Hrozba bombových útoků na Slovensku se nepotvrdila. Školy ve čtvrtek otevřou

08.05.2024 18:40 Úterní hrozba pumovými útoky na více než 1 500 škol na Slovensku se nepotvrdila, vyučování bude ve čtvrtek pokračovat, uvedly ve středu tamější úřady. Po autorovi e-mailové výhrůžky, která se podle dřívějších informací slovenské policie týkala i budov bank a prodejen elektrotechniky, kriminalisté pátrají. Policejní prezidium uvedlo, že šlo spíše o kybernetický útok než o reálnou hrozbu. Čtené: (1)

Arkansas odstraní symboly „temných dob“. Do Kapitolu pošle Cashe a Batesovou

08.05.2024 18:40 Stát Arkansas ve vstupní hale amerického Kongresu ve Washingtonu tento týden nově začne reprezentovat socha aktivistky za občanská práva a novinářky Daisy Batesové. V průběhu roku ji doplní další slavný arkansaský rodák, a sice muzikant Johnny Cash. Sochy tak nahradí dosavadní ztvárnění dvou málo známých historických osobností, které byly symboly temných dob státu Arkansas. Čtené: (1)

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

27.04.2024 01:10 Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve strachu, že je armáda povolá na frontu, nebo proto, že chtějí za svými blízkými na Západ. Na jejich zoufalství vydělávají převaděči, kteří za převoz přes řeku žádají v přepočtu desetitisíce korun. Někteří muži proto zkoušejí valící se vodu překonat na vlastní pěst, mnohé už to však stálo život. Čtené: (1)

Z mrazu konečně do tepla. Už dnes bude 17 stupňů, o víkendu i přes 20

26.04.2024 10:41 Chlad a mráz zřejmě končí. Meteorologové avizují už na pátek teploty přes patnáct stupňů, o víkendu překročí i dvacítku. Pršet by mělo jen ojediněle. Čtené: (1)

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

24.04.2024 00:11 Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních sítích, z nichž chrlí komiksy a videa s cílem varovat veřejnost před hrozbou zahraničních agentů. V aktuální zprávě se pochlubily dopadením údajného špiona z Tchaj-wanu, který v Praze řídil výzkumný institut a z čínských akademiků tahal citlivé informace. Čtené: (1)

Rusové zasévají v Charkově strach. Utečte, dokud je čas, hrozí obyvatelům

23.04.2024 19:30 Kreml provádí koordinovanou leteckou a informační operaci proti Charkovu s cílem vyvolat mezi obyvateli druhého největšího ukrajinského města paniku a přesvědčit je k útěku před možným budoucím ruským útokem. Uvádí to Institut pro studium války, podle něhož je šance na úspěšnou ruskou ofenzívu proti městu nízká, pokud Ukrajina rychle obdrží vojenskou pomoc USA. Čtené: (1)

V Rusku se zřítil strategický bombardér. Ukrajina se hlásí k jeho sestřelení

19.04.2024 11:10 Ve Stavropolském kraji na jihozápadě Ruska se zřítil ruský strategický bombardér Tu-22M3, který se vracel na základnu po splnění bojového úkolu, informovalo v pátek podle agentury Interfax ruské ministerstvo obrany. Za příčinu nehody podle předběžného vyšetřování označilo technickou závadu, k jeho sestřelení se ale hlásí Ukrajina. Čtené: (1)

Policie stíhá šest lidí kvůli korupci s byty v Brně, jde o další případ

19.04.2024 11:10 Kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu obvinili šest lidí kvůli korupčnímu jednání v souvislosti se správou a hospodařením bytového fondu jedné brněnské městské části. Podle závěrů vyšetřování šlo o získávání neoprávněného majetkového prospěchu při přidělování či směnách městských bytů. Čtené: (1)

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.