Sobotní Karlštejn lákal na pivní festival

19.05.2024 07:50 /VIDEO, FOTOGALERIE/ Již 3. ročník pivního festivalu se na Karlštejně konal v sobotu 18. května.

Food festival nabídl hot dogy, burgery i pomazánky

18.05.2024 20:50 /VIDEO, FOTOGALERIE/ Zámecký food festival se v areálu zámku Králův Dvůr konal v sobotu 18. května. 

V Nemocnici Hořovice poděkovali sestrám a ošetřovatelkám za jejich práci růžemi

18.05.2024 20:50 /FOTO/ V květnu se slaví Mezinárodní den zdravotních sester a ošetřovatelek. Již tradičně hlavní sestra hořovické nemocnice rozdala při této příležitosti všem ošetřovatelkám a sestrám růže jako poděkování za jejich obětavou a náročnou práci.

Ve Lštěni u Hostomic hořelo v sobotu 18. května v plechové garáži

18.05.2024 11:00 K požáru plechové garáže došlo v sobotu 18. května ráno ve Lštěni u Hostomic.

Kdy na samosběr do Vraňan? Teď je pauza, musí dozrát další jahody

18.05.2024 11:00 /FOTO, VIDEO/ Pěstitelé ovoce, které jarní mrazy připravily o značnou část úrody, museli navýšit ceny i u samosběrů. Na farmě Hanč ve Vraňanech, známé jako jahodárna, zdražení zákazníky s košíky neodradilo. Naopak berou pole útokem. Majitelé Hančovi museli v pátek samosběr jahod stopnut, protože nebylo co sbírat. Musí dozrát další plody.

Vraky, zranění, hasiči a zdravotníci. Šmausův memoriál ovládly Hořovice

18.05.2024 06:21 Autovraky, zranění, záchranářské vozy, zvuk sirén, desítky hasičů a velké množství diváků. Tak to ve čtvrtek vypadalo na Masarykově náměstí v Rokycanech, kde se konal 17. ročník Memoriálu Jindřicha Šmause ve vyprošťování z havarovaných vozidel.

Stovky fanoušků filmové hudby zaplnily sál ve Společenském domě v Hořovicích

18.05.2024 01:22 /FOTO, VIDEO/ Vyprodaný sál. Bezmála pět set diváků si nenechalo ujít páteční koncert filmové hudby v podání orchestru Dalibora Havlíčka ve Společenském domě v Hořovicích.

Dita Harvanová žije jen pro koně. Pořádá jezdecké kurzy i příměstský tábor

17.05.2024 15:41 /FOTO, VIDEO/ Nikdy neměla dovolenou. Každý den tráví s přítelem u koní. Když jsou nemocní, jde ke koním ten, který se cítí líp. Dita Harvanová si pronajala stáje a louky v Tlusticích na Berounsku, kam každý den dojíždí ze Záluží. Chová zde šestadvacet koní a mnoho dalších zvířat.

Parkování v Berouně? Problém, parkovací místo si nepronajmete, garáže jsou plné

17.05.2024 15:41 /FOTO, VIDEO/ Zatímco v některých městech Středočeského kraje si lze pronajmout parkovací místo na ulici, Beroun to už od roku 2019 neumožňuje. Od města si lze pouze pronajmout garáž, ty jsou ale řadu let plně obsazeny. Jedinou možností je zakoupit si parkovací lístek nebo zlevněné oprávnění, což ale nezaručuje, že skutečně najdete volné místo.

Mládě orangutana v Zoo Praha je sameček. Jméno mu můžete vybrat právě vy

17.05.2024 10:44 Pražská zoo se v posledních týdnech těší z několika opičích přírůstků, tím posledním je malý orangutan sumaterský. Zoologická zahrada nyní odhalila pohlaví mláděte, je to sameček! Staňte se součástí jeho příběhu a navrhněte, jak by se měl jmenovat.

V Králově Dvoře se konaly zápisy do mateřinek. Hlásí se hlavně tříleté děti

17.05.2024 10:44 /FOTOGALERIE/ Rok s rokem se sešel a v úterý 14. a ve čtvrtek 16. května proběhly zápisy v obou králodvorských mateřinkách.

KVÍZ: A jsme v pr..., monsignore. Zkuste, jak moc znáte legendu Jeana Gabina

17.05.2024 05:53 Jean Gabin je bez debaty impozantní a nezaměnitelnou hereckou tváří. Potomek operetních a muzikálových zpěváků, který se narodil jako Jean-Alexis Moncorgé, převzal umělecký pseudonym po otci. Ve 30. letech natočil slavné filmy Nábřeží mlh a Člověk bestie a proslavil se legendárním protiválečným snímkem Velká iluze, který z něj udělal zahraniční hvězdu. Poté následovala nabídka do Hollywoodu. Co všechno vědí o herci, od jehož narození 17. května uplyne 120 let, si mohou čtenáři Deníku vyzkoušet v kvízu.

Večerníčkový medvěd Kuba se dětí nedočkal, průvod letos kvůli větru změnil trasu

16.05.2024 15:33 /FOTO, VIDEO/ Ve čtvrtek 16. května odstartovalo berounské kulturní léto v pořadí třetím dětským medvědím průvodem. Sraz byl v devět hodin před radnicí na Husově náměstí. Medvěd Kuba v berounském medvědáriu se však letos dětí nedočkal, kvůli silnému větru museli pořadatelé trasu průvodu změnit.

Sněhulák Olaf, Elsa a sob Sven. Muzikál Království z ledu potěší děti v Žebráku

16.05.2024 10:44 /FOTO/ Úspěšný rodinný muzikál Království z ledu bude o víkendu v kulturním klubu Žebrák k vidění hned dvakrát. První představení se odehraje v sobotu 18. května v 15:00 a druhé v 18 hodin.

Škody způsobené zloději kol rostou. Podívejte, ve kterých krajích kradou nejvíc

16.05.2024 05:36 V létě každoročně přibývá krádeží jízdních kol. Ne všichni cyklisté totiž chrání svého jednostopého parťáka před zloději dostatečně. Na to, kde se kola kradou nejvíc a jak je správně zabezpečit, se zaměřila datová redakce Deníku. 

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.