Rostlinná dieta zlepšuje sexuální zdraví u pacientů s rakovinou prostaty

28.02.2024 23:50  Analýza více než 3 500 mužů, provedená vedením výzkumníků na NYU Grossman School of Medicine a Harvard TH Chan School of Public Health, zkoumala vztah mezi stravou a kvalitou života po léčbě rakoviny prostaty. Závěry The post Rostlinná dieta zlepšuje sexuální zdraví u pacientů s rakovinou prostaty appeared first on magazín Energie života.

Hercampuri: Peruánský dar pro regeneraci jater po boji s toxiny

28.02.2024 23:50  Hercampuri, peruánská bylina známá pro své léčivé vlastnosti, je nepřekonatelným přeborníkem pro regeneraci jater, poškozených nejen alkoholem, ale i antibiotiky, antikoncepcí a dalšími toxiny, s nimiž se každodenně setkáváme. Hercampuri a regenerace jater Detoxikace od The post Hercampuri: Peruánský dar pro regeneraci jater po boji s toxiny appeared first on magazín Energie života.

Chlorella pro čistotu střev, detoxikaci a posílení imunity

21.02.2024 18:52  1. Čistota střev a detoxikace Chlorella obsahuje vysoké množství chlorofylu, což jí dává tmavě zelenou barvu a schopnost absorbovat toxiny. Tato schopnost pomáhá čistit střeva od nahromaděných odpadních látek, což příspívá ke svěžímu pocitu lehkosti. [... The post Chlorella pro čistotu střev, detoxikaci a posílení imunity appeared first on magazín Energie života.

Kotvičník zvyšuje energii jak mužům, tak ženám

16.02.2024 00:41  Jak přesně kotvičník zvyšuje tělesnou energii? Podpora hormonů: Kotvičník obsahuje látky nazývané saponiny, které mohou podporovat produkci hormonů, zejména testosteronu. U mužů může zvýšení hladiny testosteronu přinést nárůst energie a vitality, stejně jako podporu sexuální [... The post Kotvičník zvyšuje energii jak mužům, tak ženám appeared first on magazín Energie života.

Důležitost pravidelného užívání kotvičníku po čtyřicítce

14.02.2024 14:33  Tato rostlina má mnoho zdravotních přínosů, které mohou přispět ke kvalitě života a celkovému pohodlí. Zde jsou nejdůležitější důvody, proč bychom měli po čtyřicítce zahrnout kotvičník do svého pravidelného režimu. Podpora hormonálního zdraví S postupem The post Důležitost pravidelného užívání kotvičníku po čtyřicítce appeared first on magazín Energie života.

Peruánská maca umí upravit hormonální nerovnováhu

08.02.2024 21:00  Mnohdy nám počasí nedává mnoho příležitostí k veselé náladě. To nám ovšem nemusí vadit, když si pomůžeme Macou. Název této rostliny, neuvěřitelně odolné na drsné podmínky vysokých And, zní v jazyku domorodců Ma-ca - „ z výšin pocházející dobrá strava, která posiluje“. [... The post Peruánská maca umí upravit hormonální nerovnováhu appeared first on magazín Energie života.

Maca peruánská je silný životabudič, který vám dodá pořádnou dávku energie

08.02.2024 21:00  Obsahuje maca kofein? Maca neobsahuje kofein, který se nachází v kávě, čaji a kakaových bobech. Kofein funguje tak, že v mozku blokuje neurotransmiter adenosin, který říká tělu, aby se uvolnilo, a stimuluje pocit unavenosti. Je [... The post Maca peruánská je silný životabudič, který vám dodá pořádnou dávku energie appeared first on magazín Energie života.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.