Dlouhá rodičovská neprospívá ani dětem, ani matkám. Máme na to data, říká ekonomka Kalíšková

30.04.2024 16:10 Výzkumy českých ekonomek ukazují, že dostat se brzy do školky je pro dítě stěžejní i z pohledu šance na studium na vysoké škole. Článek Dlouhá rodičovská neprospívá ani dětem, ani matkám. Máme na to data, říká ekonomka Kalíšková se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Sundej si brejle! Karatistovi v čele české ropné firmy je 64, má černý pásek a trénuje dvakrát týdně

30.04.2024 16:10 Jaroslav Pantůček vede strategický podnik Mero a celým životem jej provází tvrdé sporty jako karate a házená. Na pohovor jednou přišel i s monoklem. Článek Sundej si brejle! Karatistovi v čele české ropné firmy je 64, má černý pásek a trénuje dvakrát týdně se nejdříve objevil na CzechCrunch.

CzechCrunch spouští kreativní studio pro employer branding. Firmy ukáže novým talentům moderně a kre

30.04.2024 16:10 Talentované lidi si nevybírá firma, ale oni si vybírají ji. Je na čase o sobě dát vědět. CzechCrunch spouští kreativní studio pro employer branding. Článek CzechCrunch spouští kreativní studio pro employer branding. Firmy ukáže novým talentům moderně a kreativně se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Galerie hlavního města Prahy zve na skupinovou terapii. Představuje díla ze zemí s komunistickou min

30.04.2024 16:10 U Kamenného zvonu je k vidění výstava postavená na sbírce Deutsche Telekom, která upíná pozornost na umělce a umělkyně bývalého východního bloku. Článek Galerie hlavního města Prahy zve na skupinovou terapii. Představuje díla ze zemí s komunistickou minulostí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Bláznivý Cybertruck míří do Prahy. Tesla ukáže své auto v Evropě, kde se zatím neprodává

30.04.2024 16:10 Tesla si přichystala pro všechny evropské fanoušky svého Cybertrucku roadshow, kdy vůz představí na více než stovce míst. Chybět nebude ani Praha. Článek Bláznivý Cybertruck míří do Prahy. Tesla ukáže své auto v Evropě, kde se zatím neprodává se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Regulace umělé inteligence má zamezit zneužití, ale nesmí zastavit rozvoj, říká přední muž Microsoft

30.04.2024 16:10 Jeremy Rollison v Microsoftu řeší regulace a vztahy v rámci EU. Je tak nablízku regulaci AI, u níž je prý potřeba najít správnou rovnováhu. Článek Regulace umělé inteligence má zamezit zneužití, ale nesmí zastavit rozvoj, říká přední muž Microsoftu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vyšla jedna z nejambicióznějších českých her. Na realistické střílečce pracoval i veterán speciálníc

30.04.2024 16:10 Gray Zone Warfare od Madfinger Games nabízí realistickou taktiku a přestřelky na 42 kilometrech čtverečních. A slibuje přidávat další a další obsah. Článek Vyšla jedna z nejambicióznějších českých her. Na realistické střílečce pracoval i veterán speciálních sil se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Aby se firmám z umělé inteligence nemotala hlava. České AppSatori radí, jak se vyznat v té od Googlu

30.04.2024 16:10 Ivan Kutil, technický ředitel AppSatori, je uznávaný expert na technologického obra z Kalifornie. Firma například nahrazuje IT podporu chatbotem. Článek Aby se firmám z umělé inteligence nemotala hlava. České AppSatori radí, jak se vyznat v té od Googlu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

V Praze na Letné vyroste hokejová aréna pro 16 tisíc lidí. Odehraje se tu několik zápasů pod širým n

30.04.2024 16:10 Potvrzeno. Naproti fotbalovému stadionu Sparty se v prosinci bude hrát hokej. Představí se Sparta, Kometa Brno i české legendy. Článek V Praze na Letné vyroste hokejová aréna pro 16 tisíc lidí. Odehraje se tu několik zápasů pod širým nebem se nejdříve objevil na CzechCrunch.

V lednu propustilo pětinu lidí, teď Kiwi.com hlásí rekordní loňské výsledky. Utržilo sedm miliard

29.04.2024 19:20 Přeprodejce letenek měl loni prodat pětadvacet milionů míst v letadlech, díky čemuž navýšil objem svých tržeb o dvacet procent. Článek V lednu propustilo pětinu lidí, teď Kiwi.com hlásí rekordní loňské výsledky. Utržilo sedm miliard se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Movitým rodinám zastřešujeme správu celého majetku po vzoru top univerzit, zní z Family Office Partn

29.04.2024 19:20 Oldřich Myslivec a Petr Václavínek založili svou společnost s tím, že do Česka přinesou na Západě dobře známý koncept multi family officů. Článek Movitým rodinám zastřešujeme správu celého majetku po vzoru top univerzit, zní z Family Office Partners se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Trochu mě rozesmálo, jak je to epické. Herci z Problému tří těles od Netflixu popisují složité natáč

29.04.2024 19:20 Když si Liam Cunningham, jeden z herců v Problému tří těles, přečetl scénář, trochu ho rozesmálo, jak je ambiciózní, řekl v rozhovoru pro CzechCrunch. Článek Trochu mě rozesmálo, jak je to epické. Herci z Problému tří těles od Netflixu popisují složité natáčení se nejdříve objevil na CzechCrunch.

RegioJet otevřel na pražském hlavním nádraží salonek. Dostanou se sem cestující z jakékoliv třídy

29.04.2024 19:20 Šedesát minut před odjezdem žlutého vlaku se každému cestujícímu RegioJetu otevře turniket do salonku, kde dostane zdarma kávu či zmrzlinu. Článek RegioJet otevřel na pražském hlavním nádraží salonek. Dostanou se sem cestující z jakékoliv třídy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Internet zdarma, jak jsme jej znali, končí. Ivo Lukačovič vysvětluje, proč Seznam zavádí předplatné

29.04.2024 19:20 „Uživatel, který na Seznamu konzumuje necílenou reklamu, je pro nás prodělečný,“ říká zakladatel české internetové jedničky. Proto lidé musí platit. Článek Internet zdarma, jak jsme jej znali, končí. Ivo Lukačovič vysvětluje, proč Seznam zavádí předplatné se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nejočekávanější hru současnosti stvořil jeden člověk. Prodala milion kopií za den a zahrajete si ji

29.04.2024 19:20 Manor Lords od polského vývojáře Grzegorze Styczeńa vzali Steam útokem. Stavitelská strategie ze středověku má zaděláno na obří úspěch. Článek Nejočekávanější hru současnosti stvořil jeden člověk. Prodala milion kopií za den a zahrajete si ji v češtině se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.