Business Lease Netherland a Terberg Leasing – důležitý krok do budoucnosti

Datum: 06.02.2019
Praha 6. února 2019 (PROTEXT) - Rodinné firmy Business Lease a Terberg Leasing spojily své síly na holandském trhu. 3. ledna vznikla nová organizace - Terberg Business Lease Group B.V. „Přípravy na fúzi byly dlouhé, intenzivní a důkladné. Výsledek nás velmi těší a jsme rádi,...
Praha 6. února 2019 (PROTEXT) - Rodinné firmy Business Lease a Terberg Leasing spojily své síly na holandském trhu. 3. ledna vznikla nová organizace - Terberg Business Lease Group B.V. „Přípravy na fúzi byly dlouhé, intenzivní a důkladné. Výsledek nás velmi těší a jsme rádi, že se fúze podařila již začátkem roku,“ říká Paul Zekhuis, CEO skupiny AutoBinck, která je majitelem skupiny Business Lease. „Nová společnost bude mít daleko více příležitostí a díky většímu rozsahu i lepší zviditelnění na trhu.“ Fúzí vzniká silná společnost, která může lépe udržovat krok se společenským vývojem a to nejen díky široké nabídce produktů a služeb na trhu, ale také díky propojení tří značek: Terberg Business Lease, Privatelease.com a Justlease. Díky spojení má nyní skupina Terberg Business Lease vozový park o velikosti 46 500 vozů. Business Lease se nyní zaměří na trhy v oblasti střední a východní Evropy. Tento krok dovolí Business Lease věnovat oblasti střední a východní Evropy větší pozornost a také v pobočkách v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a Rumunsku, více investovat. Investice do IT, produktů a zaměstnanců pomohou zlepšovat kvalitu služeb poskytovaných klientům a jejich řidičům. Kontakt: Pro případné bližší informace prosím kontaktujte: Hana Člupná, Business Lease s.r.o, h.clupna@businesslease.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.