Nákup užitkových vozidel: Buchbinder Auktion s novým rozhraním pro přihazování

Datum: 15.04.2020
Řezno (Německo) 15. dubna 2020 (PROTEXT/ots) - Buchbinder Auktion, aukční divize skupiny Buchbinder Group, vytvořila zcela nové rozhraní pro přihazování. Uživatelsky optimalizovaný nástroj nabízí všem on-line účastníkům aukcí maximální flexibilitu, pokud jde o koncové zařízení...
Řezno (Německo) 15. dubna 2020 (PROTEXT/ots) - Buchbinder Auktion, aukční divize skupiny Buchbinder Group, vytvořila zcela nové rozhraní pro přihazování. Uživatelsky optimalizovaný nástroj nabízí všem on-line účastníkům aukcí maximální flexibilitu, pokud jde o koncové zařízení a lokalitu: chytrý telefon nebo počítač, operační systém Android nebo MacOS, z pohovky nebo na cestách - přihazovat lze vždy a všude. Ve spojení s existujícím nástrojem Bid Agent, díky kterému jsou uživatelé rovněž nezávislí na čase, je teď účast mnohem snadnější, pohodlnější a efektivnější než kdykoli předtím.
Nové rozhraní pro přihazování má intuitivní, přehledný design a umožňuje přístup napříč platformami. Vzhledem k tomu, že se jedná o softwarové řešení v prohlížeči, účastníci aukce nemusí stahovat aplikaci, ale mohou okamžitě vstoupit do probíhající aukce pomocí svých přístupových údajů a přihazovat v reálném čase. Veškeré důležité informace mají jasně a přehledně k dispozici. Zájemci si mohou nové nabídkové rozhraní vyzkoušet na příštích dvou elektronických aukcích, přičemž každá z nich bude prodloužena o další den. Aukce tedy začnou 16. a 23. dubna. Nabízeny budou osobní automobily různých cenových kategorií i užitková vozidla. Mimořádná nabídka: Ve druhý den aukce, tedy 17., respektive 24. dubna, budou všechna vozidla nabízena bez vyhrazené minimální ceny.
Prodejci vozidel, servisní dílny a další provozovatelé vozových parků těží z exkluzivních aukčních podmínek firmy Buchbinder: Díky tomu, že vozidla pocházejí z vlastního vozového parku firmy Buchbinder, je dražba bez aukční provize a není možnost rezervace či opětovného projednání. Ještě před dražbou je dokonce možné prohlédnout si fotografie a protokoly o stavu vozidla od nezávislé inspekční organizace. Navíc je uvedeno, v kolik hodin půjde požadované vozidlo pravděpodobně do aukce. Obrázky z tisku: https://industrie-contact.de/buchbinder_auktion/press_pictures/ Kontakt pro tisk: Industrie-Contact, Erik Biewendt, erik.biewendt@ic-gruppe.com, telefon: +49 40 899 666 0
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.