V Šanghaji byl představen Index rozvoje mezinárodních přepravních center Sin-chua-baltské výměny pro rok 2019

Datum: 12.07.2019
Šanghaj (Čína) 12. července 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Index rozvoje mezinárodních přepravních center Sin-chua-baltské výměny pro rok 2019 byl ve čtvrtek společně představen Čínskou ekonomickou informační službou a Baltskou burzou ve východočínské Šanghaji. Index...
Šanghaj (Čína) 12. července 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Index rozvoje mezinárodních přepravních center Sin-chua-baltské výměny pro rok 2019 byl ve čtvrtek společně představen Čínskou ekonomickou informační službou a Baltskou burzou ve východočínské Šanghaji. Index představil komplexní vývojový status mezinárodních středisek námořní přepravy z pohledu přístavních podmínek, námořních služeb a integrovaného prostředí. Jako první čtyři přepravní uzly umístil index pro rok 2019 Singapur, Hong Kong, Londýn a Šanghaj. Následovaly přístavy Dubaj, Rotterdam, Hamburg, New York-New Jersey, Houston a Athény. Kromě Šanghaje se mezi 30 největších světových dopravních uzlů zařadila také čínská města jako Čou-šan, Kanton, Čching-tao, Dalian, Šen-čen, Tchien-ťin, Kao-siung a Sia-men. Výsledky indexu za rok 2019 ukázaly, že námořní střediska rozvíjejících se ekonomik v asijsko-pacifickém regionu nadále rostou. Konkrétně, Singapur zůstává v popředí a rozdíl mezi Hongkongem a Londýnem se z hlediska rozvoje námořní dopravy postupně zužuje. Kromě toho rozvoj námořní dopravy v Šanghaji a Dubaji, dvou významných městech v rozvíjejících se ekonomikách, výrazně vzrostl díky rychlému rozvoji moderního systému odběru a distribuce v námořní dopravě, zlepšení kapacity námořních služeb, podpůrného účinku zón volného obchodu a zlepšeného podnikatelského prostředí. Index rozvoje mezinárodních přepravních center Sin-chua-baltské výměny byl od roku 2014 zveřejněn šest po sobě jdoucích let. Výsledky indexů z let 2014 až 2019 ukázaly, že rozvoj globálních námořních center je obecně stabilní se zjevným trendem rozvoje globálních námořních center na východě. Globální průmysl námořní dopravy v současné době prochází hlubokými změnami. Hlavní pobřežní přístavy v Číně hluboce rozšiřují spolupráci se zeměmi a regiony iniciativy Pásu a cesty, a to neustálou optimalizací otevřeného a efektivního podnikatelského prostředí v přístavech, aby tak přispěly k rozvoji iniciativy Pásu a cesty a globálního průmyslu námořní dopravy. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/945865/Xinhua_Baltic_Development_Index.jpg KONTAKT: Silvia, +86-1511792506
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.