Společnost Hainan Airlines 15. května zahájí nepřetržitý provoz linky Peking-Oslo

Datum: 19.04.2019
Peking (Čína) 19. dubna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hainan Airlines Holding Co., Ltd. ("Hainan Airlines") plánuje dne 15. května oficiálně zahájit nepřetržitou dopravu mezi Pekingem a Oslo. Bude to první přímá trasa mezi pevninskou Čínou a Norskem, jakož i první...
Peking (Čína) 19. dubna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hainan Airlines Holding Co., Ltd. ("Hainan Airlines") plánuje dne 15. května oficiálně zahájit nepřetržitou dopravu mezi Pekingem a Oslo. Bude to první přímá trasa mezi pevninskou Čínou a Norskem, jakož i první nepřetržitý provoz na nordické trase. Trasa Peking-Oslo s třemi zpáteční lety v pondělí, ve středu a v pátek bude obsluhována letadlem Airbus A330-300 s 32 místy v business třídě a 262 místy v ekonomické třídě. Obchodní třída bude vybavena sedadly polohovatelnými o 180 stupňů, přičemž každé sedadlo na palubě letadla bude vybaveno exkluzivním zábavním systémem na vyžádání a všem cestujícím budou podávána jídla z bohaté nabídky západní i orientální kuchyně. Kromě toho bude na palubě povoleno používání přenosných elektronických zařízení. Letecká společnost nyní provozuje 21 tras s destinacemi v Evropě, včetně Berlína, Londýna, Paříže, Říma, Bruselu, Edinburghu, Curychu, Vídně, Manchesteru, Madridu a Moskvy. Letenky pro lety na trase Peking-Oslo se již mohou rezervovat. Cestující mohou najít více informací o rezervacích na oficiálních stránkách letecké společnosti www.hainanairlines.com. Letový řád Hainan Airlines pro trasu Peking-Oslo (Všechny časy jsou místní):
Let č.LetounLetový řádMěsto odletuČas odletuČas příletuMěsto příletu
HU769A330pondělí/středa/pátekPeking1:305:30Oslo
HU770A330pondělí/pátekOslo14:305:30 +1Peking
HU770A330středaOslo13:555:00 +1Peking
Poznámka: Konkrétní letový harmonogram lze potvrdit na oficiálních stránkách společnosti Hainan Airlines. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/721051/Hainan_Airlines_logo.jpg KONTAKT: Yatong Shi, +86-898-6996 5184
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.