Společnost TI Fluid Systems jmenovala Rona Hundzinskiho finančním ředitelem

Datum: 06.01.2020
AUBURN HILLS (Michigan) 6. ledna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost TI Fluid Systems, přední světový dodavatel technologií automobilových kapalinových systémů, oznamuje, že Ron Hundzinski byl jmenován finančním ředitelem a výkonným ředitelem společnosti. „Vítáme Rona...
AUBURN HILLS (Michigan) 6. ledna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost TI Fluid Systems, přední světový dodavatel technologií automobilových kapalinových systémů, oznamuje, že Ron Hundzinski byl jmenován finančním ředitelem a výkonným ředitelem společnosti. „Vítáme Rona ve správní radě a v našem týmu výkonných ředitelů," řekl Bill Kozyra, prezident a generální ředitel společnosti. „Přináší velké znalosti v oblasti finančnictví a hlubokou znalost automobilového průmyslu". Ron přicházi do naší společnosti ze společnosti Tenneco, Inc., kde byl výkonným viceprezidentem pro finance. Během předchozích třiceti pěti let zastával řadu vedoucích pozic v oblasti financí ve společnostech Emerson Electric, GKN, Meridian Automotive a BorgWarner. Od roku 2012 do roku 2018 působil jako finanční ředitel a výkonný viceprezident společnosti BorgWarner. Ron je také nevýkonným ředitelem společnosti Gentherm, veřejně obchodované společnosti na newyorské burze cenných papírů. Ron následuje Tima Knutsona, který se rozhodl odstoupit z pozice, aby se věnoval jiným zájmům mimo společnost. O společnosti TI Fluid Systems Společnost TI Fluid Systems je předním světovým výrobcem systémů pro skladování kapalin, jejich přepravu a dodávky, především pro lehký automobilový trh. Společnost TI Fluid Systems má téměř 100 let zkušeností s automobilovými kapalinami a má výrobní závody ve 111 lokalitách ve 28 zemích, které obsluhují všechny hlavní světové výrobce OEM. Další informace naleznete na webových stránkách www.tifluidsystems.com. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1061060/Ron_Hundzinski.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/811902/TI_Automotive_Logo.jpg KONTAKT: Domenic Milicia, ředitel pro lidské zdroje a komunikaci, dmilicia@tifs.com, +1-248-296-8400
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.