Ředitel Kühne + Nagel M. Pudil o logistice v Logistice

Datum: 27.07.2019
Praha 27. července 2019 (PROTEXT) - Ředitel české pobočky předního globálního logistického lídra Kühne + Nagel Miroslav Pudil hovořil pro odborný časopis "Logistika" o nástupu a možnostech digitalizace spedice, o komunikaci s odesílateli, o vývoji cen, o hlavních rizikách...
Praha 27. července 2019 (PROTEXT) - Ředitel české pobočky předního globálního logistického lídra Kühne + Nagel Miroslav Pudil hovořil pro odborný časopis "Logistika" o nástupu a možnostech digitalizace spedice, o komunikaci s odesílateli, o vývoji cen, o hlavních rizikách globálních dodavatelských řetězců a o přepravách kůrovcového dřeva do Číny. Rozhovor vedl šéfredaktor Radek Novotný pro letní vydání tohoto logistického B2B magazínu, který svým čtenářům přináší, kromě uceleného přehledu o vývoji logistiky doma a ve světě, navíc ty nejzajímavější a nejdůležitější aktuální informace každé dva týdny i elektronicky. Ukázka z rozhovoru: Časopis Logistika: Na jaké jste pozici mezi spedičními firmami v Česku a jak se loni vyvíjel váš obrat? Miroslav Pudil: "Jsme v top 3, náš obrat loni dosáhl 3,4 miliardy korun." Časopis Logistika: Který segment má hlavní podíl na vašem obratu v Česku? Miroslav Pudil: "Námořní přeprava, která se podílí 55 procenty, pak následuje..." Celý rozhovor s Miroslavem Pudilem je k nalezení na tomto odkazu Kontakt: Kontakt: Lenka Křivancová Marketing & Communications Manager Kühne + Nagel lenka.krivancova@kuehne-nagel.com www.kuehne-nagel.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.