Adéla Elbel nepoznala kontrakce a dcera byla na světě: Holčička dostala krásné jméno

30.04.2024 16:10 Komička Adéla Elbel na sociálních sítích oznámila radostnou novinku. S partnerem Michalem Rožkem přivedli na svět krásnou holčičku, která dostala velice hezké jméno. V komentářích pod roztomilým snímkem se sešla spousta gratulací od fanoušků, ale i od kolegů.

Zneužité ženy u soudu s Cimickým kolabovaly. O jeho zvrácenosti věděli jiní lékaři, šokovala Hrdá

30.04.2024 16:10 Další jednání Obvodního soudu pro Prahu 8, který v úterý projednával obžalobu psychiatra Jana Cimického ze zneužívání žen, provázely kolapsy svědkyň. "Je pro mě zarážející, že se některé ženy s tím svěřily jiným lékařům a všichni z nich jim řekli, že se to vědělo. Svědkyně jsou velmi statečné," řekla pro eXtra.cz před jednací síní zástupkyně poškozených Lucie Hrdá. Právník Cimického pak potvrdil, že psychiatr stále pracuje.

Slováček na přejezdu vzpomíná na Ivetu: Možná chtěla smrt jako Sepéši, myslí si

30.04.2024 16:10 Celé Česko si připomíná tragický odchod populární zpěvačky Ivety Bartošové , která se před deseti lety rozhodla dobrovolně ukončit svůj život skokem pod vlak. Na Ivetu zavzpomínal v rozhovoru pro eXtra.cz také Felix Slováček . "Byla to v podstatě velmi naivní holka, ale protože jí asi nějaká kartářka řekla, že bude velká hvězda, tak si za tím šla," řekl na adresu zesnulé zpěvačky známý saxofonista, jenž stál u zrodu její hvězdné kariéry.

Jiřina Bohdalová juchala na premiéře Djanga: Střihla si duet s Jandou a sršela energií

30.04.2024 16:10 Herečka Jiřina Bohdalová v pondělí zavítala do společnosti, a to na premiéru dokumentu Petra Jandy s názvem Django. Už když přicházela, tak měla dobrou náladu. Se zpěvákem a zároveň kamarádem si dokonce i zazpívala. Po premiéře odcházela se svým vnukem Vojtěchem Stašem a jeho manželkou Helenou. Na místě byla i redakce eXtra.cz, která vše nafotila.

Fiala je ukrajinský premiér, na Česko kašle, hlásá Babiš. Lidé ho označují za psychopata

30.04.2024 16:10 Expremiér Andrej Babiš spustil kontroverze svým videem na sociálních sítích. Opírá se v něm do premiéra Petra Fialy a jeho iniciativy na nákup munice pro Ukrajinu, za kterou přitom zahraniční média Česko chválila. "Tohle je ukrajinský premiér, který chodí po celém světě a lobbuje za Ukrajinu. A co je vrchol všeho, že do toho zakomponoval český státní znak," nebral si Babiš servítky, za což sklidil od lidí kritiku.

Babiš je zamilovaný jako puberťák: Zrzka s tělem bohyně ho okouzluje už od léta, šušká se

30.04.2024 16:10 Aneta Zicklerová z PR týmu hnutí ANO je nádherná a Andrej Babiš má mít z opojení z ní téměř zatemněný mozek. On sám sice zatím nový vztah oficiálně nepotvrdil, říkají to ale zdroje jemu blízké. A říkají to dokonce od začátku prosince, kdy redakce eXtra.cz získala první informaci o tom, že někdejší premiér má milenku.

Těžký boj Aničky Slováčkové: Ukázala se po chemoterapii. Kašlat na kila i vlasy, říká statečně

30.04.2024 16:10 Anička Slováčková dokáže za každých okolností myslet pozitivně. I přesto, že bojuje s rakovinou a podstupuje náročnou léčbu prostřednictvím chemoterapie, neztrácí úsměv na tváři a nadhled. Na své sociální sítě nyní přidala dvě fotografie, které momentálně vystihují její život nejvíce. Zatímco na jedné je nalíčená a vysmátá, na druhé leží unavená po chemoterapii.

Velký prvomájový horoskop lásky: Býci budou zamilovaní, Blíženci by se měli zamyslet

30.04.2024 16:10 Byl pozdní večer, první máj, večerní máj byl lásky čas, napsal kdysi Mácha a do budoucna se tak zapsal do paměti všech školou povinných. Budete jako Mácha, nebo květen nebude váš měsíc? Hvězdy mají jasno a vy se to můžete dočíst v našem velkém prvomájovém horoskopu lásky.

Rohlík představuje vlastní rajčata Rozálka

30.04.2024 16:10 Cílem Rohlíku je, aby podíl českých produktů v jeho celkovém sortimentu trvale rostl, cesta z farmy ke dveřím zákazníka byla co nejkratší a kvalita vždy stála na prvním místě. Nyní přichází Rohlík s další novinkou: vlastní exkluzivně vypěstovaná cherry rajčata. Ta vznikla ve spolupráci se sdružením Čerstvě utrženo, které si zakládá na poskytování čerstvých a kvalitních produktů přímo od českých farmářů. S touto novou iniciativou se Rohlík posouvá ještě blíže k svému cíli.

Nastává filipojakubská noc: Původ pálení čarodějnic můžeme hledat u keltského svátku

30.04.2024 16:10 Filipojakubská noc neboli pálení čarodějnic nastává každoročně 30. dubna. Mnoho lidí má tento večer spojen především s opékáním špekáčků a popíjením s přáteli, jelikož další den nastává 1. máj a většina tak má volno. V minulosti byl však této noci připisován velký význam. Spojena byla s magií i plodností. Ohně se zapalovaly ne pro zábavu, ale aby očistily stáda. Na to a některé další tradice jsme se podívali v redakci eXtra.cz.

Denní horoskop na úterý 30. 4. 2024: Raci řeší starý spor, Panny mají smělé plány

30.04.2024 00:20 Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 30. 4. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Josef Rychtář si u pomníku Ivetky nebral servítky: Její sebevraždu hodil na bývalé partnery

30.04.2024 00:20 Uběhlo neuvěřitelných deset let od smrti Ivety Bartošové . Její poslední manžel Josef Rychtář přišel zapálit svíčku k jejímu pomníku, který se nachází u kolejí, kde zpěvačka spáchala sebevraždu. Samozřejmě na místě čekali novináři, kterým vdovec po dlouhé době poskytl rozhovor. Na Ivetku stále vzpomíná a zároveň si nic nevyčítá. Z její smrti obvinil jiné.

Moderátor Snídaně s Novou má dvojčátka: Havlovi sdíleli roztomilou fotografii holčiček

30.04.2024 00:20 Moderátor Ondřej Havel s manželkou Bárou Havlovou přivítali na svět rovnou dvě holčičky. Narodila se jim totiž dvojčátka, jak vtipně oznámili na sociálních sítích.

Zamračený vdovec smutní po Ivetce: Rychtář zapálil svíčky u pomníčku i hrobu v Říčanech

30.04.2024 00:20 Fanoušci, kolegové, kamarádi a rodinní příslušníci i po deseti letech stále vzpomínají na zesnulou Ivetu Bartošovou s láskou. Talentovaná a adorovaná zpěvačka se rozhodla skončit svůj život skokem pod vlak dne 29. dubna 2014. Zanechala po sobě vdovce Josefa Rychtáře a také syna Artura Štaidla , kterého měla se skladatelem Ladislavem Štaidlem . A právě Rychtář přinesl v pondělí dopoledne své zesnulé manželce na pietní místo u železničního přejezdu i k hrobu květiny, jak zachytila přítomná redakce eXtra.cz.

Charlotte Ella Gottová je plnoletá: Z roztomilé holčičky vyrostla kráska a válcuje slavné hudební hv

30.04.2024 00:20 Zpěvák Karel Gott by se dmul pýchou. Starší z jeho dcer, kterou přivedl na svět se svou ženou Ivanou Gottovou, Charlotte Ella Gottová, dnes dosáhla své plnoletosti. Krásná brunetka navíc pokračuje ve šlépějích svého věhlasného otce. Svůj talent předvedla i na pódiu pražské O2 areny v rámci koncertu Pocta Karlu Gottovi, kde nechyběl ani tým eXtra. cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.