iPhony budeme ovládat i očima. Apple připravuje velkou aktualizaci

18.05.2024 01:22 V chystané velké aktualizaci systému iOS 18 dorazí zásadní novinky. Ačkoliv řadu z nich Apple prezentuje jako funkce určené především pro hendikepované uživatele v rámci funkcí zpřístupnění, využití si v nich mohou najít prakticky všichni.

Zakroužkováním to jen začíná. Android chce být výkladní skříní AI

18.05.2024 01:22 Během své letošní konference I/O klade Google obrovský důraz na umělou inteligenci. Ta má zásadně proniknout i do chytrých telefonů s operačním systémem Android. A jak Google ukázal, pronikání AI do smartphonů nesouvisí pouze s novou generací systému Android 15, jde o širší snahu, kdy budou chytré funkce přicházet nezávisle na verzích systému.

Chyba v novém systému pro iPhony dokáže oživit „zombie“ fotografie

17.05.2024 14:53 Nový systém iOS pro iPhony trpí zvláštní chybou. Uživatelům se objevují i roky smazané fotografie. Chyba tak poukazuje na to, jak jsou snímky Applem uchovávány.

Destruktivní reklama Applu má odezvu. Do rivala si rýpl Samsung

17.05.2024 09:14 Začátkem května Apple popudil veřejnost svou reklamou na nový iPad. Kvůli němu totiž lisem rozdrtil předměty sloužící k vytváření umění. Do svého rivala si nyní rýpl i Samsung, jeho americká pobočka vyslala jasný vzkaz.

Letošní nejprodávanější smartphone s Androidem je až za čtyřmi iPhony

17.05.2024 09:14 Podle dat analytické společnosti Counterpoint jsou nejprodávanějšími smartphony iPhony. Ty v první desítce za první čtvrtletí letošního roku doprovázejí pouze samsungy. Je to poprvé, co celá první desítka nejprodávanějších smartphonů podporuje sítě 5G.

Nokia je mrtvá, ať žije HMD. S koupí novinek se stanete servisákem

17.05.2024 03:32 Jeden z posledních evropských výrobců smartphonů, společnost HMD, představila svoje první smartphony pod svou značkou. Dříve HMD vyrábělo smartphony pod značkou Nokia. Ceny jsou nízké, čemuž odpovídá výbava, která díru do světa neudělá.

Retro rádio z lega pojme smartphone. Má na to speciální přihrádku

16.05.2024 11:30 Lego představilo další ze svých ikonických stavebnic. Novinka osloví zejména nadšence historické techniky. Zmenšeninu arkádového automatu či repliku legendární herní konzole totiž brzy doplní retro rádio. Nejde přitom jen o estetickou záležitost, může se skutečně rozezvučet. A to nejen díky speciální kostičce, ale i smartphonu.

T-Mobile má nové vlastní telefony. Mají lepší displeje a jsou výhodnější

16.05.2024 11:30 Operátor T-Mobile uvede na trh novou generaci vlastních smartphonů T Phone. Po loňském pouze dílčím vylepšení telefonů z roku 2022 přichází skutečná druhá generace, která přináší opravdový pokrok. T Phony tak teď budou rozhodně zajímavější koupí.

Retro rádio z lega pojme smartphone. Má na to speciální přihrádku

16.05.2024 05:20 Lego představilo další ze svých ikonických stavebnic. Novinka osloví zejména nadšence historické techniky. Zmenšeninu arkádového automatu či repliku legendární herní konzole totiž brzy doplní retro rádio. Nejde přitom jen o estetickou záležitost, může se skutečně rozezvučet. A to nejen díky speciální kostičce, ale i smartphonu.

Češi propadli mobilním datům. Přenesený objem loni stoupl o 43 procent

15.05.2024 19:00 Celkový objem přenesených mobilních dat v roce 2023 vzrostl o zhruba 43 procent na 1 350 petabytů a průměrná měsíční spotřeba dat na jednu datovou SIM se zvýšila na 9,8 GB z předchozích sedmi GB. Český telekomunikační úřad o tom informoval ve výroční zprávě za loňský rok.

Nové Sony Xperia 1 VI se chce zalíbit masám. Mění proto nejen proporce

15.05.2024 13:30 Čas opravdu letí. Sony totiž představilo už šestou generaci svých smartphonů modelových řad Xperia 1 a Xperia 10. Vizuálně se přístroje na první pohled příliš nemění, ale po technické i funkční stránce je změn spousta. A zejména u špičkové Xperie 1 VI míří k tomu, aby to byl smartphone atraktivnější pro širší masy.

Nový top procesor dostanou nejdřív čínské smartphony. Už víme které

15.05.2024 07:30 Qualcomm by měl v říjnu představit nový špičkový procesor. Přestože do premiéry je ještě dost času, tak už víme, že jako první ho dostanou smartphony od čínských výrobců. Tajemstvím už nejsou dokonce ani konkrétní modely.

KVÍZ: Na Temu a AliExpressu lze koupit ledacos. Poznáte účel zboží?

15.05.2024 02:40 Na čínských nákupních portálech už nějakou dobu kupujeme různé podivné příslušenství k mobilům a technologické vychytávky. Někdy je vlastně docela oříšek poznat, k čemu daná věc je. Poznáte to vy?

Žebříček fotomobilů má nového krále. Soupeřům dost odskočil

14.05.2024 09:31 S novým modelem Pura 70 Ultra opět Huawei ovládl žebříček fotomobilů organizace DxO Mark. Huawei soupeřům odskočil, tempo meziroční inovace je ovšem podobné, jako u nich. Čínská firma, jejíž smartphony jinak trpí kvůli nedostupnosti služeb Googlu, si tak zachovává náskok z předchozích let.

Chystá se velká rošáda u iPhonů. Modely Plus končí, náhrada je zajímavá

14.05.2024 03:40 Modely Plus se prodávají z celé současné modelové nabídky Applu mezi smartphony nejhůře. U iPhonu 17 se tak místo modelu Plus objeví model Slim. Ten bude mít, jak název napovídá, tenké tělo, přesto s kovovým rámečkem.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.