Youtuber se vydal na Haiti za šéfem gangu: Unesli ho!

31.03.2024 23:13  Americký influencer a youtuber Addison Pierre Maalouf, známý pod přezdívkou YourFellowArab, natáčí videa o nebezpečných ganzích z celého světa a sleduje jej několik tisíc fanoušků. Teď se ale mladíkovi jeho záliba stala zřejmě osudnou. Addison chtěl udělat rozhovor s Jimmym „Burbecue“ Chérizierem, vůdcem jednoho z nejnebezpečnějších gangů na Haiti. K rozhovoru ale vůbec nedošlo. Youtuber byl totiž gangem unesen!

Netanjahu musel do nemocnice na operaci kýly. Proti jeho vládě mezitím vypukla velká demonstrace

31.03.2024 23:13  Izraelský premiér Benjamin Netanjahu byl převezen do nemocnice, aby podstoupil operaci kýly - a to v celkové anestezii. Podle zahraničních agentur o tom informoval úřad izraelské vlády. V době, kdy nebude moci vykonávat svou funkci, ho zastoupí vicepremiér a ministr spravedlnosti Jariv Levin. V neděli se přitom současně s tím sešly v Jeruzalémě desetitisíce lidí na demonstraci právě proti Netanjahuově vládě. Protestující žádali vypsání nových voleb, vyzývali k propuštění rukojmích unesených palestinským hnutím Hamás a protestovali proti výjimkám z vojenské služby pro ultraortodoxní židy, informovala agentura Reuters. 

Zelenskyj z holobrádka „přetahujícím“ lídrem: Ukrajinci měli volit prezidenta, naboural to Putin

31.03.2024 23:13  Právě před pěti lety, 31. března 2019, vyhrál Volodymyr Zelenskyj první kolo prezidentských voleb, 21. dubna pak i druhé. A to jako tehdejší vyzyvatel prezidenta Ukrajiny Petra Porošenka. Po boku Zelenského - tehdy světu nepříliš známého herce - nechyběla Olena Zelenská. Jinak ale bylo vše jiné... Nyní by měly na Ukrajině probíhat volby další. Kvůli invazi ruských vojsk je však uspořádat nelze. Uznává to i ukrajinská opozice, jež by za normálních podmínek Zelenského vládu ráda ukončila. Z holobrádka a komika se přitom stal zarostlý a kažodenními děsy zkroušený lídr, který vede zemi, jenž se dál statečně brání šílenému útoku Rusů a válečného agresora Vladimira Putina. Americká televize CNN se nyní pozastavuje nad tím, že Zelenského pokračování v úřadě po dobu války vlastně nikomu příliš nevadí, jak dokazují i průzkumy.

Šílené zřícení mostu v Baltimoru: Modlitby za mrtvé a odklízení trosek. Dvě těla našli, další ne

31.03.2024 23:13  Týmy záchranářů vyzdvihly z vody první kus zříceného baltimorského mostu, aby umožnily přístup člunů a remorkérů k místu neštěstí. Je to první krok v rámci složitého procesu znovuotevření zablokovaného přístavu v Baltimoru. Uvedla to agentura Reuters s odvoláním na informace od úřadů státu Maryland.

Rusko po teroru se 144 mrtvými vyzvalo Ukrajinu: Vydejte šéfa tajné služby! Cynické, reaguje Kyjev

31.03.2024 23:13  Rusko dnes vyzvalo Ukrajinu, aby mu vydala všechny ukrajinské činitele, kteří se zapojili do teroristických útoků na ruském území. Podle Moskvy je mezi nimi i šéf ukrajinské tajné služby SBU Vasyl Maljuk. Informovala o tom ruská státní agentura TASS. Ruské ministerstvo zahraničí uvedlo, že všechny útoky spáchané v poslední době na ruském území, a to včetně březnového teroristického útoku na koncertní síň u Moskvy s 144 mrtvými, mají spojitost s Ukrajinou. Kyjev jakýkoliv podíl na atentátu odmítá, opakovaně se k němu přihlásil ISIS. Dnešní výzvu Ruska považuje Ukrajina za cynickou.

Krvavé Velikonoce na Mělnicku: Pobodaný muž a zraněné dítě! Policie zadržela jeho ženu

31.03.2024 23:13  Krvavý horor se odehrál na Velikonoční neděli ve vsi Obříství v mělnickém okrese. Po Štěpánském mostě pobíhal zraněný muž , podle informací Blesku měl bodné zranění. Skončil v nemocnici, policisté zadrželi jeho 36letou ženu. Oba jsou cizinci. Záchranáři uvedli, že měli v péči také nezletilou osobu.

Policisté řeší vraždu v Teplicích: Obětí se stala žena bez domova, podezřelý byl zadržen!

31.03.2024 23:13  Kriminalisté se zabývají násilným trestným činem v Teplicích, po kterém zemřela starší žena bez domova. 

„Jsem znechucena!“ Biden o Velikonocích vyhlásil den transgender osob, ozvala se i herečka Jennerová

31.03.2024 23:13  Americký prezident Joe Biden čelí kritice republikánů, exprezidenta Donalda Trumpa i náboženských konzervativců, že na Velikonoční neděli vyhlásil den transgenderových osob. Ten se po celém světě už několik let slaví právě 31. března, na který letos připadl Boží hod velikonoční. Republikáni katolíka Bidena vyzvali, aby se omluvil milionům křesťanů, které mohl krok Bílého domu urazit. Podle Bidenova mluvčího Andrewa Batese používají republikáni nenávistnou rétoriku, jejímž cílem je rozdělit americkou společnost. Ozvala se však i americká televizní celebrita Caitlyn Jennerová.

Nerudovou naštvalo okopávání kotníků. Navrhne nástupce Jourové STAN sám, nebo i s Piráty?

31.03.2024 23:13  Kdo rozhodne o nástupci eurokomisařky Věry Jourové? Původně se zdálo, že volba připadne v pětikoalici hnutí STAN, nyní to však vypadá, že návrh kandidáta na eurokomisaře by měl náležet celé rozpadlé koalici PirSTAN, tedy i Pirátům. Rozhodnout mají společně, potvrdil v neděli premiér Petr Fiala dle vyjádření mluvčí vlády Lucie Ješátkové pro ČTK. Rozhodnout však musí vláda. Lídr kandidátky Spolu pro eurovolby 2024 Alexandr Vondra dnes na CNN Prima News řekl, že podle původní dohody v koalici mají navrhnout eurokomisaře STAN i Piráti. Lídryně STAN pro eurovolby a možná adeptka na eurokomisařku Danuše Nerudová však Vondrovi zaslala rýpavý vzkaz a postěžovala si na okopávání kotníků.

První velké vystoupení nemocného krále Karla III.: Bohoslužba a zdravení s občany!

31.03.2024 18:10  Britský král Karel III. se v neděli zúčastnil velikonoční bohoslužby na hradě Windsor. Jde o první významné veřejné vystoupení monarchy od okamžiku, co mu lékaři v únoru diagnostikovali blíže nespecifikovanou rakovinu. Na videu, které zveřejnila BBC je vidět, jak se král po příjezdu ke kapli sv. Jiří se svou ženou, královnou Camillou usmívá a mává lidem.

Putin podepsal jarní odvody do armády. Nastoupit má 150 tisíc lidí

31.03.2024 18:10  Ruský prezident Vladimir Putin podepsal dekret o pravidelném jarním odvodu do armády. Základní vojenskou službu má podle výnosu letos na jaře nastoupit 150 000 lidí. Informovaly o tom dnes agentury Reuters, TASS nebo DPA. Odvody začínají v pondělí 1. dubna a potrvají do 15. července.

Velikonoce, které se změnily v horor: Vražda kněze nebo bezcitná poprava manželky!

31.03.2024 18:10  Jedná se o jedny z nejvýznamnějších křesťanských svátků, které každý rok oslavují vzkříšení Ježíše Krista a nastupující jaro. Bohužel i Velikonoce, které jsou často spojené hlavně se setkáváním s blízkými, skončily v minulosti tragédiemi.

Netanjahu musel do nemocnice. Podstoupí operaci kýly v celkové anestezii

31.03.2024 18:10  Izraelský premiér Benjamin Netanjahu dnes večer podstoupí operaci kýly v celkové anestezii. Podle zahraničních agentur o tom informoval úřad izraelské vlády. V době, kdy nebude moci vykonávat svou funkci, zastoupí čtyřiasedmdesátiletého předsedu vlády vicepremiér a ministr spravedlnosti Jariv Levin.

Platili politikům za chválu Ruska. Při zásahu na proruskou síť v Praze pomohla i ukrajinská SBU

31.03.2024 18:10  Ukrajinská tajná služba SBU pomohla české kontrarozvědce odhalit proruskou vlivovou síť v Praze zaměřující se na europoslance. Napsala to dnes ukrajinská tisková agentura Ukrinform s odvoláním na své zdroje. Ty agentuře řekly, že česká Bezpečnostní informační služba odhalila před blížícími se červnovými volbami do Evropského parlamentu síť, kterou řídil spojenec ruského prezidenta Viktor Medvedčuk.

Advokátka k fatální záměně pacientek na Bulovce: Těžká újma, milionové odškodné a hrozba vězení?!

31.03.2024 18:10  K tragické události došlo 25. března v pražské Fakultní nemocnici Bulovka. Personál tam zaměnil dvě pacientky asijské národnosti, jedné z nich, těhotné ženě v 16. týdnu, lékaři provedli zákrok, kvůli němuž potratila. Policie případ prozatím kvalifikovala jako ublížení na zdraví z nedbalosti, personál, jenž je kvůli fatální záměně vyšetřován, byl postaven mimo službu. Co mu v případě prokázání pochybení hrozí? Kam až se může vyšplhat odškodné? A jak je to v nemocnicích s povinností zajistit pacientovi tlumočníka? Na dotazy Blesk.cz odpovídala advokátka Dagmar Raupachová.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.