Podzimní TRADE NEWS se vydalo na digitální stezku. Stejně jako největší strojírenský svátek - MSV Brno

Datum: 25.09.2019
Praha 25. září 2019 (PROTEXT) - "Nebojme se být skvělí, naše země na to má," říká v rozhovoru pro TRADE NEWS vicepremiér a ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček. A v tomto duchu je laděno i zářijové číslo, které prezentuje úspěchy našeho špičkového výzkumu...
Praha 25. září 2019 (PROTEXT) - "Nebojme se být skvělí, naše země na to má," říká v rozhovoru pro TRADE NEWS vicepremiér a ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček. A v tomto duchu je laděno i zářijové číslo, které prezentuje úspěchy našeho špičkového výzkumu a inovativních firem s akcentem na nové technologie. Neboť letošní Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně má sice stále ve znaku ozubená kolečka, ale jeho hlavním tématem je digitální továrna. Globalizace, digitalizace a s tím spojená nutnost neustále inovovat je také tématem hlavního rozhovoru čísla s jedním z největších světových odborníků na poli managementu, profesorem Hermannem Simonem. Ten například tvrdí, že jsou to malé a střední firmy, které hrají v tomto procesu klíčovou roli a bývají lepšími inovátory než ty velké. Zástupci vládních agentur, MPO, ale i úspěšně exportujících firem vám tentokrát představí čtyři evropské trhy: Německo, Francii, Itálii a Španělsko. Možná vás udiví, že i takto blízká teritoria dokáží překvapit a některé naše představy o nich patří mezi klišé. Čtvrté letošní vydání magazínu o obchodu a exportu TRADE NEWS vychází auditovaným tištěným nákladem 9000 kusů na 108 stranách a je nabité informacemi. Již osmým rokem ho pro vás připravuje a vydává agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, agenturami CzechTrade a CzechInvest, dalšími institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, ČMZRB, ICC ČR, a s Ministerstvem zahraničních věcí ČR. Více informací také na: www.itradenews.cz www.tradenews.cz Kontakt: ANTECOM s.r.o. TRADE NEWS Redakční servis: +420 602 313 176 produkce@antecom.cz www.itradenews.cz www.tradenews.cz www.techedu.cz www.age-management.cz www.srdceslaskou.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.