První Strojírenský veletrh virtuálně

Datum: 04.09.2020
Praha 4. září 2020 (PROTEXT) - Veletrhy virtuálně: Redakce Technického týdeníku a vydavatelství Business Media CZ připravují první Strojírenský veletrh virtuálně v České republice. Od počátku pandemie vytvářejí programátoři pod taktovkou organizátorů inovativní platformu...
Praha 4. září 2020 (PROTEXT) - Veletrhy virtuálně: Redakce Technického týdeníku a vydavatelství Business Media CZ připravují první Strojírenský veletrh virtuálně v České republice. Od počátku pandemie vytvářejí programátoři pod taktovkou organizátorů inovativní platformu výstavního areálu veletrhyvirtualne.cz, připravenou nabídnout vystavovatelům i návštěvníkům atraktivní prostředí, které zajistí efektivní prezentaci produktů a služeb i setkávání vystavujících firem s partnery a potenciálními klienty. Technická infrastruktura prvního českého strojírenského virtuálního veletrhu umožní vystavujícím firmám plně komunikovat se zákazníky a partnery v reálném čase. Na stáncích vystavovatelů budou návštěvníkům a obchodním partnerům k dispozici odborníci a obchodní zástupci připravení podávat potřebné informace či domlouvat podmínky případných obchodních kontraktů, dále místnost s projekcemi videoprezentací vystavovatele, přehledný prostor představující novinky a aktuality a další vymoženosti. K dalším z mnoha inovací patří možnost účasti na řadě videokonferencí, přednášek a besed s odborníky z firemní i akademické sféry.
Strojírenský veletrh virtuálně nabízí inovativní přístup v oblasti komunikace v prostředí zájemců o novinky na trhu strojírenství. Návštěvníkům umožní okamžitý kontakt s vystavovateli. Inovativní technologie, online interakce a možnost připojit se z jakéhokoli místa, přinášejí nové zajímavé možnosti. První interaktivní strojírenský virtuální veletrh bude ve dnech 5.-9. 10. 2020 doplněn bohatým doprovodným programem, vystavené produkty pak budou ke shlédnutí až do konce října. Zpracování objednávek vystavovatelů na tuto mimořádnou akci na českém průmyslovém trhu probíhá do 20. září, bezplatná registrace návštěvníků je možná od nynějška až do ukončení veletrhu. Pro více informací navštivte http://bit.ly/strojirensky_veletrh_virtualne více informací o Business Media CZ naleznete na bmczech.cz Kontakt: Michael Málek, šéfredaktor, michael.malek@bmczech.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.