Výpadek Coinbase může znamenat příchod dalšího bull runu z tohoto důvodu

29.02.2024 20:30 Technické problémy Coinbase vyvolaly paniku i nadšení. Komunita už je zvyklá, že když některá větší burza nefunguje správně, je to vlastně dobrá zpráva. Proč? Článek Výpadek Coinbase může znamenat příchod dalšího bull runu z tohoto důvodu z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin: Je teď pravá chvíle na investici? Za poslední měsíc posílil o 47 % a otestoval 64 000 dolar

29.02.2024 13:21 V další pravidelné video analýze se primárně zaměříme na trh s Bitcoinem . Ten se za jediný měsíc prozatím zhodnotil o 47 % a zároveň otestoval 64 000 dolarů, což jsou ceny velmi blízko od historického maxima z konce roku 2021. Úměrně tomu vzrostl i sentiment, který lze sledovat na sociálních sítích a sdělovacích prostředcích, Článek Bitcoin: Je teď pravá chvíle na investici? Za poslední měsíc posílil o 47 % a otestoval 64 000 dolarů! z webového portálu Finex.cz.

Jak Binance aktivně bojuje proti kryptokriminalitě?

29.02.2024 13:21 Binance vede boj proti kriminalitě v oblasti kryptoměn, zavádí přísná opatření a spolupracuje s orgány činnými v trestním řízení po celém světě. Článek Jak Binance aktivně bojuje proti kryptokriminalitě? z webového portálu Finex.cz.

Proč může být příští upgrade Etherea zklamáním?

29.02.2024 05:40 Chystaná aktualizace Etherea Dencun slibuje výrazné zvýšení škálovatelnosti sítě a potenciální snížení transakčních nákladů o 80-90 %. Je to ale pouhé provizorium. Článek Proč může být příští upgrade Etherea zklamáním? z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin překonal 60 000 USD. Víme, co jej žene vzhůru

28.02.2024 22:30 Hodnota Bitcoinu se vyhoupla nad 60 000 USD. A roste celý trh kryptoměn. Co nebo kdo je za touto rally? Článek Bitcoin překonal 60 000 USD. Víme, co jej žene vzhůru z webového portálu Finex.cz.

Bitwise, správce Bitcoin ETF, dává schválení Ethereum ETF pouze takovéto šance

27.02.2024 17:10 Ryan Rasmussen ze společnosti Bitwise se zabývá potenciálním schválením ETF na Ethereum americkou SEC. Vidí šanci na letošní schválení a komentuje oživení kryptotrhu. Článek Bitwise, správce Bitcoin ETF, dává schválení Ethereum ETF pouze takovéto šance z webového portálu Finex.cz.

Vyhrajte bitcoiny nebo Tesla Model Y díky soutěži od Binance! Účast je zdarma a soutěž běží už dnes

27.02.2024 17:10 Připojte se k Binance Futures Ultimate Challenge a vyhrajte 1.4 BTC, vozy Tesla nebo exkluzivní odměny! Odhadněte cenu BTC a získejte šanci na každodenní výhru. Článek Vyhrajte bitcoiny nebo Tesla Model Y díky soutěži od Binance! Účast je zdarma a soutěž běží už dnes z webového portálu Finex.cz.

Blížící se halving může způsobit celosvětovou migraci těžařů

27.02.2024 01:50 Snížení odměn vyvolává mezi americkými těžaři obavy o ziskovost a potenciálně může spustit jejich migraci. Bylo by to vlastně špatně? Článek Blížící se halving může způsobit celosvětovou migraci těžařů z webového portálu Finex.cz.

Nově zveřejněné maily Satoshiho Nakamota odhalily utajené zákulisí Bitcoinu

26.02.2024 18:20 Nakamotovy e-maily odhalují úvahy o spotřebě energie v Bitcoinu, právních otázkách a původu slova "kryptoměna". Přečtěte si více. Článek Nově zveřejněné maily Satoshiho Nakamota odhalily utajené zákulisí Bitcoinu z webového portálu Finex.cz.

Epická Nvidia přepisuje rekordy na Wall Street a sama hýbe globálními trhy. Small Caps akcie naopak

25.02.2024 20:00 Akcie Nvidia vytáhly v týdnu akciového trhy k novým rekordům. Proč se nyní možná vyplatí dát přednost Ethereu před Bitcoinem? Jaký zvrat nastal u akcií ČEZ? Článek Epická Nvidia přepisuje rekordy na Wall Street a sama hýbe globálními trhy. Small Caps akcie naopak klopýtají | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Uniswap vystřelil o 60 % za den! Co se stalo?

25.02.2024 20:00 Token burzy Uniswap zažil v posledních desítkách hodin intenzivní růst. Pojďme se podívat na to, co za tím stojí. Článek Uniswap vystřelil o 60 % za den! Co se stalo? z webového portálu Finex.cz.

Otevřený úrok na Bitcoinu dosahuje rekordních výšin. Jsou býci v ohrožení?

23.02.2024 23:30 Otevřený úrok na derivátových trzích se přibližuje ke svému maximu. Někteří obchodníci se začínají obávat prudkých výprodejů. Článek Otevřený úrok na Bitcoinu dosahuje rekordních výšin. Jsou býci v ohrožení? z webového portálu Finex.cz.

Do kdy bude Michael Saylor nakupovat Bitcoin? Tady je odpověď

23.02.2024 23:30 Michael Saylor, šéf společnosti MicroStrategy a Bitcoin maximalista, srovnává největší kryptoměnu světa se zlatem i celým indexem S&P 500. Co říká na ETF? Článek Do kdy bude Michael Saylor nakupovat Bitcoin? Tady je odpověď z webového portálu Finex.cz.

Tato kryptoměna chce být platidlem všech her. Fondy do ní investovaly miliardu, i přesto lze získat

22.02.2024 18:00 Jedná se o token PORTAL stejnojmenné platformy vyvíjené na síti LayerZero. Ve článku se dozvíte se, k čemu slouží, co udělat pro to, abyste jej získali a také, kdy se začne obchodovat. Článek Tato kryptoměna chce být platidlem všech her. Fondy do ní investovaly miliardu, i přesto lze získat zdarma! z webového portálu Finex.cz.

Odstartovalo obchodování Starknetu. Je vhodné zařadit STRK do portfolia?

22.02.2024 11:10 STRK, governance token sítě Starknet, se začal veřejně obchodovat. Co Starknet přináší a jaké kontroverze provází airdrop? Článek Odstartovalo obchodování Starknetu. Je vhodné zařadit STRK do portfolia? z webového portálu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.