Model tváře nejmajetnějšího panovníka všech dob: Tak vypadal král boháčů!

18.05.2024 17:40  Jak asi vypadali faraonové? Většina z nás si okamžitě vybaví děsivé zlatavé sarkofágy s namalovanýma mandlovýma očima. Egyptští králové ale byli také jen lidé z masa a kostí, lišili se tedy tak moc od moderního člověka? Vědci mají jasno. Nelišili!

Richard Kubla : Našli poklad po českém Carusovi

18.05.2024 17:40  Garáž rodiny Svobodových z Těrlicka na Karvinsku ukrývala desítky let poklad. Byla jím pozůstalost po světoznámém, dnes už pozapomenutém operním pěvci Richardu Kublovi , jemuž říkali obdivně český Caruso.

První odchov v Evropě po desítkách let: Takhle se ježí české hyenky

18.05.2024 17:40  Je jim teprve sedm týdnů, ale už se trio mláďat hyenky hřivnaté vydává k radosti návštěvníků Safari Parku ve Dvoře Králové na venkovní procházky. Jde o první odchov u nás i první v Evropě po desítkách let.

Konec Obermaierové v ULICI po 19 letech? Producentka šla s pravdou ven

18.05.2024 17:40  Podle aktuálního scénáře se Jaroslava Obermaierová coby Vilma Nyklová odstěhuje do Čerčan za novou láskou v osobě Viléma Burdy ztvárněnou Arnoštem Goldflamem . Má to snad znamenat hereččin konec v nekonečném seriálu?

Postlerová plánovala budoucnost syna: Co bude, až bude sám se sebou?

18.05.2024 17:40  „Teď je doma a pakliže bude všechno fajn, tak prostě může být jako s námi pořád. Nebo potom sám se sebou. A to je právě ta těžká otázka," strachovala se herečka o synovu budoucnost nedlouho před svým nečekaným skonem. 

Ivana Zemanová: Všichni se na mě vrhnou, že se srovnávám s anglickou královnou

18.05.2024 17:40  O bývalé první dámě Ivaně Zemanové se toho nikdy příliš nevědělo, na rozhovory byla doslova skoupá. Jednou se ovšem devětapadesátiletá manželka Miloše Zemana ke všeobecnému údivu až neobvykle otevřeně rozpovídala o svém soukromí. Konkrétně o jistých potížích s Milošovou maminkou. 

Hrozí Borhyové vyhazov z TV kvůli porušení zákona?

18.05.2024 06:50  Ač zprávaři nesmí podle zákona o provozování rozhlasového a televizního vysílání účinkovat v tv-reklamách, stala se Lucie Borhyová už tváří nejen francouzské značky luxusních vozů, ale nyní i tuzemského výrobce kabelek či batohů. Nebojí se moderátorka telefonátu z osobního oddělení?

Žena s největšími rty: Vyplňte mi nos, ať se to vyrovná!

18.05.2024 06:50  Samozvaná lidská Barbie, bulharská influencerka Andrea Ivanovová , je ráda středem pozornosti. Kdysi prohlásila, že se chce stát ženou s největšími rty na světě a díky botoxovým injekcím se jí to i podařilo. Jenže kromě zdravotních komplikací jí tento netradiční koníček přinesl i jiné trápení. Podle svých slov totiž dosáhla toho, že má nesymetrický obličej!

Zahradnický rádce Aha! Jak pěstovat doma bylinky: Pozor na mátu!

18.05.2024 06:50  Milujete bylinky, ale nemáte je kde pěstovat? Nevzdávejte se! Řada bylinek je nenáročných, stačí jim balkon nebo třeba jen okenní parapet.

Rybová s Prachařovými definitivně skončila: Katastrofa, kleje Linda

18.05.2024 06:50  „Jednou mě vzali na Slavii, což byla katastrofa, protože jsem si myslela, že se má fandit," zavzpomínala Linda Rybová na výpravu za fotbalem ve společnosti partnera Davida a syna Františka .

Sexy vtípek s Nikolou!

18.05.2024 06:50  Paní učitelka vyzve Pepíčka, aby přečetl další slovní spojení. Pepíček: „Brouk spadl ze stromu.“ Paní učitelka: „Dobře, Pepíčku, jaký je to pád?“

Vrátili jsme se k sobě. Ale něco se změnilo...

18.05.2024 06:50  Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Bohdalové přispěchali na pomoc pořadatelé: Nevzala si léky!

18.05.2024 06:50  : K velmi kuriózní situaci došlo na premiéře filmu Svatá s Jiřinou Bohdalovou v hlavní roli. Herečce totiž na pódiu kina Lucerna neustále zvonil mobil. Až po několika minutách zjistila, co se vlastně děje a celý sál vybuchl smíchy.

Ivana Zemanová odtajnila problém s tchyní! Hrůzy o Milošovi

18.05.2024 06:50  O bývalé první dámě Ivaně Zemanové se toho nikdy příliš nevědělo, na rozhovory byla doslova skoupá. Jednou se ovšem devětapadesátiletá manželka Miloše Zemana ke všeobecnému údivu až neobvykle otevřeně rozpovídala o svém soukromí. Konkrétně o jistých potížích s Milošovou maminkou. 

Pět obřích soch zdobí náplavku: Pískoví voraři na Otavě

18.05.2024 06:50  Obří sochy z písku zdobí od včerejška náplavku řeky Otavy u Kamenného mostu. Sochaři se inspirovali starobylou tradicí voroplavby. Z písku ztvárnili příběhy dřeva, řeky a lidí od vody.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.