Přežili, protože to nezavřeli. Jak Alex Ilyash poráží konkurenci a řídí dvě firmy najednou

16.05.2024 10:10 Pandemie mu v podstatě zavřela firmu, a tak postavil novou. Dnes mu rostou obě najednou a jeho byznys sílí. Takhle podniká Alex Ilyash. The post Přežili, protože to nezavřeli. Jak Alex Ilyash poráží konkurenci a řídí dvě firmy najednou first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Zkroťte svého ředitele!

16.05.2024 10:10 Stojí vaše firma na místě? Daří se jí dobře, ale cítíte, že má mnohem vyšší potenciál? Připadá vám, že jejímu řízení obětujete příliš mnoho? Naprosto vám rozumíme. Stejně jako jsme porozuměli situaci více než 500 podnikatelů, kteří nám řízení své firmy svěřili. A co kdybychom vám teď řekli, že za jeden den můžete načerpat veškeré The post Zkroťte svého ředitele! first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Průzkum mezi 120 copywritery: S čím se na trhu potýkají? | Jan Dobisík

16.05.2024 10:10 Student Univerzity Karlovy Jan Dobisík vytvořil průzkum mezi 120 copywritery a zjišťoval mj. to, jak se jim podniká, jak pracují a jak vnímají umělou inteligenci. The post Průzkum mezi 120 copywritery: S čím se na trhu potýkají? | Jan Dobisík first appeared on MladýPodnikatel.cz.

I kamenné prodejny jde dělat jinak. Jak díky nim rostou Koupelny Syrový? | Matouš Syrový

16.05.2024 10:10 Převzal firmu po otci, dostal ji z dluhů a teď Matouš Syrový otevírá nová koupelnová studia. Jak jeho byznysu funguje a jaké má výsledky? The post I kamenné prodejny jde dělat jinak. Jak díky nim rostou Koupelny Syrový? | Matouš Syrový first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Buduje vlastní nástroj pro podnikatele. Co měl udělat jinak? | Petr Macek

16.05.2024 10:10 Vybudoval all-in-one manažerský systém Caflou. Zjistěte, co by dnes Petr Macek udělal jinak a čím podle sebe vývoj systému nejvíce zbrzdil. The post Buduje vlastní nástroj pro podnikatele. Co měl udělat jinak? | Petr Macek first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Pánské kšandy jako doplněk moderního byznysmena: Jak je nosit?

16.05.2024 10:10 Pánské kšandy neboli šle rozhodně nejsou záležitostí dob dávno minulých. Naopak, každý stylový muž se k nim občas rád vrátí dodnes. Celý outfit tak oživí originálním doplňkem, který má navíc i praktickou funkci. Pokud ale s kšandami zatím nemáte zkušenosti, doporučujeme si přečíst naše tipy, jak je správně nosit, aby vám posloužily při důležitých pracovních The post Pánské kšandy jako doplněk moderního byznysmena: Jak je nosit? first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Reshoper 2024 ukáže e-shopům, jak růst v nepředvídatelné době

06.05.2024 06:30 Jde k sobě růst e-shopu a nepříznivá ekonomická situace? Příběhy e-shopů, které letos představí Reshoper, vám ukážou, že ano! Že úspěch se může dostavit i v rychlé a obtížně předvídatelné době. Na pódiu konference Reshoper 15. května 2024 v PVA EXPO Praha Letňany vystoupí firmy, které se nebojí dělat odvážná rozhodnutí a umí se adaptovat. The post Reshoper 2024 ukáže e-shopům, jak růst v nepředvídatelné době first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Vstup investora do firmy: Jak může probíhat spolupráce? | Jiří Jemelka a Jaroslav Pokorný

06.05.2024 06:30 Jaroslav Pokorný založil firmu na účetnictvní a daňové poradenství ÚČTO.TEAM a jako investor do ní vstoupil Jiří Jemelka z firmy na interim management JPF. The post Vstup investora do firmy: Jak může probíhat spolupráce? | Jiří Jemelka a Jaroslav Pokorný first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Vyrábí a prodává výživové doplňky za 85 milionů korun ročně | Daniel Sosýn

06.05.2024 06:30 Dozvíte se, jak rozjet vlastní výrobu, nabírat lidi do firmy a jak prodávat unikátní produkty. Daniel Sosýn čelil i otázce, proč jeho firma neroste tak rychle jako GymBeam. The post Vyrábí a prodává výživové doplňky za 85 milionů korun ročně | Daniel Sosýn first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Otestovali přes 200 e-shopů. Co zjistili o jejich logistice? | Tomáš Kohút

06.05.2024 06:30 V předvánoční sezóně si objednali zboží z více než 200 českých e-shopů, aby otestovali jejich služby a logistiku. Co zjistili a co se z toho můžeme naučit? The post Otestovali přes 200 e-shopů. Co zjistili o jejich logistice? | Tomáš Kohút first appeared on MladýPodnikatel.cz.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.