Společnost ACI zveřejnila nejlepší letiště na světě z hlediska péče o zákazníky

Datum: 09.03.2020
Montreal 9.března 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost Airports Council International (ACI) World dnes zveřejnila vítěze světově uznávaných cen za nejlepší kvalitu služeb na letištích Airport Service Quality Awards. Cena je udělována těm světovým letištím, která...
Montreal 9.března 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost Airports Council International (ACI) World dnes zveřejnila vítěze světově uznávaných cen za nejlepší kvalitu služeb na letištích Airport Service Quality Awards.
Cena je udělována těm světovým letištím, která podle názoru pasažérů, poskytují nejlepší služby.
V letošním roce bylo uděleno 84 jednotlivým letištím140 cen. Kompletní seznam vítězů naleznete zde.
Stálicemi mezi oceněnými jsou mezinárodní letiště v Indianapolis, mezinárodní letiště v Pekingu, letiště Changi v Singapuru, letiště Pearson v Torontu, letiště Aeroporto di Roma-Fiumicino v Římě, Chhatrapati Shivaji International Airport v Bombaji, mezinárodní letiště Indíry Gándhiové v Dillí, mezinárodní letiště Šanghaj Pchu-tung a mezinárodní letiště Šeremeťjevo. K nim se připojili vítězové, kteří cenu získali poprvé, z regionů celého světa.
Mezi ně patří mezinárodní letiště Kotoka International Airport v ghanském městě Accra, letiště Mangalore Airport v Indii, Supadio Airport v Pontianaku v Indonésii, norské letiště Aalesund Airport, Aeropuerto de Hierro ve španělském Valverde, Aeropuerto de Melilla ve španělské Melille, Aeropuerto de San Sebastián v San Sebastienu rovněž ve Španělsku, Bodo Airport v Norsku, mezinárodní turecké letiště Izmir Adnan Menderes International Airport v Izmiru, letiště Copenhagen Airport v dánské Kodani, ekvádorské letiště Aeropuertos Ecologicos de Galapagos S.A. Ecogal na Galapágách, mezinárodní letiště Capital Region International Airport v Lansingu ve Spojených státech amerických, švédské Stockholm-Bromma Airport ve Stockholmu a mezinárodní letiště St John's International Airport v Kanadě.
“Ceny Airport Service Quality Awards představují nejvyšší ocenění pro provozovatele letišť a jsou udělována letištím, která poskytují nejlepší služby zákazníkům,” řekla ředitelka společnosti ACI Angela Gittensová.
„Ceny v letošním roce získala různorodá skupina letišť z celého světa. To je důkazem všeobecné snahy o co nejlepší služby pro zákazníky v celém průmyslovém odvětví.“
„Ve stále více konkurenčním prostředí leteckého průmyslu představuje poskytování lepší péče o zákazníky důležitou obchodní strategii. Celosvětový program sledování kvality služeb na letištích společnosti ACI je jediný, který nejenom oceňuje vynikající výkony, ale rovněž poskytuje letištím objektivní informace a parametry, aby mohla zlepšovat svoji práci.“
„Jsme velmi rádi, že pět vítězů v kategorii Nejlepší letiště podle velikosti a regionu (méně než dva miliony pasažérů ročně v Evropě) získalo ocenění ASQ poprvé.“

Program sledování kvality služeb na letištích měří spokojenost cestujících na letištích celého světa a představuje přední žebříček v této kategorii. V roce 2019 tedy letišti, které jsou členy programu ASQ, prošla více než polovina z celkového počtu 8,8 miliardy cestujících na světě.
Zástupci oceněných letišť se setkají na slavnostním ceremoniálu ASQ Awards Ceremony, který se uskuteční v září v polském Krakově v rámci třetího globálního summitu o kvalitě služeb pro zákazníky, který pořádá organizace ACI (Customer Experience Global Summit).
Kontakt Bojana Jeremic Ředitelka pro externí komunikaci Email: mediarelations@aci.aero Zdroj: Airports Council International Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.