FIORENTINA si vybrala TOMKET

Datum: 06.09.2019
Praha 6. září 2019 (PROTEXT) - ACF Fiorentina, italský velkoklub se sídlem ve Florencii, ve kterém v minulosti hrálo i několik českých hráčů, letošní sestava obsahuje jména Ribery, Boateng, Chiesa, Pulgar, Badejl a mimořádný talent z Liverpoolu Boby Duncan, oznamuje partnerství...
Praha 6. září 2019 (PROTEXT) - ACF Fiorentina, italský velkoklub se sídlem ve Florencii, ve kterém v minulosti hrálo i několik českých hráčů, letošní sestava obsahuje jména Ribery, Boateng, Chiesa, Pulgar, Badejl a mimořádný talent z Liverpoolu Boby Duncan, oznamuje partnerství se společností TOMKET jakožto oficiálním partnerem v oblasti pneumatik. TOMKET je rychle rostoucí výrobce pneumatik pro osobní a nákladní automobily se sídlem v České republice a s prodejní sítí po celém světě. Pneumatiky TOMKET zaručují dokonalou rovnováhu mezi cenou a výkonem, zajištěnou doživotní zárukou. Díky těmto vlastnostem se TOMKET nyní výrazně prosazuje na italském trhu. V souladu s dohodou bude logo společnosti TOMKET zobrazováno na všech viditelných plochách ACF Fiorentina, od pozadí tiskových konferencí až po LED obrazovky na stadionu, s exkluzivitou mezi výrobci pneumatik. TOMKET bude mít také možnost interagovat, online i off-line, s fanoušky a partnery ACF Fiorentina a nabídnout jim specializované propagační akce. Radek Grill, zakladatel a majitel společnosti TOMKET, prohlásil: "Jsem potěšen, že jsme se stali partnerem ACF Fiorentina, klubu známého a milovaného po celém světě. Italský trh je pro náš růst strategicky významný a ACF Fiorentina je vynikající komunikační platformou pro přiblížení se italským spotřebitelům skrze společnou vášeň pro fotbal. Naším cílem je vybudovat dlouhodobé partnerství, sdílet s klubem specifické zaměření a cit pro projekty společenské odpovědnosti firem." Joe Barone, generální ředitel ACF Fiorentina, poznamenal: "Pozornost Fiorentiny u mezinárodní a rostoucí značky jako TOMKET potvrzuje, že náš klub, město Florencie a naši fanoušci jsou unikum, které je velmi ceněno i za italskými hranicemi. Těší nás spojit se s TOMKETEM, abychom společně pracovali na vzájemném růstu." Kontakt: www.TOMKET.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.