Sdílená ekonomika vládne světu

Datum: 18.05.2020
Praha 18. května 2020 (PROTEXT) - V dnešní nejisté době se více, než kdy jindy začala společnost obracet k modernímu stylu života. Sdílená ekonomika vládne světu, místo drahých hotelů, tak stačí na dovolené najít přístřešek u někoho, kdo vás k sobě domu vpustí, lidé...
Praha 18. května 2020 (PROTEXT) - V dnešní nejisté době se více, než kdy jindy začala společnost obracet k modernímu stylu života. Sdílená ekonomika vládne světu, místo drahých hotelů, tak stačí na dovolené najít přístřešek u někoho, kdo vás k sobě domu vpustí, lidé společně cestují do práce, naučili jsme si pomáhat a sdílet výhody z rozdělených nákladů.
Firma jako jednotlivec

To neplatí jen u jednotlivců, výhody se dají uplatnit i v rámci menších firem. Málokdo je dnes natolik ekonomicky nezávislý, aby byl schopný od samého začátku nakoupit veškerou potřebnou techniku, zvlášť když to není zcela nezbytné. Pokud vlastníte menší firmu, která má více okruhů zájmů, je důležité zařídit nezbytné věci, jako jsou prostory, počítače, programy, materiál, nevyplatí se vám ale nákup větších položek, pokud nejsou nezbytné k výkonu práce. Od toho jsme tu naopak my, firma Agency Transport dokáže dodat přesně takový dopravní prostředek, který budete potřebovat a přesně v tu dobu, kdy ho budete potřebovat. Pracujeme rychle a profesionálně, takže se dopředu sejdeme, vykomunikujeme vaše požadavky a navrhneme plán. Díky letitým zkušenostem jsme schopni vycítit potřeby klienta a navrhnout takové řešení, které bude nejvíce vyhovovat oběma stranám.
Převeďte na nás všechny starosti
Pokud máte transportní firmu, je jasné, že ke své práci potřebujete nákladní automobily a kamiony, pokud však jen čas od času vyvážíte své produkty, je to ze začátku asi zbytečné. Nejen, že je to opravdu nákladné, ale zároveň nikdy nevíte, jak velká zakázka bude, takže můžete mít nákladní automobil či kamion, který nebude stačit nebo naopak zbytečně velký, který se vám nevyplatí živit. Pokud nepatříte mezi ty, kteří potřebují každý den vyvážet, pak se vám prostě koupě takového vozidla nevyplatí. Každá firma počítá návratnost svých nákladů, a pokud nemáte návratnost ze své investice, je to jasné. Asi nemá cenu vyjmenovávat jednotlivé náklady na provoz, pojištění nebo servis takového dopravního prostředku, proto je lepší, když to necháte na nás a vy si ho jen půjčíte, když sami pocítíte, že jej potřebujete. Všechno ostatní, už jsou jen naše starosti.
Dnes se pronajímá vše, je to výhodnější
Byty, domy, chaty, karavany, automobily, pronajmout se dá cokoli, tak proč ne kamiony? Agency Transport poskytuje pronájem nákladních vozidel a užitkových vozů včetně přívěsové a návěsové techniky. Dopředu se domluvíte, o jak velký typ vozidla máte zájem, naše možnosti jsou od skříňových dodávek s objemem nákladového prostoru 10-15cbm, až po velkoobjemovou soupravu 120 cbm.
A nespecializujeme se pouze na zapůjčení a pronájmy, můžeme pro vás i jezdit, pokud máte dlouhodobě problém s vaším řidičem nebo prostě nechcete další pracovní sílu, která se vám úplně nevyplatí, stačí říct a dodáme k dopravnímu prostředku i řidiče. Platit si vlastního řidiče, znamená nemalé výdaje na jeho školení a výplatu. Pokud to bude váš zaměstnanec, mohl by vám chybět na lince nebo u PC, pokud by byl jen řidič, zvažte, zda ho dokážete plně využít. Naši řidiči mají bohaté zkušenosti, mají veškerá potřebná oprávnění a za sebou statisíce najetých kilometrů.
Tak proč si vybrat zrovna nás? Agency Transport je profesionální agentura, která zaměstnává jen ty nejlepší z oboru, má kvalitní techniku, za kterou ručí a o našich kvalitách vypovídají i spokojení klienti, kteří se neustále vrací. Mezinárodní, vnitrostátní, námořní či letecká doprava, nic není problém, stačí se jen domluvit a na míru vám sestavíme váš balíček požadavků.
Spolupracujeme i s mnoha dalšími firmami, proto navštivte naše stránky www.agencytransport.cz a podívejte se, zda není způsob, jak bychom vám mohli ulehčit vaši práci.
Obrázky: http://www.agencytransport.cz/pages/Pronajem-vozu/263/ http://www.agencytransport.cz/images/getImage/id/144/normal/ano/Nove-logo-144.jpeg http://www.agencytransport.cz/images/getImage/id/217/normal/ano/neuvedeno.jpeg http://www.agencytransport.cz/images/getImage/id/170/normal/ano/neuvedeno.jpeg http://www.agencytransport.cz/images/getImage/id/165/normal/ano/neuvedeno.jpeg
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.