Yanfeng Automotive Interiors otevírá nový závod v Srbsku

Datum: 28.11.2019
Neuss (Německo) 28. listopadu 2019 (PROTEXT/ots) - Společnost Yanfeng Automotive Interiors posiluje svou přítomnost ve východní Evropě Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), globální lídr v oblasti automobilových interiérů, slaví otevření svého nového závodu v okrese Šumadija....
Neuss (Německo) 28. listopadu 2019 (PROTEXT/ots) - Společnost Yanfeng Automotive Interiors posiluje svou přítomnost ve východní Evropě Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), globální lídr v oblasti automobilových interiérů, slaví otevření svého nového závodu v okrese Šumadija. Za přítomnosti vysoce postavených úředních osob a zástupců průmyslu byl dnes v Kragujevaci odhalen moderní výrobní závod. Jako nový zaměstnavatel v regionu hodlá společnost přijmout v průběhu několika příštích let až 800 nových zaměstnanců. „Tímto novým závodem v Srbsku rozšiřujeme svou výrobní kapacitu na rostoucích trzích východní Evropy a reagujeme na zvýšenou přítomnost našich zákazníků v tomto regionu,“ řekl Tony Elenbaas, Vice President & General Manager, Europe & South Africa v Yanfeng Automotive Interiors. Firma na výrobní ploše asi 18 500 metrech čtverečních vyrábí interiérové komponenty pro automobilový průmysl a v regionu již vytvořila přibližně 180 nových pracovních míst. Závod je určen až pro 800 zaměstnanců. Jejich počet se bude každý rok postupně zvyšovat. Jde o první závod společnosti Yanfeng v Srbsku. Dobrá infrastruktura v místě a dostupnost kvalifikovaných pracovníků v regionu Kragujevac byly klíčem k výběru tohoto místa. Dalšími faktory byla jeho centrální poloha v jihovýchodní a střední Evropě a blízkost dalších závodů YFAI v Maďarsku, Česku a na Slovensku. Pro podrobnější informace se obraťte na: Yanfeng Automotive Interiors Jagenbergstraße 1 41468 Neuss Německo Astrid Schafmeister Tel.: +49 2131 609-3028 Email: astrid.schafmeister@yfai.com - Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) - O společnosti Yanfeng Automotive Interiors: Společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálním lídrem v oblasti automobilových interiérů. YFAI nově definuje, jak lidé relaxují, pracují a baví se v interiérech svých vozidel v současnosti i v příštích desetiletích. Společnost s centrálou v Šanghaji má přibližně 110 výrobních závodů a technických center v 20 zemích a více než 32 000 zaměstnanců po celém světě, kteří navrhují, vyvíjejí a vyrábějí součásti interiéru pro všechny světové výrobce automobilů. Společnost Yanfeng Automotive Interiors, založená v roce 2015, je společným podnikem Yanfeng, jednoho z největších dodavatelů v automobilovém průmyslu v Číně, a společnosti Adient, globálního lídra v oblasti automobilových sedadel. Bližší informace naleznete na adrese www.YFAI.com.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.