Na Euru potřebujeme rozmanitější útok, tvrdí kanonýr Koller. Vzal by Hložka

18.05.2024 11:00 Keště před startem nadstavby tipoval na nejlepšího střelce FORTUNA:LIGY Mojmíra Chytila. O několik dní později si vychutnával utkání české hokejové reprezentace na mistrovství světa proti Švýcarsku. Bývalý reprezentační útočník Jan Koller už také vyhlíží letní exhibiční zápasy a Euro v Německu, kde velkou část kariéry strávil.

Boston vypadl, Pastrňák a Zacha by mohli posílit český tým na MS

18.05.2024 11:00 Hokejisté Floridy zvítězili v Bostonu 2:1, sérii ovládli 4:2 a postoupili do semifinále NHL. Domácím nestačil gól Pavla Zachy, který by s Davidem Pastrňákem mohl posílit českou reprezentaci na mistrovství světa. Napodobili by tím útočníka Caroliny Martina Nečase, jenž s týmem vypadl o den dříve z play-off a v sobotu by měl dorazit do Prahy.

Petr Čech, kdo to je? Britský brankář poznal legendu, zážitek to byl pro jiné

18.05.2024 11:00 V průběhu sezony se zranil, čímž dal příležitost Petru Čechovi, aby si po úžasné fotbalové kariéře zachytal i v nejvyšší britské hokejové soutěži. Teď se Jackson Whistle spolu s outsidery z Velké Británie snaží v Praze na mistrovství světa vybojovat udržení v elitní skupině šampionátu. Už v sobotu jim v cestě bude stát český výběr. „Mají zkrátka všechno. Budeme makat a uvidíme, na co to bude stačit,“ vyprávěla po porážce s Dánskem gólmanská jednička týmu. V rozhovoru se rozpovídala i o své zkušenosti s Čechem.

Čeští hokejisté drama nepřipustili, Mrázek vychytal první nulu v reprezentaci

18.05.2024 01:15 Čeští hokejisté porazili na domácím mistrovství světa v Praze Rakousko 4:0, posunuli se s 12 body z pěti utkání do čela skupiny A a zajistili si postup do čtvrtfinále. Dvěma body za gól a asistenci se na tom podíleli útočníci Dominik Kubalík a David Tomášek. Brankář Petr Mrázek udržel ve 14. zápase v národním týmu první nulu. Další utkání čeká svěřence trenéra Radima Rulíka v sobotu opět od 20:20 proti Velké Británii.

Nečas přiletí na MS, do Prahy dorazí v sobotu. Češi budou čekat i na Pastrňáka

18.05.2024 01:15 Martin Nečas posílí české hokejisty na domácím mistrovství světa. Útočník Caroliny Huricanes po konci v play-off NHL nasedl na letadlo a zamířil z Ameriky do Prahy. K týmu by se měl připojit v sobotu. Trenéři národního týmu budou ještě čekat, jak dopadne Boston s Davidem Pastrňákem a Pavlem Zachou.

Češi nenapodobili Finsko a jsou ve čtvrtfinále. Tomášek čeká od trenérů klišé

18.05.2024 01:15 Čeští hokejisté zvládli zápas s Rakouskem a vítězstvím 4:0 si zajistili postup do čtvrtfinále domácího šampionátu. Svůj podíl na tom měl i David Tomášek, který podruhé nabil na gól probuzenému střelci Dominiku Kubalíkovi a posléze se trefil sám. Šlo o jeho vůbec první gól na mistrovství světa v kariéře. „Je to odměna pro moji hru, povzbuzení do práce a dalších výkonů,“ vyprávěl po utkání osmadvacetiletý forvard, který už spolu s týmem očekává přílet Martina Nečase z NHL.

Další kanonáda Německa, Britové jako jediní na MS stále bez bodu

17.05.2024 20:20 Hokejisté Německa znovu nasázeli na mistrovství světa v Česku osm gólů a Kazachstán smetli 8:2. Obhájci stříbra se výrazně přiblížili čtvrtfinále. Dánsko udolalo Velkou Británii 4:3 a drží naději na postup. Britové jako jediní na turnaji stále čekají na první bod.

ON-LINE: O postup s Mrázkem v brance. Češi jdou na nevypočitatelné Rakušany

17.05.2024 20:20 V pátém utkání na mistrovství světě si čeští hokejisté mohou zajistit čtvrtfinále. K jistotě postupu potřebují porazit za tři body nevyzpytatelné Rakušany, kteří šokovali výhrou nad Finskem a Kanadu dokázali obrat o bod. V brankovišti tentokrát dostává přednost Petr Mrázek. Zápas můžete sledovat od 20:20 v on-line přenosu.

Legenda a expert mizí z obrazovky uprostřed hokejového MS. Důvod? Taylor Swift

17.05.2024 20:20 Švédská hokejová legenda Peter Forsberg dělá na mistrovství světa experta pro streamovací platformu Viaplay. Přímo v Ostravě přidával postřehy během zápasů Tre Kronor. Kvůli Taylor Swift ale z obrazovky i dějiště turnaje zmizel.

Golfová jednička skončila v poutech. Schefflera během turnaje zadržela policie

17.05.2024 20:20 Světovou jedničku Scottieho Schefflera zadržela před druhým kolem golfového majoru PGA Championship policie. Podle televizní stanice ESPN sedmadvacetiletý Američan nerespektoval pokyny policistů, kteří zasahovali u nehody, při níž kyvadlový autobus usmrtil u golfového klubu Valhalla v Louisville chodce. Scheffler místo nehody objel a zastavil až u vchodu do areálu, kde ho policisté zadrželi a odvedli v poutech.

Éra je u konce. Slovácko se při šlágru se Slavií rozloučí se Svědíkem a Kadlecem

17.05.2024 20:20 Je to na den přesně dva roky, co na Městském stadionu Miroslava Valenty staršího slavili největší úspěch klubové historie. Fotbalisté Slovácka 18. května 2022 zdolali ve finále MOL Cupu Spartu 3:1 a opíjeli se euforií. Teď se hlavní strůjci mimořádného úspěchu s uherskohradišťským klubem loučí.

Počasí v hlavní roli. Před rokem spláchla areál v Tacenu ničivá povodeň

17.05.2024 15:40 /OD ZPRAVODAJE DENÍKU/  Větru, dešti neporučíš. A vodní slalom je venkovní sport. Propršené dny v úvodu tohoto týdne a vysoký stav řeky Sávy posunul o jeden den dopředu časový pořad mistrovství Evropy v Tacenu. Ten se nachází v kotlině mezi Alpami a pohořím Kras a nevyzpytatelné počasí v sousedství Lublaně dokáže pořádně pozlobit.

Bobky a boby z hokejové Prahy: Největší nepřítel fotoreportérů? Plexisklo

17.05.2024 15:40 Zákulisí i hlavní scéna hokejového mistrovství světa očima a objektivem fotoreportéra Deníku Františka Bílka. Odkud novináři můžou v pražské O2 areně fotit? 

KOMENTÁŘ: Hradec může reálně usilovat o Evropu. Co stojí za jeho vzestupem?

17.05.2024 15:40 Na podzim měli hradečtí fotbalisté ve FORTUNA:LIZE devět porážek, na jaře mají jen dvě. Nutno zmínit, že obě prohry přišly s nejlepšími českými týmy – na Spartě 1:2 a doma se Slavií stejným poměrem. Votroci mají sice oproti podzimní části odehráno o šest zápasů méně, ale výsledkové i herní zlepšení je markantní. V poslední době jsou navíc ve velmi dobré formě a pokud si ji udrží, mohou si klidně vybojovat účast v předkole Evropské konferenční ligy!

Kouč Poláků zajel do médií: Jsem z vás rozčarovaný. Předloni jsme hráli se Srby…

17.05.2024 15:40 /FOTOGALERIE/ Na úvod mistrovství světa v Česku překvapili, když obrali o bod obhájce bronzu z Lotyšska . V dalších zápasech však vyšli naprázdno, což je přikovalo ke dnu tabulky skupiny B v Ostravě. Polští hokejisté se perou se svou první účastí v elitní skupině po 22 letech srdnatě, kritiku svých krajanů z řad žurnalistů ale berou nelibě. „Někdy jsem z vás rozčarovaný,“ prohodil po středečním nezdaru slovenský kouč v polských službách Róbert Kaláber.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.