Umělá inteligence je už všude. V telefonu, ale i lednici s kamerou, říká ředitel mobilní divize Sams

29.02.2024 15:50 Snažíme se dát umělou inteligenci do co nejvíce zařízení, říká ředitel mobilní divize Samsungu Tomáš Balík v dalším díle podcastu BrandStories. Článek Umělá inteligence je už všude. V telefonu, ale i lednici s kamerou, říká ředitel mobilní divize Samsungu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Hlavně nic neměnit! Chceme být zemí budoucnosti, ale bojíme se a naštvaní jsou pak stejně všichni

29.02.2024 15:50 Všechno, co projde vládou a parlamentem, je jenom polovičaté řešení. Je frustrující dlouhodobě sledovat neschopnost Česka využít svůj potenciál. Článek Hlavně nic neměnit! Chceme být zemí budoucnosti, ale bojíme se a naštvaní jsou pak stejně všichni se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Chcete stavět? Podívejte se, jakému klimatu bude stavba čelit za pár let. Vědci spustili unikátní we

29.02.2024 15:50 Na základě dat se lze rozhodnout třeba o tom, na jakou světovou stranu stavět. Mapa ale pomůže i s novými požadavky pro úvěrované investice. Článek Chcete stavět? Podívejte se, jakému klimatu bude stavba čelit za pár let. Vědci spustili unikátní web se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Fond, který od firem kupuje haly a obratem jim je pronajímá, kraluje. Loni překonal 11 procent

29.02.2024 15:50 Brněnský miliardář Igor Fait už do fondu Jet Industrial Lease shromáždil devítku nemovitostí s cenou přes tři miliardy korun. Článek Fond, který od firem kupuje haly a obratem jim je pronajímá, kraluje. Loni překonal 11 procent se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Makro cítí šanci uvnitř měst, spouští síť designových večerek Bonveno. Chce desítky poboček

29.02.2024 15:50 První pětice prodejen se už otevřela v Praze, během roku 2024 jich má přibýt aspoň dvacet, další rok až šest desítek. Článek Makro cítí šanci uvnitř měst, spouští síť designových večerek Bonveno. Chce desítky poboček se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vidí do duše zákazníků online tržišť a nabízí mapu, jak se v nich vyznat. Startup nabírá první inves

29.02.2024 15:50 Pražské Merchantee již využívají Philips či Aktin. V prvním investičním kole jej podpořily fondy Czech Founders VC a Reflex Capital. Článek Vidí do duše zákazníků online tržišť a nabízí mapu, jak se v nich vyznat. Startup nabírá první investici se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Chtěl se dobře vyspat, tak začal s kamarády vyrábět povlečení. Teď Lejaan míří k obratu 100 milionů

29.02.2024 15:50 Povlečení Lejaan vzniklo z hecu. Teď se ale projekt, který roztlačil bývalý fotbalista a nyní podnikatel Marcel Gecov, mění na zajímavý byznys. Článek Chtěl se dobře vyspat, tak začal s kamarády vyrábět povlečení. Teď Lejaan míří k obratu 100 milionů se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Byl vzorem, že i gayům se může na Slovensku žít dobře. Už to nešlo, říká byznysmen po přesunu do Pra

29.02.2024 15:50 Matej Ftáčnik jako spoluzakladatel Vacuumlabs z Bratislavy vybudoval stamilionový a globální byznys. Osobní i pracovní důvody jej dovedly do Česka. Článek Byl vzorem, že i gayům se může na Slovensku žít dobře. Už to nešlo, říká byznysmen po přesunu do Prahy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Poslanci schválili více práv pro gaye a lesby, v něčem se přiblíží manželům. Adopce ale neprošly

29.02.2024 05:00 Novelu občanského zákoníku ještě čeká schvalování v Senátu, ten v kulturních otázkách rozhoduje velmi konzervativně. Článek Poslanci schválili více práv pro gaye a lesby, v něčem se přiblíží manželům. Adopce ale neprošly se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Ostrava je o krok dál k nové koncertní síni. Vybrala zhotovitele, který ji rozehraje do roku 2027

28.02.2024 18:50 O potřebě koncertní síně se v Ostravě mluví od devatenáctého století. Teď je na cestě ta podle návrhu Stevena Holla a studia Architecture Acts. Článek Ostrava je o krok dál k nové koncertní síni. Vybrala zhotovitele, který ji rozehraje do roku 2027 se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Grog, Grok… Groq! Na Nvidii dotírá výrobce čipů, který chatbotům dovoluje zařadit vyšší rychl

28.02.2024 18:50 Fenomenální byznysový úspěch výrobce čipů Nvidia přitahuje pozornost k menším startupům, jako je Groq. Jeho čipy chatboty dost zrychlují. Článek Grog, Grok… Groq! Na Nvidii dotírá výrobce čipů, který chatbotům dovoluje zařadit vyšší rychlost se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Byli jsme se podívat, jak bude vypadat nový InterContinental. Nechybí výhledy z vany nebo stěny od L

28.02.2024 18:50 V současnosti se montuje nábytek do víc než poloviny pokojů, na střeše se rýsuje bar. V budoucnu tu bude pět restaurací a také kongresový sál. Článek Byli jsme se podívat, jak bude vypadat nový InterContinental. Nechybí výhledy z vany nebo stěny od Lasvitu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vraždy Stodolových? Policie to tehdy odflákla, senioři ji nezajímali, říká režisér filmu o brutálním

28.02.2024 18:50 Jak Petr Hátle vnímá premiéru filmu v době, kdy se řeší tragédie na filozofické fakultě? A proč kritizuje tehdejší postup policie? Článek Vraždy Stodolových? Policie to tehdy odflákla, senioři ji nezajímali, říká režisér filmu o brutálním páru se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Češi vyvíjí aplikace pro brýle Apple Vision Pro. Firmy by si to neměly nechat ujít, říká CEO studia

28.02.2024 18:50 Brýle pro virtuální a smíšenou realitu Apple Vision Pro mění budoucnost práce. Podle Adama Rajnohy ze studia Yord se firmy musí začít připravovat. Článek Češi vyvíjí aplikace pro brýle Apple Vision Pro. Firmy by si to neměly nechat ujít, říká CEO studia Yord se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Zprostředkoval objednávky jídel za miliardu. Choice rychle dobývá Evropu a nabírá desítky milionů

28.02.2024 18:50 Své zákazníky podle zakladatele českého startupu Alexe Ilyashe nezná 99 procent restaurací. Choice jim v tom pomáhá díky digitalizaci. Článek Zprostředkoval objednávky jídel za miliardu. Choice rychle dobývá Evropu a nabírá desítky milionů se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.