Standard Chartered Bank vidí Ethereum brzy na 4 000 USD, pokud se stane toto

31.01.2024 17:40 Ethereum by mohlo do května dosáhnout 4 000 USD. Analytik z Standard Chartered Bank vysvětluje proč. Ví něco, co ostatní ne? Článek Standard Chartered Bank vidí Ethereum brzy na 4 000 USD, pokud se stane toto z webového portálu Finex.cz.

Největší burza na Solaně spustí zítra svůj token. Koupit či nekoupit?

30.01.2024 19:00 Už zítra čeká všechny fanoušky Solany velká událost. V poslední lednový den totiž odstartuje obchodování kryptoměny Jupiter , governance tokenu stejnojmenné decentralizované burzy, která co se týče objemu obchodů, transakcí i aktivních uživatelů válcuje od začátku roku veškerou konkurenci. K zalistování JUP na většinu celosvětových burz dojde 31. ledna v odpoledních hodinách po tom, Článek Největší burza na Solaně spustí zítra svůj token. Koupit či nekoupit? z webového portálu Finex.cz.

Dojde ke schválení Ethereum ETF? Jaké šance tomu dávají odborníci?

30.01.2024 19:00 Odložení rozhodnutí o spotovém ETF na Ethereum ze strany SEC vyvolalo diskuze o možném termínu schválení. Zjistili jsme pro vás názory odborníků a přesnou pravděpodobnost. Článek Dojde ke schválení Ethereum ETF? Jaké šance tomu dávají odborníci? z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin je zpátky na 43 tisících USD. Předpovědi analytiků se různí

30.01.2024 04:10 Volatilita Bitcoinu rozděluje názory odborníků na jeho budoucnost. Stoupne nad 50 000 USD, nebo bude čelit 30% korekci? Přečtěte si vzrušující předpovědi! Článek Bitcoin je zpátky na 43 tisících USD. Předpovědi analytiků se různí z webového portálu Finex.cz.

Akciové indexy lámou rekordy! Jaké akcie stojí za tímto růstem? Kdy představí Apple svůj elektromobi

28.01.2024 23:11 Americké i evropské indexy na nových rekordech. Kdy Apple představí svůj elektromobil a proč se o téměř 10 % propadla cena Etherea? Článek Akciové indexy lámou rekordy! Jaké akcie stojí za tímto růstem? Kdy představí Apple svůj elektromobil? | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin ETF: Nejlepší možnost, jak zbohatnout na růstu ceny kryptoměn?

28.01.2024 01:31 Zavedení nových bitcoinových ETF vzbudilo v investiční komunitě značné nadšení, neboť nabízí investorům potenciálně dostupnou cestu dosáhnout zisků z nejdůležitější kryptoměny. Článek Bitcoin ETF: Nejlepší možnost, jak zbohatnout na růstu ceny kryptoměn? z webového portálu Finex.cz.

Halving Bitcoinu: Proč bude tentokrát jiný?

27.01.2024 10:50 Dubnový halving bude již čtvrtý v pořadí. Unikátní bude díky Ordinals. Přinese růst ceny jako předchozí halvingy? A proč se ihned po něm strhne bitva těžařů o jedno z "epických" satoshis? Článek Halving Bitcoinu: Proč bude tentokrát jiný? z webového portálu Finex.cz.

Retailoví investoři vyhlíží Bitcoin za 20 000 USD, ukazuje průzkum Deutsche Bank

27.01.2024 02:40 Bude Bitcoin po schválení ETF nadále klesat? Průzkum ukazuje pochybnosti o budoucnosti Bitcoinu, více než třetina z respondentů předpovídá pokles pod 20 000 USD. Článek Retailoví investoři vyhlíží Bitcoin za 20 000 USD, ukazuje průzkum Deutsche Bank z webového portálu Finex.cz.

Tato kryptoměna vzrostla o 250 % díky jedinému vylepšení

24.01.2024 15:50 Nové řešení Oval má za cíl řešit problémy MEV v síti Ethereum. Jeho představení způsobilo prudký nárůst ceny tokenu UMA Článek Tato kryptoměna vzrostla o 250 % díky jedinému vylepšení z webového portálu Finex.cz.

Může bitcoin během roku klesnout až o 80 %? Proč jsou čínské akcie obrovskou investiční příležitostí

24.01.2024 15:50 Ve videu si společně přehledně zanalyzujeme Bitcoin, inflaci i makroekonomickou situaci a očekávání ohledně úrokových sazeb. Navíc se blíží kratochvíle v podobě prvního zasedání Federálního rezervního systému v letošním roce. Podíváme se i na technologický akciový trh a hlavně na čínský akciový trh, který se aktuálně nachází na 15letých minimech. V souvislosti s tím si Článek Může bitcoin během roku klesnout až o 80 %? Proč jsou čínské akcie obrovskou investiční příležitostí? z webového portálu Finex.cz.

Smutný konec LUNC a LUNA. Terraform Labs zbankrotovala

23.01.2024 18:20 Společnost Terraform Labs vyhlásila bankrot potom, co čelila žalobám a obviněním z podvodu. Zakladateli hrozí 40 let. Článek Smutný konec LUNC a LUNA. Terraform Labs zbankrotovala z webového portálu Finex.cz.

X Elona Muska spustilo účet pro platby. Cena Dogecoinu vystřelila

22.01.2024 19:30 Nejnovější krok Elona Muska s X Payments vzbudil v kryptoměnové komunitě pozdvižení a spekulace. Bude mít X už brzy platby v kryptoměnách? Článek X Elona Muska spustilo účet pro platby. Cena Dogecoinu vystřelila z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin a Ethereum po ohlášení ETF nerostou. Co se děje? Akcie ČEZ se propadají | Burza s odstu

21.01.2024 22:30 Bitcoin a Ethereum se propadají navzdory rozruchu kolem ETF, jak je to možné? Proč v týdnu výrazně klesly akcie ČEZ? Jaké akcie táhly vzhůru americký akciový trh? Článek Bitcoin a Ethereum po ohlášení ETF nerostou. Co se děje? Akcie ČEZ se propadají | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Obrovský zájem o bitcoinové ETF! Stříbrné ETF překonaly ty bitcoinové za necelý týden

21.01.2024 22:30 Bitcoinové ETF překonaly ty stříbrné a zařadily se tak mezi komoditními ETF - kam jsou formálně řazeny - ihned na druhé místo za zlaté ETF. Článek Obrovský zájem o bitcoinové ETF! Stříbrné ETF překonaly ty bitcoinové za necelý týden z webového portálu Finex.cz.

Uživatelé Binance pozor! Už teď můžete zdarma farmařit tokeny ALT

21.01.2024 14:50 Objevte jeden z nejnovějších trendů v oblasti kryptoměn s Binance Launchpool a nadcházejícím listingem ALT. Za staking BNB a FDUSD získáte tokeny ALT! Článek Uživatelé Binance pozor! Už teď můžete zdarma farmařit tokeny ALT z webového portálu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.