Zahájen prodej obráběcích strojů zkrachovalé společnosti PAPCEL, a.s.

Datum: 11.02.2020
Brno 11. února 2020 (PROTEXT) - V rámci insolvenčního řízení na majetek společnosti PAPCEL, a.s. byl zahájen prodej první části jejího zajištěného majetku. Prodej organizuje společnost GAUTE, a.s. a je realizován prostřednictvím elektronických aukcí a výběrového řízení...
Brno 11. února 2020 (PROTEXT) - V rámci insolvenčního řízení na majetek společnosti PAPCEL, a.s. byl zahájen prodej první části jejího zajištěného majetku. Prodej organizuje společnost GAUTE, a.s. a je realizován prostřednictvím elektronických aukcí a výběrového řízení na portálu společnosti www.verejnedrazby.cz. Dle sdělení Luboše Macháčka ze společnosti GAUTE, a.s. se v prvním bloku bude prodávat zajištěný majetek tvořící převážně obráběcí stroje, které jsou umístěny ve městě Cuneo v Itálii. Jde především o soustruhy, frézky, centra pro soustružení, brusky, vrtačky, lakovací a tryskací zařízení apod. Podle Luboše Macháčka elektronické aukce a výběrové řízení nebrání v účasti zájemcům z ČR bez ohledu na současné umístění strojů, neboť všechny úkony je možno činit online. V 28 aukcích je nabízeno 33 strojů, celý celek je rovněž nabízen v jednom výběrovém řízení. Na základě výsledku se věřitelé následně rozhodnou pro výhodnější nabídku a zvolí buď prodej zájemcům o jednotlivé stroje, či prodej celého souboru. Tradiční výrobce papírenských strojů PAPCEL, a.s. vznikl v roce 1950 jako státní podnik, počátkem devadesátých let prošel privatizací. V srpnu 2019 na sebe sama společnost podala insolvenční návrh a v lednu 2020 Krajský soud v Ostravě prohlásil na její majetek konkurz. Věřitelé si přihlásili pohledávky v úhrnné výši cca 1,7 miliardy Kč. Další informace obdržíte: Gaute, a.s., Lidická 26, 602 00 Brno, Mgr. Luboš Macháček, e-mail: machacek@gaute.cz, případně na www.verejnedrazby.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.