Steven Gerrard a Glasgow Rangers spolupracují s TOMKET

Datum: 30.07.2020
Praha 30. července 2020 (PROTEXT) - Skotský fotbalový velkoklub RANGERS F.C. s potěšením oznamuje, že společnost TOMKET TIRES je novým oficiálním partnerem pro příští dvě sezóny, počínaje sezónou 2020/21. Příchod nového partnera je logickým vyústěním a pokračováním...
Praha 30. července 2020 (PROTEXT) - Skotský fotbalový velkoklub RANGERS F.C. s potěšením oznamuje, že společnost TOMKET TIRES je novým oficiálním partnerem pro příští dvě sezóny, počínaje sezónou 2020/21.
Příchod nového partnera je logickým vyústěním a pokračováním rozvoje domácích a zahraničních aktivit fotbalového velkoklubu a jsme rádi, že můžeme společnost TOMKET TIRES přivítat jako důležitého partnera klubu i s jeho uvedením na dresu hráčů. TOMKET TIRES je výrobcem vysoce výkonných pneumatik se silným globálním působením zaměřeným zejména na Evropu a Asii. Se sídlem v České republice je TOMKET značkou vysoce výkonných pneumatik pro řidiče, kteří vyžadují nejlepší poměr mezi kvalitou a cenou. TOMKET TIRES je také oficiálním partnerem italského fotbalového klubu serie A, kterým je ACF Fiorentina. Prostřednictvím partnerství bude společnost TOMKET TIRES nepřehlédnutelným znakem v okolí mateřského fotbalového stadionu Ibrox Stadium s kapacitou téměř 51.000 diváků, včetně pozadí v zázemí pro hráčské a novinářské rozhovory či LED panely na stadionu. Uvedení loga partnera na rukávech dresů hráčů je nová příležitost k partnerství, kterou má klub k dispozici od sezóny 2020/21, a od roku 2021/22 ji povolí také UEFA v Lize mistrů UEFA a v UEFA Europa League Group. TOMKET TIRES úzce spolupracuje s klubem pro zvýšení své popularity v celé Evropě a věří, že tímto spojením dojde k jejímu dalšímu růstu.
Obchodní a marketingový ředitel Rangers F.C., James Bisgrove k tomu řekl: "Jsme potěšeni, že můžeme před sezónou 2020/21 oznámit další průlomové nové partnerství v rámci naší komerční rodiny. TOMKET TIRES, první klubový partner uvedený na rukávech dresů je značka velmi dobře hodnocená pro svůj vysoký výkon, která má řadu vzrušujících plánů, které jim umožní maximalizovat naše partnerství společně v celé Evropě." "V týmu Rangers F.C. nastupují hvězdní hráči z celého kontinentu, ze Švédska, Chorvatska, Finska, Severního Irska a Rumunska. Na základě nezapomenutelných vítězství a vynikajících výkonů proti některým z nejlepších evropských týmů v poslední době se nám podařilo navázat partnerství s TOMKET TIRES, které podpoří jejich celoevropské obchodní a marketingové cíle."
Radek Grill, majitel TOMKET TIRES, dodal: "Jménem celé společnosti TOMKET jsme opravdu poctěni, že jsme se stali součástí rodiny Rangers a novým partnerem Rangers Football Club na příští dvě sezóny. Rangers je jedním z předních světových fotbalových klubů se slavnou historií. TOMKET TIRES je ambiciózním výrobcem pneumatik a tudíž sdílíme stejné cíle jako fotbalový klub Rangers. Oba usilujeme o to, abychom byli dominantní silou na našich trzích a byli celosvětově uznáváni. Opravdu se těším na naši společnou cestu s klubem v následujících sezonách, která podpoří náš růst na trzích v celé Evropě. Jsme nadšeni, že nová ligová sezóna bude svědkem premiéry značky TOMKET TIRES. Trenér Steven Gerrard vybudoval silný a kompaktní tým složený z velmi talentovaných hráčů. Věřím, že naše spojení povede obě strany k úspěchu a jsem potěšen, že TOMKET TIRES může být součástí této cesty."
Kontakt: www.TOMKET.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.