Nejdražší tovární Mustang historie vám za 7,5 milionu dopřeje i okénko, kterým můžete „šmírovat“ tlu

31.05.2024 23:30 Působí to legračně, Ford to ale myslí smrtelně vážně. V místech, kde vám některé supersporty za podobné ceny nabídnou možnost vidět motor, vám Ford dopřeje možnost vidět tlumič. Lepší než nic, no ne?

K mání je zachovalá vzpomínka na doby, kdy jste i v malém autě mohli mít motor V6, manuál a pohon 4x

31.05.2024 23:30 Optikou toho, co si můžete poručit dnes, vypadá tenhle stroj jako z učebnic dějepisu, ale ouha, on se vyráběl ještě docela nedávno. A nebyl zdaleka jediný. Dnes jsou zachovalé kusy raritou, tohle je jedna z nich.

Policie při razii ve stodole objevila 16 ukradených veteránů v hodnotě skoro 70 milionů Kč

31.05.2024 23:30 Když přijde řeč na nálezy zajímavých aut ve stodolách, obvykle se odehrají náhodou nebo dílem snahy objevitele vyvolat jistou senzaci. V tomto případě našli auta policisté. A nestačili se divit, objevili toho mnohem víc, než čekali.

Bugatti předalo další „poslední Chiron”. Kolik takových ale ještě bude? Výroba v Molsheimu dál jede

31.05.2024 17:30 Vyznat se v počtech francouzské automobilky je v podstatě nemožné. Asi nikomu ale nebude vadit, že šestnáctiválcový hypersport hned tak ze světa nezmizí, žádný takový nejspíš znovu nepřijde.

VW začal prodávat nový Transporter, i když ho nikdo zatím pořádně neviděl. Víc ale ukázal

31.05.2024 17:30 Jedna z legend Volkswagenu stále pokračuje ve svém odhalování, to ale automobilce nezabránilo začít na ni přijímat objednávky. Víc přesto vidíme, ani tak byste si asi netipnuli, že vůz je technicky shodný se sesterským Fordem Transit.

Řecko zakázalo elektromobilům vjezd na trajekty, pokud nemají takřka prázdné baterie, je to pro ně d

31.05.2024 12:00 Pokud jste někdy byli na dovolené v Řecku, víte, že pohybovat se po spoustě tamních turistických destinací bez použití trajektu je téměř nemožné. Pro majitele elektrických aut budou nyní téměř zapovězeným místem.

Éra BMW Z4 i jeho japonské sestry se chýlí ke konci. Máte asi poslední šanci koupit si pravověrný ba

31.05.2024 12:00 Doba „automobilových naposledy” trvá už nějaký ten pátek, a tak bohužel ani nepřekvapí, že si vybírá další a další oběti. Zet-čtyřka se nedávno dočkala pořádného nakopnutí atraktivity, je to ale zřejmě to úplně poslední, co v jejím případě přijde.

Alfa Romeo skončila s dalším ze svých tradičních prvků, poděkovat lze znovu hlavně Bruselu

31.05.2024 06:12 Auta tíhnou k čím dál větší unifikaci - designové, technické i jakékoli jiné. Stále užší mantinely definované hlavně evropskými normami nedávají prostor k ničemu jinému a nyní nepřímo utnuly tipec i registračním značkám Alf Romeo usazeným na straně.

Číňané z Great Wallu v Evropě tvrdě narazili. Zavírají centrálu, propouští a balí kufry s dalšími pl

30.05.2024 19:21 Čínských automobilek ženoucích se do Evropy je už slušná záplava, očekávat automaticky úspěch každé z nich je tak nemístné. Great Wall Motors už mezi ty úspěšné patřit nebude, nepochopil, po čem místní klientela touží a částečně balí krám.

Porsche s faceliftem 911 přichystalo tradičním zákazníkům ještě jedno nemilé překvapení: Novou příst

30.05.2024 19:21 Nepochybujeme o tom, že to bude pořád pekelně dobré auto, ale skutečně má Porsche zapotřebí dráždit tradiční klientelu změnami, pro které lze najít jediné ospravedlnění v podobě úspory nákladů?

Nový čínský soupeř Škody Octavia dostal první certifikaci pro prodej v Evropě, čekat lze ceny na úro

30.05.2024 19:21 Tohle auto možná není poslední výspou vývoje, nabízí toho ale víc než dost a nevypadá zle. V poměru hodnoty a ceny se zdá být skoro neporazitelné, nebylo právě tohle tím, čím léta bodovala Škoda?

BMW 3 dostalo další facelift, pomalu posledním fyzickým ovladačem v kabině je manuální převodovka M3

30.05.2024 14:01 Že si mnichovský bestseller ponechal manuál aspoň v jedné verzi, nás pochopitelně těší, co se ale jinak stalo s kabinou, nás velmi rmoutí. Z jedné z posledních bašt rozumného přístupu k ovládání auta se stal další moderní, nákladově až na kost osekaný nesmysl.

Syn íránského emigranta napodobil Radima Passera, Bugatti roztáhl v běžném provozu až na 413 km/h

30.05.2024 14:01 Uvážíme-li, s jakými nepříjemnostmi byl v reakci na promyšlený pokus konfrontován český miliardář, jsme docela zvědavi, čeho se dočká tento Němec íránského původu poté, co se s Bugatti na Autobahnu na víc jak 400 km/h prostě rozjel za příhodných podmínek.

VW znovu slibuje „levný” elektromobil do tří let, i když dnes neumí nabídnout ani levné spalovací au

30.05.2024 08:21 Z označení německé automobilky se stal tak trochu protimluv, žádný skutečně „lidový vůz” už ve svém portfoliu nemá. A „levný” elektromobil, který bude stát ještě víc než dnešní nejdostupnější spalovací typy, na tom stěží něco změní.

Bugatti kdysi stavělo nejrychlejší a nejluxusnější vlaky světa, automobilce to zachránilo kůži

30.05.2024 08:21 Bugatti platí za výrobce těch nejrychlejších a přitom mimořádně luxusních aut, ale vlaky? Málokdo to ví, Bugatti se ovšem skutečně zabývalo i takovými stroji, automobilce nakonec zachránily kůži.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.