Kühne+Nagel nově garantuje tranzitní čas lodní přepravy

Datum: 07.08.2019
Praha 7. srpna 2019 (PROTEXT) - Jako první a jediná přepravní společnost na světě Kühne + Nagel svým zákazníkům nově garantuje tranzitní dobu přeprav kontejnerových zásilek (FCL), a to díky novince KN Pledge. V případě, že není dodržena garantovaná tranzitní doba lodní...
Praha 7. srpna 2019 (PROTEXT) - Jako první a jediná přepravní společnost na světě Kühne + Nagel svým zákazníkům nově garantuje tranzitní dobu přeprav kontejnerových zásilek (FCL), a to díky novince KN Pledge. V případě, že není dodržena garantovaná tranzitní doba lodní přepravy zboží, jsou kompletní náklady za přepravu vráceny zákazníkovi v 100% výši. KN Pledge je postaven na nejmodernějších technologiích v námořní dopravě, a proto jako jediný produkt na trhu nabízí zákazníkovi hned 5 unikátních výhod v jednom: - Garantovaný tranzitní čas - 100% záruku vrácení peněz - Rozšířené pojištění odpovědnosti do výše 100.000 USD - Okamžitou cenovou nabídku online - Nulový dopad na uhlíkovou stopu Miroslav Pudil, generální ředitel Kühne + Nagel, k unikátnímu produktu KN Pledge říká: "Jsme pyšní na to, že jsme v námořních přepravách první na světě, kdo zákazníkům nabízí takto pohodlnou a komplexní službu. Naše online řešení pro nákladní lodní přepravy poskytuje zákazníkům během pár sekund nejen okamžité cenové nabídky, ale i rezervaci přepravy, monitoring zboží 24/7 nebo online vyhledávání lodních tras po celém světě s uvedením hodnot CO2 námořních plavidel." Více informací o službě KN Pledge získáte na tomto odkazu. Kontakt: Lenka Křivancová Marketing & Communications Manager Kühne + Nagel ČR lenka.krivancova@kuehne-nagel.com www.kuehne-nagel.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.