Společnost Hainan Airlines 25. února zahájila nepřetržitou obsluhu linky Šen-čen - Dublin

Datum: 08.03.2019
Chai-Kchou (Čína) 8. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hainan Airlines Holding Co., Ltd. („Hainan Airlines") 25. února 2019 zahájila nepřetržitý provoz mezi Šen-čenem a Dublinem. Trasa Šen-čen - Dublin je druhá přímá trasa Hainan Airlines mezi pevninskou...
Chai-Kchou (Čína) 8. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hainan Airlines Holding Co., Ltd. („Hainan Airlines") 25. února 2019 zahájila nepřetržitý provoz mezi Šen-čenem a Dublinem. Trasa Šen-čen - Dublin je druhá přímá trasa Hainan Airlines mezi pevninskou Čínou a Irskem po otevření trasy Peking-Dublin-Edinburgh-Peking, stejně jako třetí mezinárodní linkou letecké společnosti otevřenou ze Šen-čenu v letošním roce. Trasu se dvěma zpátečními lety týdně v pondělí a v pátek bude obsluhovat letoun Boeing 787 Dreamliner s prostorným a pohodlným uspořádáním kabiny. Obchodní třída bude vybavena sedadly polohovatelnými o 180 stupňů, přičemž každé sedadlo na palubě letadla bude vybaveno exkluzivním zábavním systémem na vyžádání a všem cestujícím budou podávána jídla z bohaté nabídky západní i orientální kuchyně. Kromě toho bude na palubě povoleno používání přenosných elektronických zařízení. Letecká společnost kromě kyvadlové autobusové dopravy pro cestující v obchodní třídě zavedla také balíčky rodinných a obchodních letenek. Letenky pro let na trase Šen-čen - Dublin je nyní možné rezervovat. Cestující mohou najít více informací o rezervacích na oficiálních webových stránkách letecké společnosti www.hnair.com nebo na horké lince společnosti 95339. Letový řád linky Šen-čen - Dublin společnosti Hainan Airlines (všechny časy jsou místní):
Č. letuLetounLetový řádMísto odletuČas odletuČas příletuMísto příletu
HU755B787pondělí/pátekŠen-čen1:307:00Dublin
HU756B787pondělí/pátekDublin9:005:30 +1Šen-čen
Logo - https://mma.prnewswire.com/media/721051/Hainan_Airlines_logo.jpg KONTAKT: Shi Yatong, +86-898-6996-5184
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.