TI Fluid Systems dodá tepelné systémy pro Ford Mustang

Datum: 04.03.2020
Auburn Hills (Michigan) 4. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost TI Fluid Systems dodá tepelné systémy pro nový elektrický SUV Ford Mustang Mach-E s plnou baterií Společnost TI Fluid Systems, přední světový dodavatel technologie automobilových kapalinových systémů, dnes...
Auburn Hills (Michigan) 4. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost TI Fluid Systems dodá tepelné systémy pro nový elektrický SUV Ford Mustang Mach-E s plnou baterií Společnost TI Fluid Systems, přední světový dodavatel technologie automobilových kapalinových systémů, dnes oznámila, že bude dodávat systémy řízení teploty pro nový Mustang Mach-E, zcela nový elektrický vůz automobilky Ford. Nové vozidlo, které bude v prodeji koncem roku 2020, bylo poprvé představeno veřejnosti v listopadu loňského roku před automobilovou výstavou LA Auto Show 2019. Společnost TI Fluid Systems bude dodávat chladicí linky klimatizace pro pohodlí kabiny a řady chlazení baterií pro řízení teploty baterie s využitím kombinace optimalizovaných materiálů pro tyto sestavy. „V návaznosti na více než 40 let zkušeností společnosti TI Fluid Systems v oblasti tepelných automobilových systémů jsme byli schopni spolupracovat s technickými týmy Fordu na technické podpoře, návrhu osvědčených postupů a integraci výroby a na podpoře projektování na místě," řekl Stefan Rau, výkonný viceprezident společnosti Fluid Carrying Systems. „Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat se společností Ford, když vstupuje na trh s plně elektrickým vozem Mustang Mach-E, a těšíme se, že budeme automobilku Ford nadále podporovat v jejích budoucích potřebách." Společnost TI Fluid Systems má dlouhou historii zásobování automobilky Ford, počínaje poskytováním palivových vedení pro první model T v roce 1922. Od té doby společnost TI spolupracovala s Fordem na stovkách vozidel. „Je opravdu skvělé, že společnost TI může nadále stavět na svém 98letém vztahu s Fordem v oblasti dodávek produktů a systémů pro manipulaci s tekutinami pro elektrifikovaná vozidla zítřka," řekl Bill Kozyra, prezident a generální ředitel společnosti TI Fluid Systems. O společnosti TI Fluid Systems Společnost TI Fluid Systems je předním světovým výrobcem systémů pro skladování, přesun a dodávání tekutin především pro trh lehkých automobilů. Společnost TI Fluid Systems má téměř 100 let zkušeností s automobilovými kapalinami a provozuje výrobní závody na 108 místech ve 28 zemích, které slouží všem hlavním světovým výrobcům OEM. Více informací naleznete na webových stránkách www.tifluidsystems.com. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/811902/TI_Automotive_Logo.jpg KONTAKT: Domenic Milicia, ředitel pro vztahy s veřejností a komunikaci, dmilicia@tifs.com, +1-248-296-8400 PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.