Jak na návrat parkovného a zvýšení bezpečnosti? Chytré parkování v Pardubicích s aplikací ParkDots

Datum: 19.05.2020
Pardubice 19. května 2020 (PROTEXT) - Po změnách v nařízení vlády se do měst opět vracejí auta a s nimi potřeba obnovy regulace parkování. Obyvatelé, ale i návštěvníci města Pardubice mají možnost využít při parkování mobilní aplikaci ParkDots. Parkovací systém, který...
Pardubice 19. května 2020 (PROTEXT) - Po změnách v nařízení vlády se do měst opět vracejí auta a s nimi potřeba obnovy regulace parkování. Obyvatelé, ale i návštěvníci města Pardubice mají možnost využít při parkování mobilní aplikaci ParkDots. Parkovací systém, který propojuje nejmodernější technologie, profesionální znalosti a snadné použití pochází z dílny IT společnosti PosAm (skupina Deutsche Telekom).
Návrat do běžných kolejí i k platbám za parkování, je pro řidiče v Pardubicích nyní příjemnější. V aplikaci ParkDots mohou totiž využít akci s názvem "Parkuj za Kačku!". Až do konce června zaplatí za parkování s ParkDots jen 1 Kč. Každý uživatel může využít akci třikrát na jednu SPZ. Stačí si mobilní aplikaci stáhnout a přihlásit se.
Úhrada parkovného mobilem, bezkontaktní řešení a jednoduchost ocení uživatelé zejména s ohledem na současnou situaci šíření viru. Díky aplikaci není nutný kontakt s parkovacím automatem, hotovostí či parkovacím lístkem. Celý proces placení je tedy rychlý, pohodlný, výhodný a hlavně bezpečný. Kontakt: e-mail: hello@parkdots.com https://parkdots.com/cs/parkuj-za-kacku/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.