Ratingy investičního stupně pro Yanfeng Automotive

Datum: 19.03.2019
Šanghaj 19. března 2019 (PROTEXT/ots) - Agentury Standard & Poor’s a Moody’s potvrdily své ratingy investičního stupně pro společnost Yanfeng Automotive Interiors na „BBB-“ a „Baa3“ Společnost Yanfeng Global Automotive Interior Systems Co, Ltd. (YFAI) oznámila, že agentury...
Šanghaj 19. března 2019 (PROTEXT/ots) - Agentury Standard & Poor’s a Moody’s potvrdily své ratingy investičního stupně pro společnost Yanfeng Automotive Interiors na „BBB-“ a „Baa3“ Společnost Yanfeng Global Automotive Interior Systems Co, Ltd. (YFAI) oznámila, že agentury S&P Global Ratings (Standard and Poor's) a Moody's Investors Service (Moody's) potvrdily své úvěrové ratingy „BBB-“ a „Baa3“ se stabilním výhledem. Agentura Moody's aktualizovala své hodnocení investičního stupně 31. ledna 2019 a S&P 28. února 2019. Je to již třetí rok po sobě, kdy S&P a Moody's hodnotí investiční stupeň společnosti. Oba ratingy vycházejí z nepřetržitého monitorování ze strany obou agentur. Standard & Poor's potvrdila dlouhodobý rating společnosti na úrovni BBB- se stabilním výhledem. Svůj rating zakládá na takových faktorech, jako je zdravá pozice na trhu v oblasti automobilových interiérů, globální přítomnost, zavedené vztahy s významnými výrobci automobilů, nízká zadluženost a obezřetný management financí. Agentura Moody's Investors Service v aktuálním vydání opakovaně udělila rating emitenta Baa3 se stabilním výhledem. Tento rating je založen na úvěrových faktorech, jako je stabilní tvorba příjmů společnosti YFAI hnaná silnou pozicí na globálním trhu s automobilovými interiéry, jakož i silná geografická diverzifikace. „Potěšilo nás, že agentury S&P a Moody's potvrdily své ratingy investičního stupně pro YFAI,“ řekl Steve Meszaros, CEO společnosti Yanfeng Automotive Interiors. „Tato hodnocení potvrzují náš status lídra v daném oboru. V období významného vývoje v globálním automobilovém průmyslu máme dobré předpoklady k realizaci svých strategických priorit a službě našim globálním zákazníkům.“ „Jsou potvrzením, že naše obchodní činnost si z hlediska globálního trhu vede dobře,“ řekl Michael Kleinheksel, CFO YFAI. „I nadále se při plnění svých závazků vůči zákazníkům hodláme zaměřovat na disciplinovaný výkon a zlepšování efektivity.“ Obrázek je k dispozici na: http://www.apimages.com Pro podrobnější informace se obraťte na: Yanfeng Automotive Interiors Jagenbergstraße 1 41468 Neuss Německo Astrid Schafmeister Tel.: +49 2131 609-3028 Email: astrid.schafmeister@yfai.com O společnosti Yanfeng Automotive Interiors: Společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálním lídrem v oblasti automobilových interiérů. YFAI nově definuje, jak lidé relaxují, pracují a baví se v interiérech svých vozidel v současnosti i v příštích desetiletích. Společnost s centrálou v Šanghaji má přibližně 110 výrobních závodů a technických center v 19 zemích a více než 33 000 zaměstnanců po celém světě, kteří navrhují, vyvíjejí a vyrábějí součásti interiéru pro všechny světové výrobce automobilů. Společnost Yanfeng Automotive Interiors, založená v roce 2015, je společným podnikem Yanfeng, jednoho z největších dodavatelů v automobilovém průmyslu v Číně, a společnosti Adient, globálního lídra v oblasti automobilových sedadel. Bližší informace naleznete na adrese www.YFAI.com.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.