Hokej pod širým nebem. V Praze na Letné vyroste stadion pro 17 tisíc lidí

30.04.2024 19:21 Na pražské Letné se na začátku prosince odehrají dva zápasy hokejové extraligy pod širým nebem. Utkají se v nich Sparta s Kometou Brno a Plzeň s Českými Budějovicemi. Součástí Winter Hockey Games 2024 budou i duely slovenské nejvyšší soutěže, univerzitní souboj Česko - Slovensko a zápas českých legend proti zbytku světa. V jednání je také utkání německé DEL ligy. Akce se uskuteční od 5. do 8. prosince.

Blízcí a kamarádi se loučili se zesnulou navigátorkou rallye Alenou Krejčíkovou

30.04.2024 19:21 Rodina, kamarádi, přátelé i kolegové z rallye sportu se přišli v úterý naposledy rozloučit s Alenou Krejčíkovou , která zemřela na následky vážné nehody při Rallye Šumava.

Změny v biatlonu. Gjellanda střídá u žen Bormolini, Moravec se připojí k mužům

30.04.2024 19:21 U českých biatlonistek skončil po šesti letech norský trenér Egil Gjelland. Nahradí ho Ital Luca Bormolini a bývalý juniorský reprezentant Lukáš Dostál. U mužů bude nově působit trojnásobný olympijský medailista Ondřej Moravec, který v realizačním týmu doplní dosavadního kouče Michaela Málka.

VIDEO: Hokejoví mistři z Třince vyrazili na jízdu městem speciálním autobusem

30.04.2024 19:21 /VIDEO, FOTOGALERIE/ Tohle se nikdy neomrzí! Hokejisté Třince se stali popáté v řadě extraligovými šampiony, celkově pošesté v historii, a tak nemohla chybět již tradiční triumfální jízda speciálním autobusem přes celé město. Pro nadšené fanoušky Ocelářů to byla po úterním poledni několikahodinová paráda. Všichni si to náramně užívali. Navíc skvěle vyšlo i počasí.

Voráček vábí do Prahy Hartnella i Lindrose. Pivo na Staromáku je lákadlo, říká

30.04.2024 19:21 Hráčskou kariéru už s největší pravděpodobností nikdy neobnoví, přesto Jakub Voráček dál zůstává v hokeji aktivní postavou a jako ambasador bude propagovat Winter Hockey Games v Praze na Letné. Tam má za úkol přivést i světové hvězdy, které se představí v závěrečné exhibici, a už teď láká na velká jména. Kromě nich promluvil někdejší reprezentační kapitán také o svém vztahu k fotbalu, zážitcích ze zápasů pod širým nebem, o titulu Třince i nadcházejícím mistrovství světa. Čemu se bude věnovat dál?

Zákulisí vyšetřování kolem Slavie? Vyhrožovali nám, tvrdí boss Liberce

30.04.2024 19:21 Český fotbal řeší vážné obvinění. Nový majitel libereckého Slovanu Ondřej Kania tvrdí, že lidé z asociace - pod výhrůžkou vyloučení z evropských soutěží – tlačili na to, aby Jan Nezmar vstoupil zpátky do FAČR. V tom případě by totiž mohlo být zahájeno disciplinární řízení se Slavií kvůli možnému ovlivnění nejvyšší soutěže v mistrovské sezoně, kdy Nezmar působil v Edenu jako sportovní ředitel.

Rulík nominoval pětici finalistů extraligy. Do Brna pozval Voženílka či Sedláka

30.04.2024 19:21 Kouč hokejové reprezentace Radim Rulík pozval do týmu, který se připravuje na domácí světový šampionát, pětici finalistů extraligy. Z mistrovského Třince povolal obránce Tomáše Kundrátka a útočníka Daniela Voženílka, z Pardubic beky Libora Hájka a Jana Košťálka s útočníkem Lukášem Sedlákem. Uvedl to v rozhovoru s novináři na dnešním srazu v Brně před generálkou na šampionát, jíž budou České hry, turnaj série Euro Hockey Tour.

Agateljan opouští Ústí: Nikomu se tady nezavděčím. Byla to moje životní chyba

30.04.2024 14:20 Éra Mikaela Agateljana v roli majitele druholigového klubu Slovan Ústí nad Labem na konci dubna 2024 nečekaně skončila. Rodák z Arménie vydržel ve své funkci skoro půl roku, do klubu přišel v listopadu 2023.

O trenérovi Plzně je jasno. Koubek prodloužil smlouvu o další rok

30.04.2024 14:20 O další rok prodloužil smlouvu s fotbalovou Viktorií Plzeň trenér Miroslav Koubek, Ten sice loni přišel, jak sám uvedl jako překlenovací kouč, ale na lavičce plzeňského klubu zůstane i v sezoně, kdy se bude bojovat o přímý postup do Ligy mistrů.

Gruzínec odmítl boxovat s Rusem. Finále ukončil, medaili pak sundal a zmizel

30.04.2024 14:20 Nevyhrál, přesto strhl veškerou pozornost na sebe. Gruzínský boxer Lasha Guruli se na mistrovství Evropy v Bělehradě postaral o pořádný rozruch. Ve finále způsobil velké pozdvižení, když na protest proti neobjektivnímu rozhodování odmítl pokračovat v zápase proti ruskému soupeři Tarkhanu Idigovovi.

Gesto fair play? Ne všichni to pochopili. Na hřiště si odskočí z hospody

30.04.2024 14:20 Se štamgasty v bánovské hospůdce, kterou provozuje, si má o čem povídat. Fotbalista Bystřice pod Lopeníkem Robert Lux v sobotním zápase 19. kola okresní soutěže skupiny B předvedl mimořádný čin, když v 87. minutě za stavu 2:3 úmyslně zahodil pokutový kop, který podle něj odpískal mladý rozhodčí Kubiš chybně.

Čeští fotbaloví chuligáni řádili za hranicemi. Taková rvačka tu dlouho nebyla

30.04.2024 09:42 Takovou rvačku fotbalových násilníků střední Evropa dlouho nezažila. Zapojili se do ní i čeští násilníci z Baníku Ostrava z celého Moravskoslezského kraje. Tekla krev, utkání muselo být předčasně ukončeno.

Kometa revival? Do Brna se vrací staří i mladí známí, řeší se brankářský rébus

30.04.2024 09:42 Další sezona, další velká přestavba. Jak už bývá zvykem, hokejovou Kometu čeká mezi extraligovými sezonami velký vítr v kabině. Do kabiny modrobílého celku se vrátí několik známých i méně zavedených jmen. První akvizice brněnský hokejový klub oficiálně zveřejní tradičně se začátkem května, odkdy nové smlouvy platí. Další posily by neměly chybět, což je třeba případ Martina Frka. Deník Rovnost přináší přehled první várky hráčů Komety, kteří se v kabině objeví určitě. 

Rasistické pokřiky proti hráčům Vyškova. Fanoušky Zbrojovky řeší disciplinárka

29.04.2024 23:14 Za opětovné nesportovní chování svých fanoušků může pykat fotbalová Zbrojovka Brno. Jejich jednání prošetří disciplinární komise.

Česká osmnáctka si na MS uřízla ostudu. Kazachstán slaví historický triumf

29.04.2024 23:14 Postarali se o poprask. Ale radost z toho nemají. Čeští hokejisté do 18 let na mistrovství světa nečekaně prohráli s Kazachstánem 3:4 v prodloužení a výrazně si zkomplikovali pozici před čtvrtfinále.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.