Společnost TI Fluid Systems získala od londýnské burzy značku pro zelenou ekonomiku (Green Economy Mark)

Datum: 27.07.2020
Auburn Hills (Michigan) 27. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost TI Fluid Systems (index LSE:TIFS), přední globální dodavatel systémů pro uchovávání a rozvodů provozních kapalin, získala od Londýnské burzy cenných papírů (London Stock Exchange), spolu s dalšími společnostmi...
Auburn Hills (Michigan) 27. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost TI Fluid Systems (index LSE:TIFS), přední globální dodavatel systémů pro uchovávání a rozvodů provozních kapalin, získala od Londýnské burzy cenných papírů (London Stock Exchange), spolu s dalšími společnostmi obchodovanými na této burze, značku pro zelenou ekonomiku za rok 2020. Značka pro zelenou ekonomiku byla poprvé udělována v roce 2019 jako označení pro všechny obchodované firmy a investiční fondy na všech trzích Londýnské burzy cenných papírů, které podporují zelenou ekonomiku. Firmy a fondy, které chtějí značku pro zelenou ekonomiku (Green Economy Mark) získat, musí alespoň 50 % ze všech svých ročních tržeb generovat z produktů a služeb, které přispívají ke globálnímu rozvoji zelené ekonomiky.
„Společnost TI Fluid Systems je potěšena skutečností, že jí Londýnská burza cenných papírů (London Stock Exchange) udělila svou značku pro zelenou ekonomiku (Green Economy Mark), jako uznání přínosu produktů, které firma TI Fluid Systems dodává na globální automobilový trh, pro životní prostředí," řekl Bill Kozyra, prezident a generální ředitel firmy TI Fluid Systems. „Jako přední globální výrobce technologií a systémů pro rozvody kapalin a řízení teploty umožňuje firma TI Fluid Systems výrobcům vozidel podstatně snižovat emise oxidu uhličitého a zvýšit hospodárnost provozu všech typů vozidel, včetně vozidel na hybridní pohon a elektromobilů. Budeme i nadále podporovat celosvětový přechod k zelenějším vozům a chránit naše životní prostředí tak, aby byl náš svět lepším místem pro život." O společnosti TI Fluid Systems TI Fluid Systems je předním globálním výrobcem technologií a systémů pro uchovávání a rozvod provozních kapalin určených zejména pro vozidla osobní přepravy. Společnost TI Fluid Systems má téměř 100 let zkušeností s automobilovými kapalinovými systémy a disponuje výrobními kapacitami na 108 místech ve 28 zemích světa. Své produkty a služby firma dodává všem významným automobilovým značkám.
Další informace najdete na webové stránce www.tifluidsystems.com. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1219343/TI_Fluid_Systems_Awarded_LSE_Green_Mark.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/811902/TI_Automotive_Logo.jpg KONTAKT: Domenic Milicia, ředitel pro lidské zdroje a komunikaci, dmilicia@tifs.com, +1-248-296-8400
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.