RAILVIS.com: česká revoluce v železniční přepravě právě odstartovala

Datum: 14.09.2020
Praha 14. září 2020 (PROTEXT) - Železniční cargo business nyní spojuje jedinečná, moderní a bezpečná platforma RAILVIS.com, která na jednom místě sdružuje nabídky volných kapacit vagónů a lokomotiv napříč celou Evropou. RAILVIS.com, inovativní online platforma pro oblast...
Praha 14. září 2020 (PROTEXT) - Železniční cargo business nyní spojuje jedinečná, moderní a bezpečná platforma RAILVIS.com, která na jednom místě sdružuje nabídky volných kapacit vagónů a lokomotiv napříč celou Evropou.
RAILVIS.com, inovativní online platforma pro oblast železniční nákladní přepravy, která efektivně propojuje všechny evropské železniční dopravce, dnes spustila ostrý provoz. Česká nezávislá platforma RAILVIS.com nabízí svým uživatelům možnost snadno a rychle najít volné kapacity lokomotiv či vagónů, a díky kompletní digitalizaci přináší revoluční až třicetinásobnou úsporu času oproti tradičním objednávkovým procesům.
Firmy, které potřebují využít dopravu na železnici, musely dosud velmi složitě hledat dodavatele a jeho ceny, možnosti a vše ručně porovnávat. S každým dodavatelem poté bylo nutné komunikovat přes e-mail, telefon či na osobních setkáních, takže objednávkový proces byl zdlouhavý a komplikovaný.
"Tradiční proces objednávek a nabídek železniční přepravy je velmi neefektivní. Myšlenka vytvoření nezávislé online platformy, která bude pro uživatele maximálně srozumitelná a usnadní veškerou související komunikaci, tak byla naprosto logická. Jsme rádi, že s ní přicházíme právě teď, a to po dlouhém zkoušení a testováním trhu společně s našimi dlouholetými odborníky v oboru. RAILVIS.com efektivně propojí veškeré evropské železniční společnosti a pomůže jim tak v dalším růstu," vysvětluje Adam Froněk, ředitel a spoluzakladatel platformy RAILVIS.com.
Úspora práce, času i peněz
Platforma RAILVIS.com jako první na trhu přehledně soustřeďuje veškeré dostupné možnosti pronájmu vagónů a lokomotiv. Uživatelé se v online nabídce a poptávce po volných kapacitách mohou lépe zorientovat, vybrat ty cenově a časově nejvýhodnější. Tato inovace dokáže skokově ušetřit čas - objednávky, které dosud trvaly dny či dokonce týdny, mohou být díky RAILVIS.com vyřízeny do 15 minut. Uživatelé platformy RAILVIS.com tak mohou při nabízení či vyhledávání vagónů, lokomotiv a služeb v železniční přepravě ušetřit náklady, zvýšit efektivitu a ziskovost.
Přihlásit se do platformy RAILVIS.com je jednoduché a rychlé, stačí vyplnit registraci na webových stránkách, kde je navíc možné využít také instruktážní video. Maximálně snadné a intuitivní je i samotné vyhledávání v nabídkách železničních firem, jež jsou přehledně seřazeny a z nabídek volných kapacit vagónů či lokomotiv si každý zájemce může vybrat adekvátní cenu za požadovanou službu. Kromě vyhledávání volných kapacit v rámci železniční přepravy mohou firmy také nabízet pronájem vlastních železničních vagónů, které aktuálně samy nevyužívají.
"Naše platforma umožňuje spolehlivé a efektivní propojení dodavatelů na trhu železničních služeb a celé toto nejekologičtější dopravní odvětví dělá ještě více konkurenceschopným oproti silniční nebo lodní přepravě. Železniční doprava se díky platformě RAILVIS.com konečně také posunuje do nové moderní éry, kterou si zaslouží," doplňuje Adam Froněk.
O platformě RAILVIS.com
Železniční platforma RAILVIS.com vznikla v roce 2019 v České republice. Tým RAILVIS.com se opírá o odborníky z celé Evropy s více než 16 lety zkušeností v oboru nákladní železniční přepravy. Cílem RAILVIS.com je úplná digitalizace železničního businessu a propojení všech evropských zákazníků i dodavatelů do jediného prostředí pro maximálně efektivní nabídku i poptávku nejoptimálnějších logistických řešení. Díky úsporám času a vysoce efektivní komunikací pomáhá platforma RAILVIS.com rychleji růst dalším společnostem. Obchodní zastoupení platformy RAILVIS.com se nachází ve většině evropských zemí.
Kontakt pro média: Valerie Stulíková, press@railvis.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.