Dračí krev v sobě ukrývá přírodní léčivou sílu

29.01.2024 20:01  S trávicími a zažívacími potížemi se potýkají mnozí z nás. Těžký žaludek, aniž byste snědli něco extrémně tučného. Nadýmání a průjmy bez znatelné příčiny v jídelníčku. To vše může pomoci vyřešit neobyčejný přírodní superlék, který si získává čím dál více popularitu nejen v Česku, ale i v celém světě. The post Dračí krev v sobě ukrývá přírodní léčivou sílu appeared first on magazín Energie života.

Klíč ke zvládnutí stresu má tři jména

18.01.2024 08:30  Ašvaganda: Adaptogen pro harmonii a energetickou vitalitu Ašvaganda je adaptogen, což znamená, že pomáhá tělu přizpůsobit se stresu a obnovit rovnováhu. Tato bylina je známá svým potenciálem snižovat hladiny kortizolu, hormonu spojeného se stresem, The post Klíč ke zvládnutí stresu má tři jména appeared first on magazín Energie života.

Cévy vyčistí peruánský zázrak caigua

16.01.2024 21:21  Cévy není těžké udržovat v dobré kondici. Udržovat je čisté a průchodné lze jednoduchými opatřeními v našem celkovém životním stylu. Nejvíce totiž cévy zatěžují lidé, jejichž strava je bohatá na rafinované cukry a tuky, dopřávají si v The post Cévy vyčistí peruánský zázrak caigua appeared first on magazín Energie života.

Jak zmírnit příznaky menopauzy?

03.01.2024 22:30  Zmírní či zcela omezí: prudké a náhlé návaly horka noční pocení závratě změny nálad nespavost Pro mnoho žen představuje období menopauzy výzvu, se kterou se často pojí nepříjemné příznaky, jako jsou návaly horka, závratě, noční The post Jak zmírnit příznaky menopauzy? appeared first on magazín Energie života.

Jak si můžete zlepšit zdraví s Chlorellou a Spirulinou

03.01.2024 22:30  Chlorella: Zelený poklad detoxikace Chlorella je sladkovodní řasa, která je známá svou schopností absorbovat toxiny a těžké kovy z našeho těla. Obsahuje bohatý zdroj chlorofylu, který pomáhá detoxikovat krev a podporuje zdravou funkcionalitu jater. V [... The post Jak si můžete zlepšit zdraví s Chlorellou a Spirulinou appeared first on magazín Energie života.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.