Společnost Dekom System představila nový autosalon Volvo v Pardubicích za účasti významných hostů

Datum: 25.03.2019
Pardubice 25. března 2019 (PROTEXT) - Společnost Dekom System s.r.o. oslavila 20 let svého působení na českém trhu otevřením nového autosalonu Volvo v Pardubicích. Slavnostního večera se zúčastnili vzácní hosté nejen z řad hrdých majitelů vozů Volvo, ale také z řad nejvyššího...
Pardubice 25. března 2019 (PROTEXT) - Společnost Dekom System s.r.o. oslavila 20 let svého působení na českém trhu otevřením nového autosalonu Volvo v Pardubicích. Slavnostního večera se zúčastnili vzácní hosté nejen z řad hrdých majitelů vozů Volvo, ale také z řad nejvyššího vedení společnosti Volvo Car Czech Republic. Generální ředitelka VCCR Šárka Heyna Fuchsová ve svém vystoupení poděkovala majitelům a jednatelům společnosti Ing. Romanu Švadlenkovi a Ing. Jiřímu Seifertovi za dlouhodobou spolupráci a mimo jiné vyzdvihla loajalitu ke značce, prodejní úspěchy a skvělý klientský přístup. Jako poděkování za investice do nového dealerství předala majitelům plaketu Volvo. V rámci slavnostního večera, konaného ve zbrusu nových reprezentativních prostorách pardubického autosalonu, měli hosté příležitost vyzkoušet si vybrané modely při předváděcích jízdách. O své zkušenosti s vozy Volvo se v rámci oficiálního i následného volného programu podělili významní klienti, Volvisté František Kinský, potomek jednoho z nejstarších českých aristokratických rodů, starosta města Kostelec nad Orlicí a průvodce oblíbeného dokumentárního cyklu Modrá krev, či manažerka roku 2014 a dle žebříčku časopisu Forbes jedna z nejvlivnějších žen Česka Zuzana Cerlová Petrofová, generální ředitelka společnosti Petrof. Spokojení zákazníci jsou důvodem, pro který společnost Dekom System respektuje nejvyšší standardy značky Volvo. "Ačkoli těch uplynulých dvacet let nebylo vždy snadných, za každých okolností jsme se snažili poskytovat našim klientům nejlepší služby. A tak s cílem neustále zlepšovat, nadále inovujeme," dodal k otevření nového salonu Volva v Pardubicích Roman Švadlenka, jednatel a majitel společnosti. Osobní přístup ke každému zákazníkovi nabízí společnost DEKOM SYSTEM, odborník na luxusní vozy a autorizovaný dealer značek Jaguar, Land Rover a Volvo ve svém autosalonu v Hradci Králové na adrese Bratří Štefanů 272/37a a v Pardubicích na adrese Hradecká 537. Více informací: www.dekomsystem.cz. Kontakt: Lucie Fiedlerová Marketing & Event, DEKOM SYSTEM T: +420 495 581 636 | M: +420 778 777 203 E: lucie.fiedlerova@dekomsystem.cz DEKOM SYSTEM, Bratří Štefanů 272/37a, 500 03 Hradec Králové
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.