Společnost CATL s novými partnery posiluje svůj závazek elektrifikace užitkových vozidel v Evropě

Datum: 28.04.2020
Ning-te (Čína) 28. dubna 2020 /PRNewswire/ - Společnost Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL) (300750.SZ), přední světový výrobce baterií pro elektrická vozidla (EV), v reakci na rostoucí trend v oblasti e-mobility rozšiřuje partnerství se společnostmi VDL Bus & Coach...
Ning-te (Čína) 28. dubna 2020 /PRNewswire/ - Společnost Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL) (300750.SZ), přední světový výrobce baterií pro elektrická vozidla (EV), v reakci na rostoucí trend v oblasti e-mobility rozšiřuje partnerství se společnostmi VDL Bus & Coach B.V. a Quantron AG s cílem optimalizovat místní produktová řešení a služby pro elektrifikaci užitkových vozidel v Evropě. Nová partnerství jsou významná pro zahraniční strategii společnosti CATL v oblasti obchodu s užitkovými vozidly, protože jí umožňují rozvíjet komplexní a pružnou síť pro velké výrobce OEM (výrobci původního vybavení) a malé a střední podniky (OEM).
Spolupráce se společností VDL Bus & Coach za účelem distribuce elektrických autobusů v EU Společnost CATL nedávno podepsala smlouvu se společností VDL Bus & Coach, evropským průkopníkem v oblasti elektrické veřejné dopravy. Podle dohody bude CATL poskytovat společnosti VDL Bus & Coach svůj systém baterií s vysokou energetickou hustotou, založený na jejím standardizovaném produktu LFP CTP (zjednodušené uspořádání článků baterie). Společnost VDL Bus & Coach je lídrem na evropském trhu elektrických autobusů s podílem 22 procent. Prostřednictvím této spolupráce je společnost CATL schopna nabídnout evropským zákazníkům podnikajícím v oblasti elektrických autobusů flexibilní řešení a kompletní služby po dobu životního cyklu jejich užívání. Kromě toho se společnost VDL Bus & Coach chystá dále rozšířit podíl na trhu a přiblížit se k cíli „Zaměření se na nulu" (nulovou uhlíkovou stopu). V rámci této vzájemné spolupráce budou v Nizozemsku elektrické autobusy poprvé uvedeny na trh v roce 2020. Společnost Quantron AG se stala autorizovaným prodejcem společnosti CATL v Evropě V rámci nově uzavřené dohody mezi společnostmi CATL a Quantron AG je nyní německá společnost Quantron AG autorizovaným distributorem a servisním partnerem společnosti CATL pro užitková vozidla a průmyslové aplikace v Evropě. Společnost Quantron AG je jako dovozce oprávněna k distribuci baterií CATL v Evropě. Se standardizovanými bateriovými produkty CATL, LFP CTP (řazení článků do modulu) a moduly NMC budou společnosti CATL a Quantron AG schopny pomoci malým a středním podnikům najít flexibilní řešení, která vyhoví jejich potřebám od prodeje a integrace po poprodejní služby, a to i při nízkých objemech nákupu. Díky podpoře sítě Quantron AG dokáže společnost CATL dále zkrátit dodací lhůtu, lépe vyhovět scénářům lokálních aplikací a nabídnout řešení pro velkou efektivitu nákladů. „Společnost CATL se zavázala podporovat inovace v oblasti nové energie po celém světě. Poskytování vysoce účinných a spolehlivých řešení pro elektrifikaci užitkových vozidel je nezbytným prvkem pro celkový rozvoj trhu elektrické mobility," řekl Li Xiaoning, výkonný prezident divize pro aplikaci užitkových vozidel v zahraničí. „Společnosti CATL, VDL Bus & Coach a Quantron AG sdílejí stejné odhodlání a vášeň pro e-mobilitu. Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s našimi partnery, abychom našim sdíleným evropským zákazníkům poskytovali více hodnot."
Různorodá řešení pro různé aplikace V případě elektrifikace užitkových vozidel, která zahrnuje městské a meziměstské autobusy, nákladní automobily, dodávková vozidla a vozidla pro průmyslové aplikace, jako jsou vysokozdvižné vozíky a stavební stroje, jsou požadavky pro využívání a pracovní podmínky odlišné a mnohem komplikovanější. Bateriová řešení společnosti CATL s chemickými vlastnostmi LFP, mimořádně dlouhým životním cyklem a vysokou tepelnou stabilitou do 800 °C, vynikajícím výkonem produktů v oblasti TOC (celkové náklady na vlastnictví) a bezpečnosti, umožňují přizpůsobení různým aplikačním scénářům. Díky výhodám technologie CTP, která snižuje běžný počet části modulů, má baterie vyšší integrační účinnost ve výši 90 % a v důsledku toho energetická hustota sady LFP CTP dosahuje výkonu až 160 Wh/kg. Baterie NMC je dalším volitelným řešením pro elektrifikaci užitkových vozidel, zejména pro vozidla, která mají vyšší požadavky na objemovou účinnost. Pohání vozidla s vyšší hustotou energie pro aplikace na dlouhé vzdálenosti a aplikace založené na zisku. Kromě společností VDL Bus & Coach a Quantron AG spolupracuje CATL se společností Daimler Trucks & Buses a je součástí mezinárodní aliance VWCO, e-Consortium, pro podporu elektrifikace užitkových vozidel po celém světě.
O společnosti CATL Společnost Amperex Technology Co., Limited (CATL) je světovým lídrem ve vývoji a výrobě lithium-iontových baterií, přičemž její podnikání zahrnuje výzkum a vývoj, výrobu a prodej bateriových systémů pro vozidla využívající nové energie a systémy skladování energie. V roce 2019 dosáhl celkový výkon celosvětového objemu prodeje baterií EV 40,25 GWh a společnost se podle výzkumu agentury SNE Research stala světovým lídrem v oblasti roční spotřeby baterií pro elektrická vozidla. Společnost CATL se sídlem v Ning-te v Číně má od roku 2019 po celém světě více než 26.000 zaměstnanců a dceřiné společnosti v Pekingu, Liyangu (provincie Ťiang-su), Si-ningu (provincie Čching-chaj) a I-pinu (provincie S'-čchuan), jakož i v Mnichově (Německo), Paříži (Francie), Jokohamě (Japonsko), Detroitu (USA) a Vancouveru (Kanada). Kromě toho společnost vlastní a provozuje továrny na výrobu baterií v provinciích Fu-ťien, Ťiang-su, Čching-chaj a S'-čchuan a ve svém evropském závodě v německém Erfurtu, který je v současné době ve výstavbě. Společnost je od června 2018 veřejně obchodována na burze cenných papírů Shenzhen s akciovým kódem 300750. Více informací naleznete na webových stránkách http://www.catlbattery.com. KONTAKT: Elaine Huang, +86-05932582591
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.