Slovenskému ministrovi vnitra a poslancům vyhrožovali na internetu. Pachatele dopadli

18.05.2024 22:10 Vyšetřovatel elitní jednotky slovenské policie obvinil jednoho člověka kvůli podezření, že vyhrožoval ministrovi vnitra a dvěma poslancům. ČTK o tom v sobotu informovala mluvčí slovenského policejního prezidia Denisa Bárdyová. Ministr vnitra Matúš Šutaj Eštok už v pátek řekl, že také on sám čelil výhrůžkám smrtí a že policie vyšetřuje zhruba 40 případů šíření nenávisti.

Překazili jsme teroristický útok, hlásí rakouská policie. Připravovala ho 14letá islamistka

18.05.2024 22:10 Rakouská policie v sobotu oznámila, že překazila teroristický útok nožem ve Štýrském Hradci, který plánovala 14letá dívka. Zjistila u ní propagandistické materiály teroristické organizace Islámský stát , informovala agentura APA.

Každý třetí Čech se v životě potýká s rakovinou, podíl mladých roste. Kde děláme chyby?

18.05.2024 22:10 Podle statistik onemocní rakovinou v průběhu svého života každý třetí obyvatel České republiky, přičemž je stále více třicátníků, kteří se setkají s její agresivní formou. Nádory bývají v tomto věku často odolnější, což má za následek nemalé komplikace s léčbou. Kdyby se přitom lidé soustředili na pravidelnou prevenci, čísla by mohla podle odborníků vypadat jinak. Na co přesně se zaměřit a které druhy rakoviny jsou nejčastější?

Hráči milují českou střílečku. Taktickou akci dovedl k dokonalosti i vojenský veterán

18.05.2024 22:10 Z české taktické střílečky Gray Zone Warfare se stává celosvětově úspěšný hit. Brněnské studio Madfinger Games oznámilo, že prodalo přes půl milionu kopií. Titul se také nachází mezi nejprodávanějšími hrami na platformě Steam. Hráči si vedle povedené grafiky také chválí realistické ztvárnění boje v jihoasijské džungli. Na něm se podílel i vojenský veterán Ondřej Spisar, který sbíral zkušenosti na misích v Afghánistánu či Mali. Pro CNN Prima NEWS popisuje, s čím vývojářům pomáhal a nabízí cenné rady pro virtuální boj v nehostinném prostředí nebo na městském bojišti.

Poláci výrazně opevní svou hranici s Ruskem, oznámil Tusk. Východní štít má odradit agresory

18.05.2024 22:10 Polsko investuje deset miliard zlotých do zvýšení bezpečnosti své hranice s Ruskem a Běloruskem, včetně výstavby opevnění, ohlásil premiér Donald Tusk. Šéf vlády podle médií v sobotu představil plán zlepšení obrany asi 400 kilometrů dlouhého úseku polské hranice. Projekt nazvaný Východní štít má současně odstrašit potenciálního agresora.

Frontman Rybiček 48 se zranil při skoku do publika. Přehlédl hrazení a plnou vahou spadl

18.05.2024 22:10 Na letošním prvním vystoupení Rybiček 48 skočil v pátek v Pardubicích zpěvák Kuba Ryba během koncertu do lidí. Přehlédl však hrazení a plnou vahou spadl na nohu a zranil si kotník. Koncert byl krátce přerušen kvůli zásahu zdravotníků, kteří byli na místě. Zbytek show odehrál Ryba na jedné noze.

TEST: Nová Škoda Superb Combi 2.0 TDI je autem, které si Češi nemohou nezamilovat

18.05.2024 22:10 Nový Superb je spolu s Toyotou Camry, Mazdou 6 a Peugeotem 508 jedním z posledních velkých aut takzvaně neprémiového segmentu. Škodovka nejprve předvedla vůz ve verzi kombi, která se tradičně těší největší oblibě v Německu, ve Velké Británii a u nás. Karosérie liftback přijde až později v průběhu roku. Vyzkoušeli jsme nejoblíbenější verzi s naftovým dvoulitrem.

Ruský soud zabavil majetek významným německým bankám. Celkem už zablokoval 17 miliard korun

18.05.2024 22:10 Ruský soud ve sporu kolem plynárenského projektu nedokončeného kvůli protiválečným sankcím zablokoval majetky nejen italské bance UniCredit, ale také německým Deutsche Bank a Commerzbank. Informují o tom světová média, podle kterých objem zabaveného majetku dohromady činí nejméně 700 milionů eur . Arbitrážní soud v Petrohradu rozhodl na základě stížností jedné z dceřiných společností ruské plynárenské skupiny Gazprom, která se na neuskutečněném projektu podílela.

Tornádo se prohnalo Ústeckem. Vzalo kameny i trampolíny, nebyl to hezký pocit, líčí svědci

18.05.2024 22:10 Valtířovem na Ústecku se v sobotu před pátou hodinou odpoledne prohnalo tornádo. Podle Českého hydrometeorologického ústavu se jednalo o velmi slabé tornádo s krátkou životností. Informaci později potvrdili s odkazem na data německého radaru.

Fotbalová Sparta obhájila titul. Rozdrtila Mladou Boleslav, Kuchta jí nasázel čtyři góly

18.05.2024 22:10 Fotbalisté Sparty vyhráli díky čtyřem gólům Jana Kuchty v předposledním 4. kole ligové nadstavbové skupiny o titul v Mladé Boleslavi 5:0 a poprvé od roku 2001 obhájili trofej. Pražané udrželi před městským rivalem Slavií, která třetí sezonu po sobě obsadila druhé místo, čtyřbodový náskok. Vršovickým v souběžně hraném utkání nepomohlo ani vítězství 2:1 na Slovácku.

Pastrňák a Zacha posílí český tým. Hráči potvrdili svůj zájem, čeká se na zdravotní prohlídku

18.05.2024 22:10 Útočníci David Pastrňák s Pavlem Zachou z Bostonu potvrdili vedení hokejové reprezentace zájem posílit národní mužstvo na mistrovství světa v Praze. Uvedl to generální manažer českého týmu Petr Nedvěd. Oba hráče čeká v neděli ráno ještě zdravotní prohlídka. Pokud je Bruins uvolní, mohli by se k výběru kouče Radima Rulíka připojit v pondělí.

Jsem stresař, přiznává žena hokejisty Krejčíka. Prozradila, jak s mužem komunikuje před zápasy

18.05.2024 22:10 Kontakt s manželem je teď hodně omezený, před zápasem se snažím s ním moc nekomunikovat, abych na něj nepřenesla svou nervozitu, popsala v pořadu Co Čech, to trenér! na CNN Prima NEWS Alžběta Krejčík, manželka hokejového reprezentanta Jakuba Krejčíka. Prozradila také, jestli manželovi vyčítá chyby nebo jestli v týmu funguje mezi hráči rivalita.

Dostálová: Vládu ANO s ODS si teď neumím představit. A SPD? Opustit NATO je holý nesmysl

18.05.2024 22:10 Vzhledem k tomu, co se teď odehrává v politickém ringu, si nyní vládu s ODS neumím představit. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS to řekla místopředsedkyně Sněmovny Klára Dostálová . Odmítavě se staví i k případné koaliční spolupráci s SPD. „Pro nás je naprosto nepřekročitelné vystupování z EU nebo z NATO. To je totálně no-go,“ dodala. O vládním tandemu ANO a ODS se ve veřejném prostoru spekuluje již dlouhé roky. Někteří členové ANO by takovému scénáři po volbách 2025 byli nakloněni.

V Česku kvete byznys s nelegálními hernami. Patologických hráčů je přes sto tisíc

18.05.2024 22:10 Celní sklady se plní hracími automaty. Od začátku roku jich celníci po celé republice zabavili 260. Kontroly nad provozovateli hazardu nepolevují. V Česku jsou stále desítky nelegálních provozoven, majitelé je ani přes milionové pokuty nijak výrazně neskrývají.

Muž překonal příznaky Alzheimera neobvyklou metodou. Výsledky testů mě šokovaly, říká lékař

18.05.2024 22:10 Je na obzoru nový zázračný lék nebo způsob, jak bojovat s demencí? Nejspíš ne. Přesto se Američan Simon Nicholls během 14 měsíců zbavil příznaků počínající Alzheimerovy choroby. Jeho příběh je o odhodlání a snaze postavit se nepřízni osudu. Pětapadesátiletý muž dal na doporučení lékařů a změnil svůj životní styl. Nyní má naději, že si užije dospívání svých dvou malých synů.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.