Blesk.cz 31.03.2024 23:13  Americký prezident Joe Biden čelí kritice republikánů, exprezidenta Donalda Trumpa i náboženských konzervativců, že na Velikonoční neděli vyhlásil den transgenderových osob. Ten se po celém světě už několik let slaví právě 31. března, na který letos připadl Boží hod velikonoční. Republikáni katolíka Bidena vyzvali, aby se omluvil milionům křesťanů, které mohl krok Bílého domu urazit. Podle Bidenova mluvčího Andrewa Batese používají republikáni nenávistnou rétoriku, jejímž cílem je rozdělit americkou společnost. Ozvala se však i americká televizní celebrita Caitlyn Jennerová.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.