15hodinový let - MMC UAV představuje nový rekordní vodíkový dron

Datum: 22.09.2019
Šen-čen (Čína) 22. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost MMC UAV představila svůj nový vodíkový dron Griflion H s rekordním 15hodinovým časem letu dne 17. září 2019 v Německu během výstavy InterGEO 2019, největšího veletrhu geomatiky na světě. Jedná se o dron s vertikálním...
Šen-čen (Čína) 22. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost MMC UAV představila svůj nový vodíkový dron Griflion H s rekordním 15hodinovým časem letu dne 17. září 2019 v Německu během výstavy InterGEO 2019, největšího veletrhu geomatiky na světě. Jedná se o dron s vertikálním vzletem a přistáváním s vodíkovým pohonem, integrovaným designem a vysoce stabilní vodíkovou baterií vyvinutou společností MMC. 15hodinový let pro zvýšenou účinnost misí Přední vlastností vodíkového dronu Griflion H je prodloužená doba letu díky vysoce efektivnímu vodíkovému palivovému článku s kovovou bipolární deskou s maximální kapacitou skladování vodíku o objemu 27 l. Jeho doba letu dosáhla rekordních 15 hodin bez užitečného zatížení a 10 hodin s užitečným zatížením 3 kg, zatímco většina dronů na trhu má pouze maximálně dvouhodinový dolet. V mapovací praxi je mise obvykle přerušena vícenásobnými vzlety a přistáními na různých místech, a tudíž s nižší účinností. Prodloužená doba letu dronu Griflion H výrazně zvyšuje účinnost misí. Mezi další funkce patří pohodlné ovládání, vysoká bezpečnost, široké pokrytí, nulové emise a nízká hlučnost. Spolu s různými možnostmi zatížení poskytuje řešení pro globální zákazníky v oblastech, jako je zeměměřičství a mapování, záchrana, bezpečnost a ochrana, hraniční průzkum a sledování lesů. Produkty průmyslového řetězce s integrovaným designem Jako jedna z mála společností schopných integrace průmyslového řetězce a nezávislého výzkumu a vývoje vyvinula společnost MMC UAV svůj vlastní vodíkový energetický systém včetně vodíkové baterie, vodíkového válce, redukčního ventilu, vodíkového kompresoru a generátoru vodíku. Společnost MMC UAV v roce 2016 uvedla na trh první multirotor poháněný vodíkem na světě - HyDrone 1800 s letovým časem 273 minut. Dron Griflion H prošel celkovými vylepšeními a nyní obsahuje systém vodíkového pohonu, který prolomil svůj vlastní letový rekord. Integrovaný design utěsňuje spojení robota, palivového článku a užitečného zatížení. O společnosti MMC Společnost MMC UAV je přední průmyslový výrobce bezpilotních letounů, který se věnuje výrobě vysoce výkonných produktů. Společnost vytvořila portfolio produktů celého průmyslového řetězce včetně dronů, pevných částí struktury letadla, energetických systémů, řízení letu, přenosu obrazu, pozemní řídicí stanice a přizpůsobila nejlepší řešení pro bezpilotní letouny a také služby OEM a ODM pro globální zákazníky v oblastech, jako je inspekce, veřejná bezpečnost, vyhledávání a záchrana, dohled a mapování, ochrana životního prostředí a mnoho dalších, aby mohli pracovat s větší bezpečností, účinností a s nižšími náklady. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/998663/1.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/998664/2.jpg KONTAKT: Ryan Wong, +86-755-2691-6770, ryanwong@mmcuav.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.