Amazon použil AI k dabingu remaku Road House. Teď kvůli tomu čelí žalobě

29.02.2024 20:20  Umělá inteligence je dnes všude a ve všem. Její schopnosti a potenciál rostou tak rychle, že už dnes dokáže napodobit jakýkoliv obličej a hlas a vygeneruje vám jakýkoliv deep fake. Na tuto situaci reagovala i řada umělců, kteří se bojí o práci, protože by je reálně mohla nahradit umělá inteligence.

Z TikToku zmizely 3 miliony písní. Další budou následovat

29.02.2024 20:20  Problematika licencí a autorských práv v digitálním prostředí opět rozvířila vody, tentokrát v podobě střetu mezi TikTokem a Universal Music Group . Společnost TikTok se totiž ocitla v nucené situaci stáhnout další hudbu ze své platformy, jelikož nedostatečně pokryté tantiémy vedly k problémům s UMG.

Konec Apple Car: Projekt Titan je oficiálně zrušen

29.02.2024 20:20  Ve světě panuje obecný trend, že všechna auta se spalovacím motorem jsou zlá a špatná. V blízké budoucnosti se proto mají nahradit elektromobily. Automobilky se již snaží navrhovat takové elektromobily, které by byly "cenově dostupnější" výměnou za nižší dojezd. Celkem překvapující byla zpráva před deseti lety, kdy společnost Apple oznámila, že chce postavit také svůj vlastní elektromobil.

Meta začne shromažďovat data od uživatelů Quest headsetů

29.02.2024 20:20  Společnost Meta, dříve známá jako Facebook, přináší novou politiku shromažďování dat pro uživatele svých náhlavních souprav Meta Quest. Tato změna vyvolává otázky týkající se hlavně soukromí a bezpečnosti dat. Odhalme tedy, jaké informace Meta bude sbírat a jak se to může dotknout uživatelů.

Revoluční inovace od Husqvarny: Doom si doslova zahrajete i na sekačkách

29.02.2024 04:10  Doom je legendární hra, která svůj největší úspěch sklidila v devadesátých letech, kdy vyšel její první díl. Ten byl založený na tom, že máte prostě klasický labyrint, kterým musíte projít. Cestou na vás čeká řada nástrah a příšer. Ty další verze se jen transformovaly do akční hororové střílečky.

Jak zvládnout přechod z Androida na iOS?

28.02.2024 11:50  Operační systémy Android a iOS jsou sice poměrně odlišné, ale naštěstí je přechod mezi nimi stále jednodušší. Připravili jsme pro vás jednoduchý a praktický návod, jak můžete pohodlně přejít z Androidu na iOS.

Dobývání Marsu pokračuje: Poslední snímek Ingenuity odhalil poškozenou vrtuli

28.02.2024 11:50  Průzkum vesmírné agentury NASA na Marsu pomocí roveru Perseverance a vrtulníku Ingenuity fascinuje svět. Přestože se Ingenuity setkala s komunikačními potížemi, její mise poskytla důležité poznatky pro budoucnost průzkumu Marsu.

Je marihuana zdraví nebezpečná? Jaká jsou fakta pro a proti

28.02.2024 11:50  Marihuana se stala populárním komerčním produktem mezi mnoha uživateli, ale její zdravotní dopady jsou stále diskutované. Zatímco studie jasně poukazují na konkrétní negativní účinky, jako jsou srdeční a duševní problémy, existují i pozitivní aspekty, jako je zmírnění bolesti. Důležité je užívání s opatrností a pod dohledem lékaře v souladu s místními zákony.

Google umožní automatizovat textové zprávy s pomocí umělé inteligence

28.02.2024 11:50  Google představil sérii aktualizací pro Android, které zlepšují uživatelskou zkušenost a využití umělé inteligence. Novinky zahrnují integraci Gemini do zpráv pro efektivnější komunikaci a textové souhrny poháněné AI pro usnadnění řízení.

Reddit se vystavuje dalšímu protestu moderátorů. Platformu to může poškodit

27.02.2024 19:01  Reddit, populární sociální platforma, nedávno upozornila na možné škody, které by mohly vzniknout v důsledku dalších protestů moderátorů. Zveřejněné informace poskytly důkazy o vnitřním fungování společnosti a zdůraznily význam aplikací třetích stran pro ekosystém Redditu.

Jak vypadal Velký třesk: Díky novým vesmírným laserům to brzy odhalíme

27.02.2024 19:01  Jestli něco vědce láká již po staletí, tak je to vesmír spolu s jeho záhadami. Nyní možná nastává nová éra díky Laser Interferometer Space Antenna . Tato vesmírná observatoř, schválená nedávno Evropskou kosmickou agenturou , slibuje revoluci ve studiu gravitačních vln. Jaké přínosy a možnosti přináší tento nový nástroj?

Do Google Peněženky si budete moci nově uložit i doklady a vstupenky

27.02.2024 19:01  Na letošním Mobile World Congressu přinesl Google pro uživatele chytrých hodinek s Androidem dlouho očekávanou novinku. A to možnost přístupu k různým druhům digitálních karet a vstupenek přímo z jejich zařízení. Tato funkce, nazvaná Google Wallet pass, umožňuje uživatelům snadný přístup ke vstupenkám, palubním lístkům, vstupenkám na akce, věrnostním kartám a dalším průkazům.

Avast prodával data klientů třetím stranám. Nabírá zpátečku a hodlá se polepšit

27.02.2024 02:01  Antivirový gigant Avast se dostal do horkého sedla poté, co se provalilo na veřejnost, že prodejem uživatelských dat porušoval důvěru svých klientů. Praxe shromažďování a prodeje dat prostřednictvím Jumpshotu vyvolala vlnu kritiky a obav o soukromí uživatelů. Navzdory tvrzením o anonymitě dat FTC odhalila jedinečné identifikátory zařízení a detaily o online aktivitách uživatelů.

Nokia se probouzí a vrací na scénu: Přichází s novým Barbie telefonem

26.02.2024 09:30  Společnost Nokia, známá především díky legendárnímu modelu 3310, se po turbulentních dobách vrací na scénu s novou strategií. Po odkoupení mobilní divize Microsoftem se Nokia pod hlavičkou Human Mobile Devices rozhodla investovat do vlastních řad. Nově se spojuje se společností Mattel a chystá se představit originální vyklápěcí telefon Barbie.

Google konečně zakáže falešné a podvodné reklamy, mění podmínky inzerentům

26.02.2024 09:30  Google nedávno oznámil revoluční aktualizaci svých zásad inzerce, která má potenciál změnit krajinu internetové reklamy. Nové zásady zakazují reklamy s falešnými doporučeními a těmi, které se vydávají za veřejné osobnosti či značky. Tato změna je odpovědí na rostoucí obavy týkající se podvodných praktik v internetové reklamě.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.