AUTOSHOW PRAHA v souběhu s ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVALEM přinese řadu premiér i hvězdných vozů

Datum: 26.08.2020
Praha 26. srpna 2020 (PROTEXT) - Největší česká automobilová výstava AUTOSHOW PRAHA je úvodním bodem veletržního programu na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA pro letošní podzim. Akce se koná ve dnech 28. až 30. srpna a kromě uvedení trendů, novinek slavných značek i atraktivního...
Praha 26. srpna 2020 (PROTEXT) - Největší česká automobilová výstava AUTOSHOW PRAHA je úvodním bodem veletržního programu na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA pro letošní podzim. Akce se koná ve dnech 28. až 30. srpna a kromě uvedení trendů, novinek slavných značek i atraktivního doprovodného programu přinese významnou premiéru. Tou je spojení s událostí ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVAL. Letňanský areál se navíc proměnil v zónu s maximální bezpečností a je připraven zajistit bezpečí a komfort návštěvníků i vystavovatelů.
Jedním z klíčových požadavků Vlády ČR je zajištění stavebně oddělených sektorů pro nařízenou okamžitou kapacitu a zajištění oddělenosti návštěvníků ve vnitřních prostorách. Jednotlivé haly areálu i jejich okolí jsou vybaveny navigačními systémy a navýšil se počet obslužného personálu. Vzhledem k modernímu vzduchotechnickému vybavení hal a jejich prostupnosti je ve vnitřních prostorách zajištěn přísun čerstvého vzduchu zvenčí. "Z důvodu určeného maximálního počtu osob v jednotlivých sektorech v jeden okamžik jsou v prostorách instalovány technologie mapující aktuální množství lidí v určeném prostoru. Změnilo se i rozložení expozic uvnitř hal, kdy jsou pro zvýšení bezpečnosti rozšířeny uličky v hlavních průchozích koridorech i v bočních sekcích mezi stánky," řekl výkonný ředitel ABF, a.s. Martin František Přívětivý.
Součástí nového vybavení areálu jsou i stojany s dezinfekcí na ruce, oproti standardnímu režimu budou častěji dezinfikovány i prostory výstaviště. Pro kontrolu dodržování povinnosti pohybovat se v prostorách se zakrytými dýchacími cestami je určena skupina koordinátorů vstupů do areálu, ale i ve vstupních a výstavních halách. Možnost zakoupit si roušku je i přímo na výstavišti. U vstupů jsou umístěny technologie minimalizující fyzický kontakt při ověřování platnosti vstupenek, které je možné dopředu zakoupit online na www.vstupenky-pva.cz.
Na významné události, kterou 23. ročník výstavy AUTOSHOW PRAHA je, nebude chybět žádná důležitá značka. První letní ročník výstavy je unikátem i vzhledem k premiérovému spojení s největší tuzemskou tuningovou výstavou ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVAL. Ta je zaměřená především na upravené a sportovní automobily a bohatý doprovodný program. "Kromě vozidel, která jsou již nyní v prodeji, zde návštěvníci uvidí i mnoho výstavních premiér nebo prototypů plánovaných modelů," říká Vanda Petrov, ředitelka veletrhu AUTOSHOW PRAHA.
Návštěvníci se mohou těšit na významné národní premiéry. Poprvé se na veřejnosti představí například Mazda MX-30, ŠKODA OCTAVIA COMBI RS iV nebo Ford Explorer PHEV. Svou světovou premiéru v PVA EXPO PRAHA bude mít také čistě elektrický vůz od značky Kaipan. Letňanské haly zaplní i řada unikátních vozidel, která stojí za mimořádnou pozornost. Mezi nimi bude model Mazda MX-5 z výroční limitované edice čítající pouhých 3 000 kusů nebo flotila Opel Corsa-e. Milovníci Mustangu si mohou prohlédnout jeho legendu amerických filmů Ford Bullitt a chybět nebude mezi hvězdami ani bestseller ŠKODA OCTAVIA 4. generace v provedení Combi RS iV a limuzína.
Doprovodný program AUTOSHOW PRAHA a ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVAL představí aktuální trendy ve všech oblastech spojených s automobily od designu, tuningu, audio vybavení až po zabezpečovací systémy. Kromě praktických informací a rad pro bezpečný pohyb na silnici odborníci poradí např. se správným upevněním dětské sedačky a přípravou dítěte na cestu autem. Součástí programu budou také autogramiády, simulátory a trenažéry, zážitkové jízdy se supersporty, sraz automobilů značky Porsche, program věnovaný bezpečnosti jízdy, expozice Integrovaného záchranného systému, dětské dopravní hřiště a mnoho dalšího. Na zkušebním okruhu pak budou moci zájemci usednou za volant různých typů vozů a udělat si reálný obraz například o svém budoucím automobilu.
Podrobnosti na www.autoshowpraha.cz.
Kontakt: Lucie Bártová Vedoucí PR oddělení ABF, a.s. bartova@abf.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.