TIRcentrum otevřelo areál pro nákladní vozy na D1

Datum: 26.08.2020
Praha 26. srpna 2020 (PROTEXT) - Společnost TIRcentrum, jeden z největších prodejců nákladních vozidel v ČR, se 3. 8. oficiálně přestěhovala. Uzavřela svoji původní provozovnu na Hájích a otevřela nový areál přímo na D1, v němž nabízí všechny své stávající služby....
Praha 26. srpna 2020 (PROTEXT) - Společnost TIRcentrum, jeden z největších prodejců nákladních vozidel v ČR, se 3. 8. oficiálně přestěhovala. Uzavřela svoji původní provozovnu na Hájích a otevřela nový areál přímo na D1, v němž nabízí všechny své stávající služby. Parkuje zde vozy na prodej, zajišťuje výkup vozů, ale také nabízí celou řadu služeb řidičům kamionů.
Nový areál má rozlohu 55.000 m2

Areál TIRcentrum u dálnice D1 je nepřehlédnutelný. Nachází se po levé straně dálnice směrem od Brna, dominuje mu velká budova. Velký je však i samotný pozemek, který má rozlohu 55.000 m2. Stavební práce probíhaly od loňského roku, začátkem letošních prázdnin bylo dokončováno zázemí servisu a dalších částí. Dnes už je areál běžně využíván a zákazníci si jej chválí. Skvělá je nejen poloha, ale i veškeré zařízení a vybavení vonící novotou.
V areálu funguje prodej, servis, myčka i parking.
V obrovském areálu nadále fungují všechny služby, na něž byli zákazníci zvyklí. V prvé řadě se zde prodávají a vykupují nákladní vozy i technika, TIRcentrum nadále zajišťuje dovoz konkrétních vozů na přání. Provozuje také servis. Pro zákazníky je připraveno hlídané certifikované parkoviště s kamerovým systémem, dále moderní nákladní myčka s aktivní pěnou. Řidiči dálkových vozidel ocení zázemí v podobě sprchy, odpočinkové místnosti a občerstvení. TIRcentrum je jednou z největších firem zaměřených na prodej nákladních vozů v ČR. Na trhu působí více než 20 let, specializuje mimo jiné na prodej do zahraničí, komisní prodej, zákazníkům zařizuje financování i pojištění. Vozy a techniku rovněž pronajímá.
Kontakt: TIR centrum s.r.o. Peter Bajkai tel.: 777 745 457 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.