Blesk.cz 31.03.2024 23:13  Právě před pěti lety, 31. března 2019, vyhrál Volodymyr Zelenskyj první kolo prezidentských voleb, 21. dubna pak i druhé. A to jako tehdejší vyzyvatel prezidenta Ukrajiny Petra Porošenka. Po boku Zelenského - tehdy světu nepříliš známého herce - nechyběla Olena Zelenská. Jinak ale bylo vše jiné... Nyní by měly na Ukrajině probíhat volby další. Kvůli invazi ruských vojsk je však uspořádat nelze. Uznává to i ukrajinská opozice, jež by za normálních podmínek Zelenského vládu ráda ukončila. Z holobrádka a komika se přitom stal zarostlý a kažodenními děsy zkroušený lídr, který vede zemi, jenž se dál statečně brání šílenému útoku Rusů a válečného agresora Vladimira Putina. Americká televize CNN se nyní pozastavuje nad tím, že Zelenského pokračování v úřadě po dobu války vlastně nikomu příliš nevadí, jak dokazují i průzkumy.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.