Kryptoměna, která vyroste 100X? Binance nabídne reinkarnaci Terra LUNA

30.03.2024 10:54 Získejte governance token ENA protokolu Ethena. Projekt je vydavatelem algoritmického stablecoinu USDe, který lze úročit s 35% ročním úrokem. Vidíte tu paralelu? Článek Kryptoměna, která vyroste 100X? Binance nabídne reinkarnaci Terra LUNA z webového portálu Finex.cz.

Bývalý ředitel FTX odsouzen k 25 letům vězení. Propustí jej předčasně?

29.03.2024 12:20 Okresní soud v Manhattanu vynesl rozsudek nad zakladatelem a bývalým ředitelem zkrachovalé burzy FTX. Sam Bankman-Fried byl odsouzen k trestu 25 let odnětí svobody, avšak může si odsedět výrazně méně... Článek Bývalý ředitel FTX odsouzen k 25 letům vězení. Propustí jej předčasně? z webového portálu Finex.cz.

Vznikne AI superkryptoměna? Tři AI tokeny plánují spojení

29.03.2024 05:31 Tři společnosti, které se zabývají vývojem umělé inteligence na blockchainu, oznámily záměr spojit své tokeny. Článek Vznikne AI superkryptoměna? Tři AI tokeny plánují spojení z webového portálu Finex.cz.

Nejen halving. Jaké jsou další důvody, proč Bitcoin poroste?

28.03.2024 15:00 Halving je obecně spojován s růstem ceny Bitcoinu. Je tu ale celá řada dalších faktorů, které poženou letos cenu vzhůru. Přečtěte si názory odborníků. Článek Nejen halving. Jaké jsou další důvody, proč Bitcoin poroste? z webového portálu Finex.cz.

Na výši trestu ředitele zkrachovalé FTX je vsazeno přes 1,2 milionu dolarů

28.03.2024 15:00 Zakladatel burzy FTX, Sam Bankman-Fried, čeká na rozsudek za podvod a spiknutí s maximální sazbou 115 let vězení. Výsledek mnozí netrpělivě očekávají. Článek Na výši trestu ředitele zkrachovalé FTX je vsazeno přes 1,2 milionu dolarů z webového portálu Finex.cz.

Top 3 ještě nevydané kryptoměnové hry, na nichž můžete vydělat miliony

28.03.2024 06:51 Blockchainové hry se vyvíjejí a začínají konkurovat špičkovým herním titulům. Nabízejí možnost hrát zdarma a vydělávat. Přilákají tradiční hráče? Článek Top 3 ještě nevydané kryptoměnové hry, na nichž můžete vydělat miliony z webového portálu Finex.cz.

5 věcí, na které byste si měli dát pozor při obchodování memecoinů

27.03.2024 09:41 Memecoiny jsou v poslední době stále atraktivnější součástí světa kryptoměn. Existují však i rizika, která jsou s nimi spojená. Článek 5 věcí, na které byste si měli dát pozor při obchodování memecoinů z webového portálu Finex.cz.

Aktualizace Dencun běží již dva týdny. Jak vypadají poplatky na Ethereu?

27.03.2024 01:22 Jednou z hlavních výhod nové aktualizace Dencun mělo být významné snížení transakčních poplatků. Jak to s nimi vypadá téměř dva týdny po nasazení upgradu? Článek Aktualizace Dencun běží již dva týdny. Jak vypadají poplatky na Ethereu? z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin poskočil nad 70 000 USD. Analytici očekávají růst k 83 000 USD

26.03.2024 18:53 Po delší odmlce zažil Bitcoin prudký růst a oživil celý kryptotrh. Technická analýza, historické vzorce i makroprostředí naznačují další růst ceny. Článek Bitcoin poskočil nad 70 000 USD. Analytici očekávají růst k 83 000 USD z webového portálu Finex.cz.

Kryptoměnový trh opět roste. Které altcoiny tento týden sledovat?

26.03.2024 04:00 V minulém týdnu došlo k výrazným výkyvům ceny Bitcoinu. Ke konci týdne se pak trh znovu vydal k růstu. Článek Kryptoměnový trh opět roste. Které altcoiny tento týden sledovat? z webového portálu Finex.cz.

Schválení Ethereum ETF se jeví jako extrémně nepravděpodobné

26.03.2024 04:00 SEC je na válečném tažení proti ETH. Odborníci se shodují, že spotové ETF na Ethereum v květnu nejspíš nebude schváleno. Ne všichni v tom vidí problém. Článek Schválení Ethereum ETF se jeví jako extrémně nepravděpodobné z webového portálu Finex.cz.

Fed katapultoval americké akcie do rekordních výšin! Výplach na trhu s kryptoměnami | Burza s o

24.03.2024 14:10 Poslední zasedání Fedu katapultovalo americké akcie na nová maxima. Byla akvizice Credit Suisse ze strany UBS bankovním obchodem desetiletí? Došlo k výraznému propadu Bitcoinu a dalších kryptoměn. Článek Fed katapultoval americké akcie do rekordních výšin! Výplach na trhu s kryptoměnami | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

BNB by mohla dosáhnout nového all-time high. Naznačují to tři metriky

23.03.2024 17:03 Cena tokenu BNB, který vytvořila největší kryptoměnová burza Binance, by mohla překonat svoji nejvyšší historickou cenu. Stále více metrik totiž naznačuje, že Binance zůstane hlavním hráčem v kryptosektoru. Článek BNB by mohla dosáhnout nového all-time high. Naznačují to tři metriky z webového portálu Finex.cz.

Reakce akcií, bitcoinu a zlata na zasedání Fedu: Čeká nás výrazný růst, nebo se máme bát?

22.03.2024 11:44 Středeční měnově-politické rozhodnutí Fedu nepřineslo nic moc nového a proto paradoxně došlo k agresivnímu cenovému růstu na akciovém trhu, bitcoinu a zlatě. Článek Reakce akcií, bitcoinu a zlata na zasedání Fedu: Čeká nás výrazný růst, nebo se máme bát? z webového portálu Finex.cz.

Největší světový penzijní fond zvažuje investici do bitcoinového ETF!

21.03.2024 21:06 Spoření na stáří s bitcoiny? V Japonsku to možná půjde i s oficiálním vládním penzijním fondem. Přijetí kryptoměn jako legitimních aktiv se rozšiřuje. Článek Největší světový penzijní fond zvažuje investici do bitcoinového ETF! z webového portálu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.