Auf Wiedersehen, Adidas. Německý fotbal se topí v problémech, reprezentace přeběhne k americkému Nik

31.03.2024 18:50 Německému fotbalovému svazu má americká firma zaplatit přes sto milionů eur ročně. Adidas se mezitím vzpamatovává z fiaska s rapperem Kanyem Westem. Článek Auf Wiedersehen, Adidas. Německý fotbal se topí v problémech, reprezentace přeběhne k americkému Nike se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Psa v plamenech nakreslil, když řešil deprese. Pak se z něj stalo dílo, které změnilo internet

31.03.2024 18:50 Jsou tisíce skvělých memů, ale jeden nade všemi přece jen vyniká. Dokonce tak moc, že psa v hořící kuchyni začali zbožňovat i republikáni. Článek Psa v plamenech nakreslil, když řešil deprese. Pak se z něj stalo dílo, které změnilo internet se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Na průměrný pražský byt stojí ve frontě 43 lidí. Dobrá nabídka se v inzerci neohřeje ani den

31.03.2024 18:50 O nájmy je v Česku od začátku letoška velký zájem. První měsíce roku přitom bývají spíše klidnější a poptávka začíná růst až s koncem března. Článek Na průměrný pražský byt stojí ve frontě 43 lidí. Dobrá nabídka se v inzerci neohřeje ani den se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Rád zpíval a vymyslel karaoke, hudebníci ho ale nesnášeli. Letos japonský vynálezce zemřel

31.03.2024 18:50 Kutil z Tokia se dožil sta let. Přístroj vynalezl v roce 1967, ale v zemi vycházejícího slunce tehdy nebyl jediným, kdo podobnou mašinu vytvořil. Článek Rád zpíval a vymyslel karaoke, hudebníci ho ale nesnášeli. Letos japonský vynálezce zemřel se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Byznys není ošklivé slovo. Motorem vývoje prostě je, že na tom někdo vydělá, říká kardiolog Neužil

31.03.2024 08:42 Šéf kardiologie Nemocnice Na Homolce Petr Neužil mluví v rozhovoru o operacích, které leckde nedělají. A o tom, jak medicíně pomáhají firmy. Článek Byznys není ošklivé slovo. Motorem vývoje prostě je, že na tom někdo vydělá, říká kardiolog Neužil se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Před 30 lety XCOM poprvé odrazil cizáckou invazi. V nestárnoucí kultovní hře UFO: Enemy Unknown

30.03.2024 22:30 V březnu roku 1994 jste poprvé mohli vyslat partu nezkušených vojínů vstříc jisté smrti v podobě mimozemských monster. Byla a je to skvělá zábava. Článek Před 30 lety XCOM poprvé odrazil cizáckou invazi. V nestárnoucí kultovní hře UFO: Enemy Unknown se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Inovace ve stablecoinech. Ethena přichází se syntetickým dolarem a Binance rozdává její tokeny

30.03.2024 22:30 Guy Young založil kryptoprojekt, který se snaží vylepšit stablecoiny. Jeho syntetický dolar USDe umí generovat i velmi slušné výnosy. Článek Inovace ve stablecoinech. Ethena přichází se syntetickým dolarem a Binance rozdává její tokeny se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Krásný snímek z nejkrásnějších záchodků. Dokonalé dny s japonským uklízečem jsou film o ničem a o vš

30.03.2024 22:30 Wim Wenders natočil film o chlapíkovi, který nejspíš zažil leccos špatného a který uklízí záchodky – ale je naprosto spokojený. Umíte to i vy? Článek Krásný snímek z nejkrásnějších záchodků. Dokonalé dny s japonským uklízečem jsou film o ničem a o všem se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Projeli jsme se elektrickou Kiou za dva miliony. Nesmysl? Když jste první svého druhu, tak možná ne

30.03.2024 12:00 Když chcete velké rodinné SUV, které má tři řady sedadel a jezdí na elektřinu, moc jich na trhu nenajdete. Kia EV9 taková je a mile překvapí. Článek Projeli jsme se elektrickou Kiou za dva miliony. Nesmysl? Když jste první svého druhu, tak možná ne se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Byt na Smíchově je jako chata v centru města. Má hliněné omítky, voní dřevem a ignoruje ruch ulice

30.03.2024 12:00 Přestože se nachází uvnitř industriálně působícího objektu, byt ve smíchovském Neugrafu nabízí náruč plnou přírody, klidu a světla. Článek Byt na Smíchově je jako chata v centru města. Má hliněné omítky, voní dřevem a ignoruje ruch ulice se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vsadím se, že do pěti let poletí Čech do vesmíru. Bude to pro nás obrovský skok, říká Jan Spratek

30.03.2024 12:00 Jan Spratek popularizuje vše vesmírné – a evropské. „Sama NASA otevřeně říká, že se bez Evropské kosmické agentury neobejde,“ říká. Článek Vsadím se, že do pěti let poletí Čech do vesmíru. Bude to pro nás obrovský skok, říká Jan Spratek se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jedna z nejúžasnějších věcí, co jsem viděl, říká Spielberg o Duně. Villeneuve je podle něj velikán

30.03.2024 01:40 Druhá Duna patří mezi vůbec nejlépe hodnocené filmy letošního roku. Mnozí její sledování přirovnali k zážitku, jaký měli po prvních Star Wars. Článek Jedna z nejúžasnějších věcí, co jsem viděl, říká Spielberg o Duně. Villeneuve je podle něj velikán se nejdříve objevil na CzechCrunch.

I plameňák skřížený se žirafou. Režiséři zkouší, jaká videa umí generovat umělá inteligence od OpenA

30.03.2024 01:40 Stále to jsou krátké snímky s délkou asi jedné minuty. Jak se ale můžete přesvědčit sami, už to jsou videa, jejichž příběh a střih může dávat smysl. Článek I plameňák skřížený se žirafou. Režiséři zkouší, jaká videa umí generovat umělá inteligence od OpenAI se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Sváteční porce výstav: vlna ženské emancipace, opomíjená normalizační tvorba či ikonické vily

29.03.2024 14:51 Jak velké kulturní instituce, tak i malé oblastní galerie aktuálně lákají na spoustu zajímavých výstav. Vydat se můžete třeba do Chebu nebo do Loun. Článek Sváteční porce výstav: vlna ženské emancipace, opomíjená normalizační tvorba či ikonické vily se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Z Prahy do Bruselu za 15 hodin. Jaká byla cesta historicky prvním vlakem z Česka do hlavního města E

29.03.2024 14:51 Vyzkoušeli jsme, jaké to je, když z Prahy do Bruselu neletíte letadlem, ale jedete po železnici. Noční vlak není pro každého, ale zážitek je to zajisté. Článek Z Prahy do Bruselu za 15 hodin. Jaká byla cesta historicky prvním vlakem z Česka do hlavního města EU? se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.