Společnost Great Wall Motor debutuje na výstavě Auto Expo v Indii, pokračuje ve své globalizační strategii

Datum: 05.02.2020
Dillí 5. února 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 5. února byla v Dillí v Indii zahájena 15. výstava Auto Expo. Společnost Great Wall Motor (601633.SS/02333.HK), světově uznávaný výrobce SUV a pickupů, se zaměřila na téma svého předního postavení ve světě prostřednictvím inteligence....
Dillí 5. února 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 5. února byla v Dillí v Indii zahájena 15. výstava Auto Expo. Společnost Great Wall Motor (601633.SS/02333.HK), světově uznávaný výrobce SUV a pickupů, se zaměřila na téma svého předního postavení ve světě prostřednictvím inteligence. Tato automobilka na výstavě debutovala se svými značkami Haval a Great Wall EV a představila indickým spotřebitelům silnou produktovou řadu společnosti a přední technologie. Přítomnost společnosti Great Wall na veletrhu signalizuje formální vstup automobilky na indický trh. Společnost Haval, čínský světový lídr v segmentu SUV, zaznamenala nejen světový debut svého vozu Concept H a indický debut vozu Vision 2025, ale vystavila také čtyři špičkové inteligentní SUV, modely F7, F7x, F5 a H9, které si vybudovaly na světových trzích solidní reputaci. Společnost Great Wall EV fungující jako nezávislá značka elektrických vozidel v rámci společnosti Great Wall Motor vyzdvihla dva ze svých vlajkových produktů, elektromobily EV R1 a EV iQ. V souladu se svou strategií pro indický trh plánuje společnost Great Wall Motor v této zemi vybudovat přítomnost zahrnující výzkum a vývoj, výrobu, dodávky a prodej. Společnost Great Wall Motor plánuje modernizaci svého výzkumného a vývojového centra v Bangalore se zaměřením na vytváření inteligentních a bezpečných vozidel pro indické spotřebitele a zároveň na zvyšování investic do místního výzkumu a vývoje. Pokud jde o výrobu, společnost urychlí akvizici závodu GM India v Talegaonu, a to ve snaze vybudovat svůj 10. komplexní závod na výrobu automobilů na světě a dále lokalizovat výrobu. Společnost Great Wall Holdings Group bude navíc investovat do výroby baterií v Indii vybudováním kompletního systému dodavatelského řetězce. Značka Haval uvede na místní trh celou řadu SUV, zatímco značka Great Wall EV zavede celou řadu modelů pro cestovní i soukromé využití. Kromě prodeje produktů v Indii bude společnost Great Wall Motor vyvážet vozidla vyrobená v závodech v Indii také do jiných zemí. Celková expanze na indickém trhu pomůže společnosti Great Wall Motor nejen dále pokročit v globální strategii, ale také zvýší její konkurenceschopnost v globálním automobilovém průmyslu budoucnosti. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1086557/Great_Wall_MOtor_Expo.jpg KONTAKT: Zhang Jiajia, +86-18611847477, gwpr@gwm.cn
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.