Proplat.to hledá investory pro pomoc zkoušené dopravě

Datum: 23.03.2020
Praha 23. března 2020 (PROTEXT) - V dnešní nouzové situaci se potvrzuje, jak zásadní pro fungování státu i společnosti je zásobování i za cenu kilometrových front na hranicích a rizika nákazy koronavirem COVID-19. Službu www.proplat.to využívá část logistických firem pro okamžitou...
Praha 23. března 2020 (PROTEXT) - V dnešní nouzové situaci se potvrzuje, jak zásadní pro fungování státu i společnosti je zásobování i za cenu kilometrových front na hranicích a rizika nákazy koronavirem COVID-19. Službu www.proplat.to využívá část logistických firem pro okamžitou úhradu jejich faktur. Financování pochází z prostředků fyzických osob. Služba v těchto dnech vykazuje výrazný nárůst požadavků na financování a hledá další investory.
Logistické společnosti musí nyní zajišťovat nárůst požadavků na dopravu a potřeba financování roste. Objem finančních prostředků ovlivňuje nejen počet aukcí faktur (každá v řádech jednotek až desítek tisíc korun), ale i výši úroků pro investory poskytujících financování. Proplat.to hledá další investory, aby společně podpořili ty firmy, které tvoří páteř dnes celkově ohrožované české ekonomiky.
Investované peníze jsou úročeny dle tržní úrokové situace a po úhradě faktur jsou vráceny na investiční účty investorům, kde mohou být opět ručně nebo automaticky reinvestovány.
Tým služby proplat.to
Kontakt:
Money Store s.r.o. Korunní 104/810 Praha 101 00 info@proplat.to
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.